Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

çok şükür bugün çok iyiyim canımm opuyorumnanaktan inşallah akşama kadar böyle devam eder.
yoğunluk biraz var canım,öğlene kadar toparlayabilirsem ve yeni bişeyler çıkmazsa,öğleden sonra rahatım inşallah.sen nasılsın canım? görüştün mü eşinle? varmı yeni haberler ?

eŞım hala gelemedı((((((
bugÜn yola Çıkacak ınŞallah. Ben haber verırım sıze... ÖĞleden sonra bellı olacak kızlarrr

nesrin valla seni meraktan uykularım kaçtı diyodum bu kadının eşi yanında şimdi oh oh:kedi:valla üzüldüm bak neyse yoldaymış geliyomuşya kavuşçaksın sonuçtazemuszemus

görüştüm Türkiyede şimdi suriyeye gidiyo bayramı orda geçirecek sanırım valla haberler hep aynı be yavrum ne olsun beklemekteyiz devamlı benimde işler eh idare ederr:1hug:

bugun de gelemıyor... .Çok sınırlıyım yaa. Cumartesıydı pazar oldu,pazartesı oldu, Şımdı de salı... Yarın da hıÇ umudum yok valla...

nesrinim , sıkma canını dicem,saçma olacak belki ama bak görürsün kısmetse yarın gelecek inşallah.azcık daha sabret lütfeeeeennn.burada birimiz üzülünce,hepimizin canı yanıyor nolur azcık daha dayan canım, her işte vardır bir hayır,sağsalim gelsinde , bir iki gün geç olsun :1hug:

görüştüm Türkiyede şimdi suriyeye gidiyo bayramı orda geçirecek sanırım valla haberler hep aynı be yavrum ne olsun beklemekteyiz devamlı benimde işler eh idare ederr:1hug:

anladım bitanem,bayramda yanında olabilseydi keşke ama olsun bir dahaki bayramlarda hepbirlikte olursunuz inşallah :Saruboceq: ctesi kaça kadar çalıştın canım?

cumartesi 1 e kadar burdaydım acele çıkmak zorunda kaldım çarşıya gittim üstüme bişey bulamadım:sinifsinif:kaldım cıplak:kedi:neyse işlerimi hallettim geldim sen alabildinmi bişeyler?

hafta içi yine bir yerlere bakarsın canım ama şimdi bayram haftası diye de fiyatlar tavan yapmıştır olsun yaa, inşallah bulursun gönlüne göre bişeyler :) ben önceki haftalarda almıştım kendime,kardeşim için gittik,onada aldık bişeyler.pazar günüde öyle geçmiş oldu işte ...

ben daha almadım bıŞıler bayrama. EŞım gelsın Öle alayım dıyordum ama eŞımın geleceĞı yok bÖyle gıderse

ayy kıyamam sana ben yaa seni okadar iyi anlıyorumki benim yaşadığım şeyler aynı çok sinirlenmiştim yollamadı firma kocamı klava:

yaa tamam bişeyler almıştım ama bende giymem o zaman,evde olanlardan giyerim.bir yerede gitmem bayramda,otururum evde,yeterki siz üzülmeyin,olurmuuuuuu :1hug:

kantınde oturdum aĞladım valla sınırımden. Yok gelemıyorum dıyor. O da haklı ama kızdım ona da madem net deĞıl nıye bana sÖyleyıp umutlandırdın dedım.. Off yaa off ıŞımde de huzurlu deĞılım. Daha nefes alamadım yaa hep hasta hep hasta...

canım yaa kıyamam sana valla ne desemde rahatlatsam,ne desemde üzülmemeni sağlasam bilemedim :sinifsinif: off yaaaa, canım benimmm ,valla nutkum tutuldu :teselli:

aynen canım bende. Onların yÜzÜnden eŞıme sÖylenıp durdum.moralını bozdum.eŞımın de elınde olan bıŞı deĞıl... Benı rahatlatmak ıÇın yarın onlar yollamazsa atlar ÖtobÜse gelırım aŞkım sen ÜzÜlme dıo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…