- 18 Ağustos 2009
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.601
günaydın diyeceğim ama kızarsınız şimdi neyse kolay gelsin hanımlar hayırlı cumalar hepinize kaydirigubbakcemile3gü-nay-dıııııııınnnnnn hanımlar :1hug:
nasılsınız bakalım,keyifler nasıl ? hepinize hayırlı cumalar canlarım opuyorumnanaktan
maviboncuk yaptık bişeyler ama çok yoruldum inan oruçken daha zor mutfakta çalışmak normalde çok severim bişeyler yapıp yedirmeyi ama zorlandım kalabalıktıda :kedi:-tatlicadiarzu- sağolsun eşim tuttu işin ucundan hep bi elden hazırladık servis yaptık oldu bitti çok şükür :Saruboceq: ramazanın en güzel yanı iftar davetleri ama eskisi gibi değil artık :umursamaz:denizk sanada kolay gelsin canım ... mmmm ne lezzetli yemekler yapacaksın kimbilir :)
ben geldim canım sıkılma sen biraz daha buralardayımbarıştık diye yine yoksunuzzz :gitme:
günaydın canım iyiyim valla bu aralr işlerim erken bitiyo sıkılıyorum oyun bölümüne sardım çok eğlenceliiizemuszemussen nasılsın canım?yine işlerein çokmu?mafoldumben
günaydın diyeceğim ama kızarsınız şimdi neyse kolay gelsin hanımlar hayırlı cumalar hepinize kaydirigubbakcemile3
maviboncuk yaptık bişeyler ama çok yoruldum inan oruçken daha zor mutfakta çalışmak normalde çok severim bişeyler yapıp yedirmeyi ama zorlandım kalabalıktıda :kedi:-tatlicadiarzu- sağolsun eşim tuttu işin ucundan hep bi elden hazırladık servis yaptık oldu bitti çok şükür :Saruboceq: ramazanın en güzel yanı iftar davetleri ama eskisi gibi değil artık :umursamaz:
ben geldim canım sıkılma sen biraz daha buralardayımeşim cumaya gitti dönene kadar diyelim zemuszemus eee ne var ne yok eşin nerelerde:uhm: