Hahahahha ay sirkelerin saçtan çekilirken ki efektini bile yapmışsınızSirkeleri saç telinden vıjjt diye çekip iki tırnağının arasında sıktırmayı bilmiyordur bu... O yüzden sıvama bit olmuş kızın kafası
Deniz Akkaya'nın Fransız bitleri kaşıntı yapmıyor, çok tesirli değil demek ki, ne varsa bizim yerli bitlerde var, çok kötü kaşındırıp hızlı ürer bizim yerlilerKaşıntı tuttu resmen
Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalıDeniz Akkaya'nın Fransız bitleri kaşıntı yapmıyor, çok tesirli değil demek ki, ne varsa bizim yerli bitlerde var, çok kötü kaşındırıp hızlı ürer bizim yerliler
Şimdi sen bize hava mı attınBit benim hassas noktam , psikolojik olarak çocukluğuma inme sebebi
İlkokulda 40 kişilik sınıfta tek bitsiz kalmış ve resmen öğretmen tarafından karantinaya alınan ben olmuştum
Öğrt . masasında ders dinler , tenefüste kimseyle oynatılmazdım .
Çok istemiştim bitlenmeyi çoook
Şimdi sen bize hava mı attın
Küçükken bitlendim, genç kız oldum yeğenim yüzünden bitlendim, evlendim kızım yüzünden bitlendimbitler beni çooook sever
Sen bana gel, ben senin çocukluk travmalarının hepsini iyleştiririm, aşk olsun aramızda 3-5 bitin lafı olmaz, bana çabuk bulaşıyor, bende sana bulaştırırım, kafanda koloni kurar halay çekerler, istediğin bir türü var mıYok be ne havası , burda içimi döküp yaşadığım travmayı anlatıyorum
Beni sevmiyorlardı demek ; al işte yine hüzün
Sen bana gel, ben senin çocukluk travmalarının hepsini iyleştiririm, aşk olsun aramızda 3-5 bitin lafı olmaz, bana çabuk bulaşıyor, bende sana bulaştırırım, kafanda koloni kurar halay çekerler, istediğin bir türü var mıTürk biti, Fransız biti, küçük sirke, iri sirke
Lö bit tir onlarınkiO değil de zenginin biti bile kültürlü anamFransız Biti
Dişiyse la da olabilüLö bit tir onlarınki
Aa sendemi siyah önlük beyaz örme yakalıklı kuşaksınAnladım ki çok pismişim, temizlik nedir bilmiyormuşum, hatta annem de öyle çünkü ilkokulda (yaa gençlik siz bilmezsiniz, bir vakıtlar ilköğretim değil ilkokul vardı.) ayda en az 2 sefer bitli gelirdim eve
Çocuk bu Deniz Apla, çocuk. İnanmazsın bunun bir de kızmağı kabakulağı felan var
O zaman ne diyeceksin merak ediyorum
Aa sendemi siyah önlük beyaz örme yakalıklı kuşaksın
Birde aşıcılar gelirdi okullara, şimdi varmı bilmiyorum, aşı sırasında kardeşim aşı yapan sağlık görevlisini ısırmıştı
Kabakulak ne pis bi hastalıktır yaSurat 5 kat büyür ve aynada kendine bakıp hem ağlar hemde gülersin kendine
Ama ben hiç kızamık olmadım
Öğretmen ödev kontrol ederken sıraya eğildiğinde kafasından defterime bit düşmüştü, bende öğretmenim bitiniz düştü deyince beni azarlamıştı
Öğretmenlere çemkirilmez diye terbiye alan çocuklardık biz..
Ben olsam ben de azarlarım.
Çemkirmemişsin ki sen,uyarmışsın düştü diyeÖğretmenlere çemkirilmez diye terbiye alan çocuklardık biz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?