• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243
Elossa bilgi için teşekkür bedne bu nane neden ızgara balığa bu kadar yakışır diyordum meğerse biliyormuşum bu iş.
Izgara balığımın tadı naneden gelirmiş.
:56:

rica ederim canım,gerçekten sen bu işi biliyorsunn:16:

Elossa hani sende katılacaktınn :26:

canım evet düşünüyordum ama hatırlarsan kimsenin aklına gelmeyecek bişi yaparım katılırsam demiştim..
sonra eşim caydırdı,herkes sevmeyebilir orjinal tarifi bozma v.s..
bende şimdi o kategori gelsin diye bekleyeceğim o zaman boy göstereceğim inşallah:)

13 yıllık ev hanım olduk ama mutfağı öğrendikmi ki acaba canım.:16:
Eve t bu arada sende katılacaktın yarışmaya ne oldu canım.Kardeşinin durumu nasıl.

hayatım şu an iyi şükür iyileşiyor günden güne..ve yukarıda yazdım sebebini:)

canım evet düşünüyordum ama hatırlarsan kimsenin aklına gelmeyecek bişi yaparım katılırsam demiştim..
sonra eşim caydırdı,herkes sevmeyebilir orjinal tarifi bozma v.s..
bende şimdi o kategori gelsin diye bekleyeceğim o zaman boy göstereceğim inşallah:)

hayatım şu an iyi şükür iyileşiyor günden güne..ve yukarıda yazdım sebebini:)

elossacığım neyi var kardeşinin geçmiş olsun ALLAH şifa ismiyle şifa versin İNŞALLAH AMİN

Aman gelmiş geçmiş olsun canım.
Ayy neydi o tarif acaba çook merak ettim valla.Hemen gelsede göresek bari:16:

Anket açılmıştır.....

tüm katılımcılara bol şans diliyorum.......

diğer yarışmaarda olduğu gibi hak eden kazansın..

Bu arada A M O N R A'nın hediyeleri yola çıktı ...

$Pottoman_1804-0001-800x800.jpg $enk002_aksesuar-800x800.jpg $epapatya_bitkicayi-copy-800x800.jpg $istanbul_pastaservis-800x800.jpg

www.yeniresim.com_-_Mor_12.jpg

Haydi bakalım bol şanslar oyumu kullandım 1 adette oy almışım.Şansım uğurum olsun bol şans herkese arkadaşlar.Keyifli geçsin inşallah.:46::46:

talep doğrultusunda oy kullanmayacağım bilginize ....

Hadi bismillah dedim kullanıverdim oyumu gönlümden geçendi inşallah kazananda o olur. Sunumuna, özenine bayıldım tadını inşallah haftasonu deneyeceğimmmm başarılar diliyorum tatlım

Hemen oyumu kullandım çünkü başından beri aklımı çelen tarifi Ausencia yaptı :46:
Hayırlı uğurlu olsun

:1::1:Ayy yanlış olmuş kız kendime mi kullanmışım.:56:
Oyun için teşekkür ederim bebekim sen bana kalbini verdin daha ne olsun.Seviyom seni:16:

rica ederim şekerim tarifin oyumu sonuna kadar hakediyor bir görsel şölen resmen çipurayı da çok severim ki zaten soğan halkaları beni benden aldı
bende seni seviyorum kız:34:

talep doğrultusunda oy kullanmayacağım bilginize ....

Haksizlik degilmi ama,sonucta burdasiniz bu yarisin icinde ve bir oy bir oydur..hem sizinde begeninizi gormus oluruz boylece.bir yemege oy verirken kriter olarak neleri gozonunde bulundurdugunuzu falan..yarismanin son oyunu kullanabilirsiniz boylece kimse sizden etkilenmemis olur ..

Back