• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Akkaya: Fransız okulundaki kızımın kafası bitten geçilmiyor

Sirkeleri saç telinden vıjjt diye çekip iki tırnağının arasında sıktırmayı bilmiyordur bu... O yüzden sıvama bit olmuş kızın kafası
Hahahahha ay sirkelerin saçtan çekilirken ki efektini bile yapmışsınız:KK70: hakikatende öyle çekiliyor meretler, 2 tırnak arasında çıt sesi duymadan sirke ölmüş sayılmaz, kimi de çok besili oluyor :KK70:

Bit benim hassas noktam , psikolojik olarak çocukluğuma inme sebebi :confused::confused::confused:

İlkokulda 40 kişilik sınıfta tek bitsiz kalmış ve resmen öğretmen tarafından karantinaya alınan ben olmuştum :63:

Öğrt . masasında ders dinler , tenefüste kimseyle oynatılmazdım .

Çok istemiştim bitlenmeyi çoook :KK51:

Bit benim hassas noktam , psikolojik olarak çocukluğuma inme sebebi :confused::confused::confused:

İlkokulda 40 kişilik sınıfta tek bitsiz kalmış ve resmen öğretmen tarafından karantinaya alınan ben olmuştum :63:

Öğrt . masasında ders dinler , tenefüste kimseyle oynatılmazdım .

Çok istemiştim bitlenmeyi çoook :KK51:
Şimdi sen bize hava mı attın :KK59:
Küçükken bitlendim, genç kız oldum yeğenim yüzünden bitlendim, evlendim kızım yüzünden bitlendim:KK70: bitler beni çooook sever:KK70:

Şimdi sen bize hava mı attın :KK59:
Küçükken bitlendim, genç kız oldum yeğenim yüzünden bitlendim, evlendim kızım yüzünden bitlendim:KK70: bitler beni çooook sever:KK70:

Yok be ne havası , burda içimi döküp yaşadığım travmayı anlatıyorum :63:

Beni sevmiyorlardı demek ; al işte yine hüzün :KK43:

Yok be ne havası , burda içimi döküp yaşadığım travmayı anlatıyorum :63:

Beni sevmiyorlardı demek ; al işte yine hüzün :KK43:
Sen bana gel, ben senin çocukluk travmalarının hepsini iyleştiririm, aşk olsun aramızda 3-5 bitin lafı olmaz, bana çabuk bulaşıyor, bende sana bulaştırırım, kafanda koloni kurar halay çekerler, istediğin bir türü var mı:KK14: Türk biti, Fransız biti, küçük sirke, iri sirke:KK59:

Sen bana gel, ben senin çocukluk travmalarının hepsini iyleştiririm, aşk olsun aramızda 3-5 bitin lafı olmaz, bana çabuk bulaşıyor, bende sana bulaştırırım, kafanda koloni kurar halay çekerler, istediğin bir türü var mı:KK14: Türk biti, Fransız biti, küçük sirke, iri sirke:KK59:

Deniz Akkayanın kızının bitleri ile senin bitler önce çiftleşsin , bu cins bir kırma bit istiyorum :KK70::KK70::KK70:

Bu yaştan sonra oldu mu tam olsun di mi :confused:

Deniz hanımın ne zaman kızı oldu da anne oldu ya?
Daha dün Tuba Ünsal ile atışırlardı magazinlerde; "ben zayıflarım ama sen o kısa boyunu nasıl uzatacaksın zaaaaa xD" dediği günleri hatırlıyorum.
Yaş-lan-dıııım.

Ciddi ciddi demiş yalnız; http://www.ucankus.com/detay/3334/magazin
Çocukluğum bir çöplük. ):

Son düzenleme:
Anladım ki çok pismişim, temizlik nedir bilmiyormuşum, hatta annem de öyle çünkü ilkokulda (yaa gençlik siz bilmezsiniz, bir vakıtlar ilköğretim değil ilkokul vardı.) ayda en az 2 sefer bitli gelirdim eve :D
Çocuk bu Deniz Apla, çocuk. İnanmazsın bunun bir de kızmağı kabakulağı felan var :D
O zaman ne diyeceksin merak ediyorum :D

Anladım ki çok pismişim, temizlik nedir bilmiyormuşum, hatta annem de öyle çünkü ilkokulda (yaa gençlik siz bilmezsiniz, bir vakıtlar ilköğretim değil ilkokul vardı.) ayda en az 2 sefer bitli gelirdim eve :KK70:
Çocuk bu Deniz Apla, çocuk. İnanmazsın bunun bir de kızmağı kabakulağı felan var :KK70:
O zaman ne diyeceksin merak ediyorum :KK70:
Aa sendemi siyah önlük beyaz örme yakalıklı kuşaksın :KK48:
Birde aşıcılar gelirdi okullara, şimdi varmı bilmiyorum, aşı sırasında kardeşim aşı yapan sağlık görevlisini ısırmıştı:KK70:
Kabakulak ne pis bi hastalıktır ya:KK57: Surat 5 kat büyür ve aynada kendine bakıp hem ağlar hemde gülersin kendine:KK70:
Ama ben hiç kızamık olmadım:KK53:
Öğretmen ödev kontrol ederken sıraya eğildiğinde kafasından defterime bit düşmüştü, bende öğretmenim bitiniz düştü deyince beni azarlamıştı :KK61:

En güzel ilacı detete ...Çocukken benimde başıma geldi,annem baygonla iyice ilaçlayıp sonra türbanla iyice sarıp sarmaladıydı saçımı,hey gidi günler heyyy:KK48:Türbanı açtıktan sonra birde dizlerine yatırıp saçımın arasında kaçıp kurtulan canlı bit varmı diye saçlarımı dürterdi,o çıt sesi mutlaka gelecek,o şart:KK70:

Dip not:Kafa ilaçlanıp bekledikten sonra saç taranırken alta serilecek türban veya bez beyaz renk seçilecek ki o sirke ve bitler oraya çıksın:-)

Son düzenleme:
Aa sendemi siyah önlük beyaz örme yakalıklı kuşaksın :KK48:
Birde aşıcılar gelirdi okullara, şimdi varmı bilmiyorum, aşı sırasında kardeşim aşı yapan sağlık görevlisini ısırmıştı:KK70:
Kabakulak ne pis bi hastalıktır ya:KK57: Surat 5 kat büyür ve aynada kendine bakıp hem ağlar hemde gülersin kendine:KK70:
Ama ben hiç kızamık olmadım:KK53:
Öğretmen ödev kontrol ederken sıraya eğildiğinde kafasından defterime bit düşmüştü, bende öğretmenim bitiniz düştü deyince beni azarlamıştı :KK61:
:KK70::KK70::KK70:
Ben olsam ben de azarlarım.

Öğretmenlere çemkirilmez diye terbiye alan çocuklardık biz.. :KK12:
Çemkirmemişsin ki sen,uyarmışsın düştü diye:KK53:.Keşke bizim zamanımızda ki gibi olsa öğrencilik.Biz öğretmenden korkardık,saygı duyardık.Şimdiki nesil öğretmene karşı çok saygısız.
Konu dışından banlanmayayım.Paranit şampuanını da iyi diyorlar:KK45:.Kızının bitini duymayan kalmadı.Kızına bitli derseler hiç şaşırmam.Benim kızıma yeğenim okuldan getirmiş.Tarağıyla kızımın saçını taramış,kızımda da çıkmıştı.Mahallede eczane olduğu halde utandığımdan mahalledeki eczaneden alamamıştım:cry:.Taaaaa 20 dk. uzaklıktaki eczaneden almıştım.Artık amaç Fransız okulunda okuduğunun altını çizmek mi bilemedim(mi acaba )

Back