Deniz Kokan Evim...

Waaooov harika :KK16: Tam da benim hayalımdeki gibi bir ev, mavi ve beyaz ağırlıklı modern çok güzel bir ev..
Çok güzel dekore etmişsiniz özellikle mutfağınızı çok beğendim, salonunuzu da çok beğendim. Aslında ben evin her yerini beğendim ya :KK34:

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

amin cnm tskler...

♥gözyaşı♥;27779994 .!.:
Hem saade bir o kadar detaylı.

Bayıldım bende :)))

Güle güle otur.

:KK16::KK16::KK16:

Waaooov harika :KK16: Tam da benim hayalımdeki gibi bir ev, mavi ve beyaz ağırlıklı modern çok güzel bir ev..
Çok güzel dekore etmişsiniz özellikle mutfağınızı çok beğendim, salonunuzu da çok beğendim. Aslında ben evin her yerini beğendim ya :KK34:

hahah cok sekersin tesekkür ederim:KK9:

her ayrıntısıyla guzel bı ev,gule gule oturun

tskler:KK34:

Uzun zamandır fikir olması için ev dekorasyon resimleri baktım ama böylesini görmedim.. Resmen içim açıldı :) Allahım bana da böyle bir ev nasip etsin diyorum :) Budur yani... budur:)

Uzun zamandır fikir olması için ev dekorasyon resimleri baktım ama böylesini görmedim.. Resmen içim açıldı :) Allahım bana da böyle bir ev nasip etsin diyorum :) Budur yani... budur:)

Amin arkadasim, Insallah bundan cok daha güzel bi eve sahip olursun:KK16:

Şahane!! Bayıldım

tesekkürler Basakcim:KK34:

şöyle bir santoriniye gittim geldim : )
güle güle oturun : ))

gitme gitme oralar pek tekin degil bu aralar :KK1:
tesekkür ederim:KK16:

Maşallah evin çok güzel.
Salondaki avizenizi çok beğendim nerden aldınız tam öyle bir şey arıyorum da

nerden başlasam bilemiyorum .bayıldığım evlerden bir tanesi.mutfaktan salona hersey farklı ve çok güzel döşenmiş.hem antrede hafif bi country esintisi hem salonda modern bi hava estirmissiniz.güle güle oturun

Maşallah evin çok güzel.
Salondaki avizenizi çok beğendim nerden aldınız tam öyle bir şey arıyorum da

tsk ederim:KK17: avizemi pocco adinda bi mobilya magazasindan almistim (almanya)
en cok avize konusunda zorlandim evimi düzerken, ya cok pahaliydi ya hic begendim.

nerden başlasam bilemiyorum .bayıldığım evlerden bir tanesi.mutfaktan salona hersey farklı ve çok güzel döşenmiş.hem antrede hafif bi country esintisi hem salonda modern bi hava estirmissiniz.güle güle oturun

tesekkür ederim nesecim:KK16: countryide cok seviyorum, modernide ikisi arasinda kalmaktansa ikisinide uygulayiverdim azicik ucundan :KK1:

MAAŞALLAH,eviniz gerçekten çok güzel,çok ferah.Ne kadar güzel olmuş herbir odanız.Mavinin verdiği ferahlık bir başka...Aksesuarların,duvar kağıdın hepsi çok güzel.Kenarlardaki duvar kağıdını çooo...k beğendim.Bütün sayfalarınızı tek tek okudum,ancak diğer duvar kağıdının markasını gördüm.Acaba kenarlardaki diğer duvar kağıdının markasını yazabilir misiniz?
Sağlıkla,huzurla sevdiklerinizle birlikte oturun inşallah...

X