Deniz Kokan Evim...

ayy harika olmuşşş yaaa kendi döşediğim evimden utandım.nasıl bu kadar zevksiz bir kadın olur diyeetebrik ediyorum

Resmen bayıldım ya mavi en sevdiğim renk kendi evimi düzenlerken senden çok kopya çekeceğim

telif hakkimi isterim

Eşyalar ve ev zevkinizle o kadar güzel birleşmişki pastel tonlarnda modern country bir ev olmuş bayıldım yaa :) Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin

ben evimi düzerken karar veremedim country mi yapsam modern mi yapsam diye...
aslinda tam anlamiyla country yapasim vardi, ikea stilinde.
ama esim pek sevmiyor o tarzi o yüzden yapamadim.
ortaya karisik bisey cikti simdi

sağlıkla mutlulukla oturun
huzurlu, dupduru bir yuva pek beğendim

bende bu yorumu pek begendim, cok tskler

maviyi hiç sevmememe rağmen bayıldım ne kadar ferah huzur verici bir ev... allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

cok tesekkürler "okyanus"

Kiskanma canim, umarim senin daha güzel bi evin olur...
ben nazar degecek kadar güzel bi evim oldugunu düsünmedigimden cekinmedim resimleri koymaktan...
bu bölüme bakarken icimi ceke ceke kendimi evimin hayalini kurardim ve kendi kendime söz vermistim
evim olunca resimlerini koyacagim diye... kendime verdigim sözü tuttum

ayy harika olmuşşş yaaa kendi döşediğim evimden utandım.nasıl bu kadar zevksiz bir kadın olur diyeetebrik ediyorum

kendine haksizlik etme, eminim seninde cok güzel bi evin vardir

Makinenizi dolabınıza uygun renkte yapışkanlı kaplama ürünlerinden alarak gözünüze batmasını engelleyebilirsiniz.Birçok yerde gördüm, oldukça şık duruyor.

Maaşallah; bayıldım ve fotoğrafçınız çok başarılı. Tebrik eder mutluluklar dilerim. :)

cok tsk ederim

saglıkla huzurla oturun inşallah çok sıcacık döşenmiş ama fotoları çekeninde hakkını yememek lazım süper kareler yakalamış :)

tsk ederim :)

evet kesinlikle, aylinim olmasa bu kadar güzel olmazdi... onun güzel elleri saolsun...

rica ederim gördün zaten o günü nasil cektigimi oraya buraya ciktim egildim dogruldum ne yapiyorki bu yaa demisindir icinden,

Eviniz gerçekten deniz gibi masmavi ve duru olmuş... Çok beğendim.. Sağlıklı,huzurlu günlerde oturmayı nasip etsin Rabbim :)

Makinenizi dolabınıza uygun renkte yapışkanlı kaplama ürünlerinden alarak gözünüze batmasını engelleyebilirsiniz.Birçok yerde gördüm, oldukça şık duruyor.

bi kac arkadas ayni seyi tavsiye etti, aradim ama henüz bulamadim(yurtdisinda yasiyorum)

huzur verici süper bi ev olmuş güle güle oturun sağlıkla

Tesekkür ederim, INSALLAH....

rica ederim gördün zaten o günü nasil cektigimi oraya buraya ciktim egildim dogruldum ne yapiyorki bu yaa demisindir icinden,

ben aliskinim senin o hallerine, malum seninle ilk fotoshootingimiz degil

Eviniz gerçekten deniz gibi masmavi ve duru olmuş... Çok beğendim.. Sağlıklı,huzurlu günlerde oturmayı nasip etsin Rabbim :)

Cok saol siticim...

canım evıne bayıldım huzur mutluluk eksık olmasın evınde renk uyumlarına helekı bıttım mutfakda mavıyı sevmem ama cok guzel geldı gozume + camasır makınene gelınce onuda sprey boya ıle boyaya bılırsın mavıye esım benım esyaları boyayacak hepsı beyaz sımdık rengarenk cıkdı buzdolabı camasır bulasık mak yenıden alcak halımız yokya dedım sprey boya ıle yapabılırım dedı esım renklerını belırledım oda boyucak

harikaa çok beğendim. mutlulukla oturun inşallahçok zevklisiniz

perdeler çok hoş... yalnız bir şey soracağım perdeler korneşe mi takılı, yoksa rustik mi var üstte? bir de bu perdeler de akşam ışık yanınca dışardakilerin evimi görmesini istemiyorum, ne önerirsiniz?

çok soru sordum

huzurla aşkla oturun inşallah...çok çok çok güzel...

amin ins cnm cok tskler

Ba-yıl-dımm !! Muhteşem olmus ! Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah

amin... begenmene sevindim

o biraz ustalik ister cnm, cok riskli bana kalirsa. esit bi sekilde boyamak zor olur...
benim kardesim araba boyuyor, o dedi yapivereyim sana üzüleceksen diye, sonradan vazgectim...
arkadaslarin önerdigi gibi yapiskanli folyo bakicam simdi...

cok tskler cnm, cok soru sormadin kesinlikle...
perdeleri kornise taktik biz. mekanizmalarin icinde kornise takmak icin kancalari vardi zaten, onlari kullandik...
disardan görünmemesi icinde, cama takilan stor aldik biz...

isigi yakinca indiriveriyoruz storu, ne disarsi görünüyor ne icerisi :)

heryer mavinin en sevdiğim tonundan yaa
hep böyle bi ev hayal etmiştim masmavii
güle güle oturun
allah banada nasip eder inşallah

heryer mavinin en sevdiğim tonundan yaa
hep böyle bi ev hayal etmiştim masmavii
güle güle oturun
allah banada nasip eder inşallah

amin cnm, INSALLAH seninde istedigin gibi evin olur...

bayıldım güle güle oturun çok huzurlu görünüyor...

tskler cnm

Çok kıskandım çooooooooooook bende istiyorrrrrrrrrrruuum

al senin olsun verdim gitti

çok ferah bir ev olmuş...allah huzuru içindne eksik etmesin ..

cok tskler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…