-
- Konu Sahibi ThirtyFouR
Resmen bayıldım ya mavi en sevdiğim renk kendi evimi düzenlerken senden çok kopya çekeceğim
Eşyalar ve ev zevkinizle o kadar güzel birleşmişki pastel tonlarnda modern country bir ev olmuş bayıldım yaa :) Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin
sağlıkla mutlulukla oturun
huzurlu, dupduru bir yuva pek beğendim
maviyi hiç sevmememe rağmen bayıldım ne kadar ferah huzur verici bir ev... allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Ciddi anlamda kıskandım fesatlandıııımmmm,,,offf koymasaydın fotoları çok nazar değer eminim..Ozaman maşallah diyelimde bişey olmasın
Allah güle güle oturmayı nasib etsin gerçekten çok güzel olmuş
ayy harika olmuşşş yaaakendi döşediğim evimden utandım.nasıl bu kadar zevksiz bir kadın olur diyee tebrik ediyorum
Saol tatlim
O makine benim gözüme nasil takiliyor bi bilsen
Mutfagi planlarken aglamak istedim, mutfagimin tüm güzelligi gidiyor diye ama baska caresi yok maalesef.
Mecbur mutfaga koymam gerekiyordu
Makineyide önceden aldigim icin gizlenebilir makine alamadim.
Ileride insallah...
Maaşallah; bayıldım ve fotoğrafçınız çok başarılı. Tebrik eder mutluluklar dilerim. :)
saglıkla huzurla oturun inşallah çok sıcacık döşenmiş ama fotoları çekeninde hakkını yememek lazım süper kareler yakalamış :)
evet kesinlikle, aylinim olmasa bu kadar güzel olmazdi... onun güzel elleri saolsun...
Makinenizi dolabınıza uygun renkte yapışkanlı kaplama ürünlerinden alarak gözünüze batmasını engelleyebilirsiniz.Birçok yerde gördüm, oldukça şık duruyor.
huzur verici süper bi ev olmuş güle güle oturun sağlıkla
rica ederim gördün zaten o günü nasil cektigimioraya buraya ciktim egildim dogruldum ne yapiyorki bu yaa demisindir icinden,
Eviniz gerçekten deniz gibi masmavi ve duru olmuş... Çok beğendim.. Sağlıklı,huzurlu günlerde oturmayı nasip etsin Rabbim :)
huzurla aşkla oturun inşallah...çok çok çok güzel...
Ba-yıl-dımm !! Muhteşem olmus ! Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah
canım evıne bayıldım huzur mutluluk eksık olmasın evınde renk uyumlarına helekı bıttım mutfakda mavıyı sevmem ama cok guzel geldı gozume+ camasır makınene gelınce onuda sprey boya ıle boyaya bılırsın mavıye esım benım esyaları boyayacak hepsı beyaz sımdık rengarenk cıkdı buzdolabı camasır bulasık mak yenıden alcak halımız yokya dedım sprey boya ıle yapabılırım dedı esım renklerını belırledım oda boyucak
harikaa çok beğendim. mutlulukla oturun inşallahçok zevklisiniz
perdeler çok hoş... yalnız bir şey soracağım perdeler korneşe mi takılı, yoksa rustik mi var üstte? bir de bu perdeler de akşam ışık yanınca dışardakilerin evimi görmesini istemiyorum, ne önerirsiniz?
çok soru sordum
heryer mavinin en sevdiğim tonundan yaa
hep böyle bi ev hayal etmiştim masmavii
güle güle oturun
allah banada nasip eder inşallah
bayıldım güle güle oturun çok huzurlu görünüyor...
Çok kıskandım çooooooooooook bende istiyorrrrrrrrrrruuum
çok ferah bir ev olmuş...allah huzuru içindne eksik etmesin ..