Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

tamam ikimizde hira koyalım ama benim ailem elada ısrarlı hele bi olsunda bakalım kızmı olur erkekmi yoksaaaa ikiz mi oleyyyy

yaaa ısmarlama gibi olacak ama bende ikiz istiyorum. kaydirigubbakcemile3
biri kız,biri erkek olsun :Saruboceq:
isim önerilerinizi bekliyorum canlarım

oooo süpersiniz valla alkisalkisalkis
siz yazın ben biraz işlerime bakayım,yoksa kovulucam :mymeka: şaka bi yana,birazdan dönüyorum inşallah

ben geldim ama aklıma hiç isim gelmiyo ya CADIARZU daha doğrusu denizci yavrularına gidecek hoş bir isim bulamıyorum sizinkiler gibi :bbo:

kızlar bu ne hız 3-4 saat ayrı kaldım. çocuk yapmaya karar vermişsiniz. cinsiyet sayı belirlemişsiniz. üstüne isim bulmuşsunuz yetmemiş birbirinize de bulmuşsunuz delikafaduldenzemuszemuskaydirigubbakcemile3
valla bu ikiz çocuk fikrine ben de bayılıyorum. 2 sene sıkıntılı olur en çok. hayatımız daha çabuk düzene girer. sonradan gözümüz korkup aman tek çocuk yeter ihtimali ortadan kalkar. ohhh ne ala ne ala :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar isim konusuna gelince ben bundan yaklaşık 1 sene önce rüyamda yanımda bir oğlan çocuğu gördüm ama bebek hali değil 1-2 yaşında.aslında eşimde ben de kız çocuğuna deliriyoruz. hele eşim yolda kız çocuğu görsün hemen gider sever erkek çocuğuna bakmaz bile. ama ben erkeğe de bayılırım. fakat kız sanki daha ağır basıyor. neyse rüyamda gördüm ya dedim kendi kendime benim oğlum olacak galiba. eşime anlattım yok bebek görmemişsin başkasının çocuğudur o dedi. deli kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
neyse 3-4 ay önce kızlar yine bir rüya gördüm bu sefer bebekti yanımdaydı. ve çok kalabalıktı çocuğa isim arıyorlar. ben de Ural olacak ismi dedim ve uyandım ama nasıl gerçekçi yaşamışsam ağlıyordum uyanınca. rüyanda gördüğün ismi koymalısın derler ya eğer Rabbim kısmet eder de bana bir erkek evlat verirse adını Ural Kaan koyucam. hükümdar gibi bir isim olacak..
Ural ne kadar ilginç bir isim değil mi. türkçe öğretmeniyim ya ben ondan heralde böle bir rüya gördüm. türkçe ural-altay dil grubundan geliyor.bide bildiğim Hakan Ural var başka da Ural bilmem kaydirigubbakcemile3
kız olursa dila.. içim bir hoş oldu hepimizin bebişleri olsun kızlar ya..

Canlarım evet benimki de denizci(sivil). Aranıza yeni katıldım. Şimdi yanımda ama yakında gidecek bir iki haftaya. ılk defa ayrı kalıcaz. O yüzden çok soru işareti var kafamda. Arada gidip geliyorum, yazdıklarınızı okuyorum. Gerçekten çok zor bişey. ınsan birkaç saat bile sesini duymayınca sinirleri bozuluyo. Bu günlerle sürecek. Bilmiyorum inanın. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Bu arada bende o pko dan var sanırım. Hep düzensiz, hep geç. Sanki doktor öyle bişey dedi diye hatırlıyrum. htcvlkn yazınca hatırladım. ınşallah önemli bişey değildir.
maviege Allah insanllah sağlıklı bir evlat verir sana hayırlısıyla.
htcvlkn canım sana da geçmiş olsun. Daha doğrusu hasta olan herkese geçmiş olsun.
Bu arada bi arkadaşın çocuğunun ismi Mina. Belki duymamışsınızdır diye yazayım dedim :)))

Günaydııınnn canlarım opuyorumnanaktan
canım benim,captanınkarısı bak minel ismini bende beğendim kulağada hoş geliyor zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…