- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 40
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.861
evet bende çok beğendim bak beğen yoksa denizk kapar valla kaydirigubbakcemile3 benim kızımın adınıda aldı aynı koycaz isimleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarım evet benimki de denizci(sivil). Aranıza yeni katıldım. Şimdi yanımda ama yakında gidecek bir iki haftaya. İlk defa ayrı kalıcaz. O yüzden çok soru işareti var kafamda. Arada gidip geliyorum, yazdıklarınızı okuyorum. Gerçekten çok zor bişey. İnsan birkaç saat bile sesini duymayınca sinirleri bozuluyo. Bu günlerle sürecek. Bilmiyorum inanın. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Bu arada bende o pko dan var sanırım. Hep düzensiz, hep geç. Sanki doktor öyle bişey dedi diye hatırlıyrum. htcvlkn yazınca hatırladım. İnşallah önemli bişey değildir.
maviege Allah insanllah sağlıklı bir evlat verir sana hayırlısıyla.
htcvlkn canım sana da geçmiş olsun. Daha doğrusu hasta olan herkese geçmiş olsun.
Bu arada bi arkadaşın çocuğunun ismi Mina. Belki duymamışsınızdır diye yazayım dedim :)))
canım benim,burdaki arkadaşlarımızın çoğu evli,bir ben bekarım sanırım,şimdi birde sen geldin opuyorumnanaktan onlar evli oldukları halde o kadar sıkıntıya katlanıyorlarki,aslına bakarsan biz daha birşey görmedik gibi.evli olan arkadaşlar daha iyi ifade edeceklerdir yaşadıklarını,hoş zaten önceki sayfalarıda okuduğuna göre,bir çok şeyden haberdarsındır,demek istediğim şu,eğer sevgin büyükse ki sanırım öyle,Allah sabrınıda verir merak etme :Saruboceq: ömrümüz beklemelerle ve sürekli sabretmeyle geçecek belki ama değer bence turkbayragi umarım seninde hakkında hayırlısı neyse o olur canım :1hug:
günaydın canlarımmm nasılsınız bugün?umarım herşey istediğiniz şekilde oluır ben çok ama çok iyi hissediyorum akşam kocamka konuştum nette gördüm yüzünü 1 ay sonra o yüzden bugün iyiyim inş bugünü bu şekilde bitiririmkaydirigubbakcemile5
sivil canım kuru yük gemisinde ayrıca bende edirneliyimzemuszemus