Deniz Akkaya: Fransız okulundaki kızımın kafası bitten geçilmiyor

Sirkeleri saç telinden vıjjt diye çekip iki tırnağının arasında sıktırmayı bilmiyordur bu... O yüzden sıvama bit olmuş kızın kafası
Hahahahha ay sirkelerin saçtan çekilirken ki efektini bile yapmışsınız hakikatende öyle çekiliyor meretler, 2 tırnak arasında çıt sesi duymadan sirke ölmüş sayılmaz, kimi de çok besili oluyor

Bit benim hassas noktam , psikolojik olarak çocukluğuma inme sebebi

İlkokulda 40 kişilik sınıfta tek bitsiz kalmış ve resmen öğretmen tarafından karantinaya alınan ben olmuştum

Öğrt . masasında ders dinler , tenefüste kimseyle oynatılmazdım .

Çok istemiştim bitlenmeyi çoook

Şimdi sen bize hava mı attın
Küçükken bitlendim, genç kız oldum yeğenim yüzünden bitlendim, evlendim kızım yüzünden bitlendim bitler beni çooook sever

Şimdi sen bize hava mı attın
Küçükken bitlendim, genç kız oldum yeğenim yüzünden bitlendim, evlendim kızım yüzünden bitlendim bitler beni çooook sever

Yok be ne havası , burda içimi döküp yaşadığım travmayı anlatıyorum

Beni sevmiyorlardı demek ; al işte yine hüzün

Yok be ne havası , burda içimi döküp yaşadığım travmayı anlatıyorum

Beni sevmiyorlardı demek ; al işte yine hüzün
Sen bana gel, ben senin çocukluk travmalarının hepsini iyleştiririm, aşk olsun aramızda 3-5 bitin lafı olmaz, bana çabuk bulaşıyor, bende sana bulaştırırım, kafanda koloni kurar halay çekerler, istediğin bir türü var mı Türk biti, Fransız biti, küçük sirke, iri sirke

Deniz Akkayanın kızının bitleri ile senin bitler önce çiftleşsin , bu cins bir kırma bit istiyorum

Bu yaştan sonra oldu mu tam olsun di mi

Deniz hanımın ne zaman kızı oldu da anne oldu ya?
Daha dün Tuba Ünsal ile atışırlardı magazinlerde; "ben zayıflarım ama sen o kısa boyunu nasıl uzatacaksın zaaaaa xD" dediği günleri hatırlıyorum.
Yaş-lan-dıııım.

Ciddi ciddi demiş yalnız; http://www.ucankus.com/detay/3334/magazin
Çocukluğum bir çöplük. ):

Son düzenleme:
Anladım ki çok pismişim, temizlik nedir bilmiyormuşum, hatta annem de öyle çünkü ilkokulda (yaa gençlik siz bilmezsiniz, bir vakıtlar ilköğretim değil ilkokul vardı.) ayda en az 2 sefer bitli gelirdim eve
Çocuk bu Deniz Apla, çocuk. İnanmazsın bunun bir de kızmağı kabakulağı felan var
O zaman ne diyeceksin merak ediyorum

Aa sendemi siyah önlük beyaz örme yakalıklı kuşaksın
Birde aşıcılar gelirdi okullara, şimdi varmı bilmiyorum, aşı sırasında kardeşim aşı yapan sağlık görevlisini ısırmıştı
Kabakulak ne pis bi hastalıktır ya Surat 5 kat büyür ve aynada kendine bakıp hem ağlar hemde gülersin kendine
Ama ben hiç kızamık olmadım
Öğretmen ödev kontrol ederken sıraya eğildiğinde kafasından defterime bit düşmüştü, bende öğretmenim bitiniz düştü deyince beni azarlamıştı

En güzel ilacı detete ...Çocukken benimde başıma geldi,annem baygonla iyice ilaçlayıp sonra türbanla iyice sarıp sarmaladıydı saçımı,hey gidi günler heyyyTürbanı açtıktan sonra birde dizlerine yatırıp saçımın arasında kaçıp kurtulan canlı bit varmı diye saçlarımı dürterdi,o çıt sesi mutlaka gelecek,o şart

Dip not:Kafa ilaçlanıp bekledikten sonra saç taranırken alta serilecek türban veya bez beyaz renk seçilecek ki o sirke ve bitler oraya çıksın

Son düzenleme:

Ben olsam ben de azarlarım.

Öğretmenlere çemkirilmez diye terbiye alan çocuklardık biz..
Çemkirmemişsin ki sen,uyarmışsın düştü diye.Keşke bizim zamanımızda ki gibi olsa öğrencilik.Biz öğretmenden korkardık,saygı duyardık.Şimdiki nesil öğretmene karşı çok saygısız.
Konu dışından banlanmayayım.Paranit şampuanını da iyi diyorlar.Kızının bitini duymayan kalmadı.Kızına bitli derseler hiç şaşırmam.Benim kızıma yeğenim okuldan getirmiş.Tarağıyla kızımın saçını taramış,kızımda da çıkmıştı.Mahallede eczane olduğu halde utandığımdan mahalledeki eczaneden alamamıştım.Taaaaa 20 dk. uzaklıktaki eczaneden almıştım.Artık amaç Fransız okulunda okuduğunun altını çizmek mi bilemedim(mi acaba )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…