Deniz Akkaya: Fransız okulundaki kızımın kafası bitten geçilmiyor

Temizleyemedim orda burda gezmekten dememişte

ayyy mesajınızı okuyunca kendimi sorguladım bir an aşırı titiz değilim ama temizimdir yani:)))) minik kuzum 1 sınıfta ve ikinci dönem bitlendi ben daha bitlendiği gün olayı çözdüm kafa kaşıyışından okula haber verdim sınıfın 7 öğrencisi bitli çıktı ve bu okul iyi bir semtte iyi bir okul nasıl oluştu hangi anne pis bende çözemedim
Ya ben okudum da bu bitin galiba temizlikle alakası yokmuş, yanlış hatırlamıyorsam. Temiz saça da geliyormuş hatta.

ay sağol bak temize geliyormuş bizim kuzuda duş almış gecesi sabahı okula gitmişti hemen sıçramış yavruma

Nası giriliyomuş ki o okula

küçükken bitlenmeyen yoktur Deniz bacım. onun okulla alakası yok.

Fransız hayranı degil ama yıllarca okula gitmesi için uğraşmış üzerine bir de temizlik âdabı yok diye dert yanıyor zorla sanki tutuyorlar evladını orda da lafını ediyor Türk okullarının dibi çıktı zaten! Neyse hayırlısı

Tatlıyı sevmem ama susamak için yerim gibi bi şey olmuş açıklaması

Bu konudaki amaç ne şimdi Deniz Abla.

-Kızının Fransız okulunda okuduğunu ilan etmek????

- Sanata önem verdiğini hem de en afillisinden olduğunu göstermek??

- Para bende kıro benim? Demek.

-Tamamen boş konuşmak???

Bunun fransizi Türk'ü yokki. Toplu olan yerlerde cok rastlanır bi durum. . Hatta bu asalak hayvan secicidir temiz kafayi sever... misal benim saclarim yagli ve de seyrek olduğu için pek hoşlaşmaz benden

Bence kızına doğru düzgün baktığını sanmıyorum

kızın okulunu ifşa etmekle yanlış yapmış, ünlülerin buna dikkat etmesi lazm

Benim ilk okuldayken beden dersinde tam takla atacakken kafamda bit bulmuştum, saçlarım zaten çok kısaydı, zor dururdu, o biti tuttum çaktırmadan ve bana iftira atan kızın at kuyruğuna bırakmıştım.. O hafta sonundan sonraki pazartesi kız kınalı yapıncak gibi gelmişti okula
Hiç vicdan azabı da çekmedim Aslında kinci değilimdir ama ne biliyim, pis bozulmuşum demekki..
Daha önce bu konuyu burada yazmıştım, hatta şiddet kötüdür adı altında kamu spotuyla

Deniz Hanim bir bit tokası bir de bit sampuanı çözer işi bu kadar dert etmelik bir durum yok.

Biz de küçükken tatilde birbirimizin saçını kum doldurmuştuk kardeşimle. Sonrası malum, ne bitti onlar ama Okul başlamadan bittiydi Allahtan. Kızın saçını kınaladığını söylememiştin. Ben sana bisey demeden 3 5 hatta 10 kere düşünürüm artık

Bitlenir diye devlet okulunu begenme
Fransız okuluna gönder orda bitlensin.

Saç modeli yapıncak modeli olmuştu onun, benimki çocukken hep öyleydi ama onunki daha bi beterdi, 3 numara saç yani
Hem korkma ya, 10 yaşımda falandım o zaman, şimdi büyüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…