Deniz Kokan Evim...

evini beğendiğimi daha önce söylemiştim yatak odanın perdesine hayran kaldım
hatta perde siparişimi iptal ettirip senin gibi katlamalı yapmaya bile karar verdim
senin perdenin markası ne acaba
ben gümüş beyaz ağırlıkta bir tül istiyorum
çıkarıp yıkaması kolay mı
tülün kumaş isteyen cins mi

saglıkla huzurla oturun inşallah çok sıcacık döşenmiş ama fotoları çekeninde hakkını yememek lazım süper kareler yakalamış :)

gule gule oturun cok begendım

tsk ederim

maşallah Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah eviniz çok hoş kendi eviniz mi kira mı

tskler cnm, ev kira. burdan ev almayi düsünmüyoruz. 4-5 sene icinde bursaya yerlesicez, o zaman kendi evimin resimlerini paylasmak nasip olur insallah

ne güzel bir ev farkılı ve çok güzel olmuş bayıldım iyi günlerde oturunuz

tskler

hayırlı olsun...
çok güzel olmuş evin...
huzurla sağlıkla oturun inşallah...

amin cnm cok tsk ederim

Çok ferah, ba-yıl-dım. Güle güle oturun.

oy oyy saolasin...

Muhteşem harika süper
maşallah da diyelim evinize nazar değdirmeyelim

diyelim valla, ne olur ne olmaz...

çok güzel.güle güle oturun...özellikle salona bayıldım..

tsk ederim cnm...

Güzel demek yetersiz kalıyor.
Maşallah huzurla oturun

ALLAH razi olsun...

çok güzel eviniz. mutfağa ayrıca bayıldım.mutlulukla oturun:)

tskler cnm INSALLAH...

güzel yorumun icin cok tsk ederim, ben perdemi Bursada Mavideniz Mefruşata yaptirdim, belirli bi markasi yok...
yatak odamin tülünü yikamasi kolay
ama salonumki cok zor, cünkü cok hassas bi tül... ilk aldigimda mekanizmasini kurarken bi kac kere cekildi tül, ondan beri korkuyorum tekrar mekanizmayi cikarip takmaya...
tülünü secerken cok hassas olmamasina dikkat et bence, ben dikkat etmedim...
gümüs seritleri var duvar kagidima cuk diye uyuyor diye aldim ama simdi pismanim biraz daha sert bi tül niye secmedim diye

Allah huzurla yaşatsın deniz evinizde

cok tskler

saglıkla huzurla oturun inşallah çok sıcacık döşenmiş ama fotoları çekeninde hakkını yememek lazım süper kareler yakalamış :)

evet kesinlikle, aylinim olmasa bu kadar güzel olmazdi... onun güzel elleri saolsun...

Bayıldımmm..
Duvar kağıtları, salonun güzelliği, mutfağın şıklığı..
Mavi renk insana huzur ve dinginlik verirmiş, uyku içinde ideal renkmiş.. Mavi rengi hiçbir eve yakıştıramazdım ama bu eve gerçekten çok güzel olmuş.. Bütün yorumları okumadım belki öneren olmuştur ama yine de söyleyeyim.. Çamaşır makineleri için sticker'lar var, mavi bi stickerla güzel bi hava verebilirsin..
Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin inşAllah..

Adımm kokuyorr... İçim açıldı resimlere baktıkça =) İnsan bu evde sinirlenemez bile gerçekten tasarımlara, dekorasyona hayran kaldım..

en ince detaylara kadar düsünülmüs ve cok da güzel omus turkuaz regini seviyorum zaten. Allah agiz tatiyla oturmayi nasip etsin

evinn mükemmel benceee tıpkı ege evleri gibi

canim evin cok guzelmis cekimlerin de cok guzel olmus saatine bayildim mutfagin cok guzel herseyin harika uzatmiyim gule gule otur guzel evinde rabbim huzur mutluluk versin

güle güle oturun,cok begendim
bu arada benim mutfagimdaki duvar kagidimla sizin oturma odasindaki duvar kagidi ayni cok begenerek almistik

Bayıldımmmmmm Özenti değil, harika detaylar var, kendine has bir ev. Güzel bir rehber oldu benm icin. Mavi en sevdiğim renktir.

Tsk ederim...

sudem abla... sende beni unuttun sanki msne cok giriyorda ben yazmiyorum
yok ablacim baska resim yok, belki bugun balkonumun resimlerini eklerim...

Tsk ederim

msn de kımse onlıne değil ki...hiç açmıyorum nerdeyse....

eee face ım de yok..

öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…