Temizleyemedim orda burda gezmekten dememişte
Ya ben okudum da bu bitin galiba temizlikle alakası yokmuş, yanlış hatırlamıyorsam. Temiz saça da geliyormuş hatta.
Bitlenmeyen cocuk yoktur hatta bitlenmeyen uzun sacli kadin ogretmen yoktur.Misal ben.Ne de tatli tatli kasiniyodum ya
Bu konudaki amaç ne şimdi Deniz Abla.
-Kızının Fransız okulunda okuduğunu ilan etmek????
- Sanata önem verdiğini hem de en afillisinden olduğunu göstermek??
- Para bende kıro benim? Demek.
-Tamamen boş konuşmak???
Kızın saçını kınaladığını söylememiştin. Ben sana bisey demeden 3 5 hatta 10 kere düşünürüm artıkBenim ilk okuldayken beden dersinde tam takla atacakken kafamda bit bulmuştum, saçlarım zaten çok kısaydı, zor dururdu, o biti tuttum çaktırmadan ve bana iftira atan kızın at kuyruğuna bırakmıştım..O hafta sonundan sonraki pazartesi kız kınalı yapıncak gibi gelmişti okula
Hiç vicdan azabı da çekmedimAslında kinci değilimdir ama ne biliyim, pis bozulmuşum demekki..
Daha önce bu konuyu burada yazmıştım, hatta şiddet kötüdür adı altında kamu spotuyla
Saç modeli yapıncak modeli olmuştu onun, benimki çocukken hep öyleydi ama onunki daha bi beterdi, 3 numara saç yaniDeniz Hanim bir bit tokası bir de bit sampuanı çözer işi bu kadar dert etmelik bir durum yok.
Biz de küçükken tatilde birbirimizin saçını kum doldurmuştuk kardeşimle. Sonrası malum, ne bitti onlar amaOkul başlamadan bittiydi Allahtan.
Kızın saçını kınaladığını söylememiştin. Ben sana bisey demeden 3 5 hatta 10 kere düşünürüm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?