ayyy çok sevindim canımcımmm kaydirigubbakcemile5
hemen gidip o güzel sütyenlerden alıcamm a.s.
öptüm kocaman zemuszemus
ben de masaj yapıorum uzun uzun ama bende bi yumuşama olmadı.daha ne kadar süre geçmesi gerekecek yumuşamaları için?çok yapay ve kalıp gibi duruyolar ve taş gibi sert durmaları çok moral bozucu.benimkinin üzerinden hemen hemen 40 gün geçti.protezin büyüklüğünü doktora bırakmıştım o da getirdiği protezlerin içinden en büyüğünü takmış,sanırım vücuduma göre çok büyük oldukları için bu kadar sertler.yani protez göğüs dokumu had safhada gerdirdi.ne zaman rahat rahat istediğimim pozisyonda uyumaya başlayabilcem?yüz üstü yatmayı öyle özledim ki.gerçi protezler çok sert oldukları için yüz üstü yatınca bile bundan zevk alamayıp ,rahatsız olup tekrar pozisyon değiştircem.nefes alış verişlerim de bi türlü normale dönemedi.nefesim yetesiz kaldığından arada bi istem dışı öksürük tutuyo kesik kesik.sporcu sütyeni de göğüs uçlarını gizleyemiyo.o yüzden hep bol giysiler giymek zorunda kaldım.sporcu sütyeninden sonra destekli sütyen giymek serbest mi?ben destekli sütyene devam edicem gibi
funyy niye unutsunki destekliyi ben ara sıra takıyorum hiçde rahatsız edici değil doktor 3. aydan sonra takılabiliceğini söylemişti zaten
uçları havada ,alt kısıımlar şişkin,üst kısım düz olduğu için sporcu sütyeninde o görüntü açık ve net belli oluyo ve güzel durmuyo,destekli sütyenlerin grüntüsü çok daha hoş.o yüzden destekli takarım demiştim
kas altı yaptırıp agrısız bı donem gecıren yokmu arkadaslar??? ınsan boyle agrılardan bahsedınce kkorkuyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?