Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

benim iftarı görümcem hazırlıyor.ben 10 dk kala gidip yiyiyorum... Ama hafta sonu annemleri almayı düşünüyorum.

Allah'ım çıldıraceğimmm laelaelaelaelae bitmek bilmiyor bu işler yahu
captanınkarısı,balım vallaha da billaha da bitmedi işler delikafadulden bi bitse,topikten çıkmıcam ama nerdee :1no2:
nesrinim ne güzel görümcen yardımcı oluyor,kısmetse haftasonu annenlerle birliktesin o zaman hihoyyyt annenler yakınmı oturuyorlar sana :uhm:

gü-nay-dıııııııınnnnnn hanımlar :1hug:
nasılsınız bakalım,keyifler nasıl ? hepinize hayırlı cumalar canlarım opuyorumnanaktan

günaydın canım iyiyim valla bu aralr işlerim erken bitiyo sıkılıyorum oyun bölümüne sardım çok eğlenceliiizemuszemussen nasılsın canım?yine işlerein çokmu?mafoldumben

gü-nay-dıııııııınnnnnn hanımlar :1hug:
nasılsınız bakalım,keyifler nasıl ? hepinize hayırlı cumalar canlarım opuyorumnanaktan
günaydın diyeceğim ama kızarsınız şimdi neyse kolay gelsin hanımlar hayırlı cumalar hepinize kaydirigubbakcemile3

denizk sanada kolay gelsin canım ... mmmm ne lezzetli yemekler yapacaksın kimbilir :)
maviboncuk yaptık bişeyler ama çok yoruldum inan oruçken daha zor mutfakta çalışmak normalde çok severim bişeyler yapıp yedirmeyi ama zorlandım kalabalıktıda :kedi:-tatlicadiarzu- sağolsun eşim tuttu işin ucundan hep bi elden hazırladık servis yaptık oldu bitti çok şükür :Saruboceq: ramazanın en güzel yanı iftar davetleri ama eskisi gibi değil artık :umursamaz:

barıştık diye yine yoksunuzzz :gitme:
ben geldim canım sıkılma sen biraz daha buralardayım eşim cumaya gitti dönene kadar diyelim zemuszemus eee ne var ne yok eşin nerelerde:uhm:

günaydın canım iyiyim valla bu aralr işlerim erken bitiyo sıkılıyorum oyun bölümüne sardım çok eğlenceliiizemuszemussen nasılsın canım?yine işlerein çokmu?mafoldumben

keşke benim işlerim de bitseee :sm_confused: bu sitede mi oyun bölümü var gamyoncuiremsu off biraz da midem ağrıyo,işlerde çok yoğun kafamçokkarıştı şimdi cumaya gitti herkes,bende hemen topiğimize,sizlerin yanına geldim hihoyyyt

neler yaptın diye sorcam şimdi ama sonra canımız falan çeker ,neyse kaydirigubbakcemile3 eşinin yardım etmesi çok iyi olmuş,hem her erkek mutfağa girmez,ya da eşine en ufak katkısı olmayan erkekler var,sanırım sen bu yönden çok şaslısın canım kaydirigubbakcemile5 aman Allah nazardan korusun kaydirigubbakcemile3 dediğin gibi iftar davetlerini bende çok severim,onun çoskusu başka oluyor.ama bazı eski güzellikler,zamana yeniliyor ve malesef kayboluyor :1no2:

HOŞGELDıN DENıZ ıYııM VALLA NE YAPAYIM ıŞ GÜÇ eşim ukraynada:gitme:görüşemiyorum kaç gündür çıldırıcam vallamafoldumben

KIZLAR BıLıN BAKALIM NE OLDU?:lepi::lepi:
ALLAHIN ıZNıYLE EŞıM BU HAFTA SONU BURADA OLACAK...:kedi:
ÇOK HEYECANLIYIM. ıÇıM ıÇıME SIĞMIYOR VALLA... AMA ıÇıMDE BıR YANDAN DA KORKU VAR YA YıNE ERTELENıRSE...:sinifsinif:

Allah'ım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
nesrinim gözün aydın canım,yaaaa bu süper bi haber :dance: nasıl sevindim anlatamam.en azından birimiz sevdğine kavuşuyor çok şükür.Allahın izniyle sağsalim yanına gelecek inşallah.darısı captanınkarısının başına :Saruboceq: canım benim inşallah en yakın zamanda o da kavuşur !!!!

canım benim çok sağol yaaa
evet hala inanamıyorum. Gözümlegörmeden,dokunmadan inanmam eşimin geldiğine... Allah razı olsun hepiniz çok destek oldunuz bana... Rabbim tez zamanda sizleri de kavuştursun eşlerine artık...
captanınkarısı canım eşim birdaha giderse ben gidicem inşallah onunla.yok artık yapamıyoruz valla ikimizde...

nesrinim inşallah canım,hepimiz kavuşuruz en yakın zamanda :Saruboceq:
şimdi aklıma şu geldi,denizciğimin eşi yanında çok şükür, nesrinimin ki de geliyor Allahın izniyle,abbacığım desen yakında evleniyor ve eşine o da kavuşacak,nasipse çok yakında captanınkarısı canım,onun eşide gelecek ama beeeeennnn mafoldumben bir ben kavuşamıyorum canımaaa :gitme:

keşke seninde eşin bir an önce yuvanıza gelse de ben yalnız kalsam mühim değil
ama yalnız bırakmadığın için sağol bitanem,diğer şekerler size sesleniyorum,eşlerinize kavuştuğunuz da bizi unutmak yok ona göre yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…