Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

istanbul valiliği kamuda çalışan personele 15:00 itibari ile idari izin verdi.ohh bee erkenden geldim eve valla uyudum bi güzel.bilgisayarıma kavuştum.kucağımda şimdi

evet canım,bende nette haberlerden okudum izin olayını.
valla kamuda çalışmak varmış kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana iyi oldu bence,henüz yağmur şiddetli bir şekilde yağmıyor benim bulunduğum bölgede ama Allah korusun,şiddetli bir şekilde aniden bastırır falan,yine geçen seferki gibi can kayıpları yaşanmasın :Saruboceq:

merhabalar bayanlrr yeni geldim bende....sevgilim iskendrunda bahriyeli askerdi...saat 7 de usta birliğinin izmir foçaya düştüğünü söyledi...napcam bilemedm şok gibiyimmakannehir

Günaydııııııınnnnnn zemuszemus
zbyd hoşgeldin canım.Rabbim tez vakitte kavuştursun inşallah :Saruboceq:
captanınkarısı hayırdır canım,acil iş falan mı vardı da geldin işe,normalde çalışmazdın sen c.tesi günleri CADIARZU

kıyamam sana ya,akşamdan geç yattın tabi,nasıl olsa yarın evdeyim dedin ama öyle olmadı malesef dimi :1no2: ben iyiyim çok şükür,aynı yoğunluk devam ediyor.öğlen olsun istiyorum bir an önce,kısmetse öğlenden sonra gidip kardeşime bayramlık alıcaz kaydirigubbakcemile3 tabii yağmur yağmazsa ...

sabah 6 da mı yattın :eek:lmaz: bence sen çarşıya gitmeden önce bi eve uğra,hiç değilse 1-2 saat uyu,sonra çarşıya çıkarsın.uykulu uykulu gitme istersen canım yasakkelime

kaçtı uykum uyuyamamki gitsemde gideyim geleyim evde yemek yapılacak ooo çok işim var bugün kız kocam türkiyeden geçicek bu akşam Allah ın izniyle konuşabilcez suriyeye gidiyo kendilerizemuszemus

tamam canım,sen daha iyi bilirsin tabi buyrunnnnnnnnn
oh oh bu iyi haber canım benim,Türkiyeden geçecek öylemi,hadi bakalım,Allahın izniyle eşinin sesini duyucan akşamaaaaaaa :dance:

en son salı günü konuştuk,bi daha haber alamadım canım :KK43: bugün gemiden inmeleri gerekiyor,arar diye bekliyorum ama ses seda yok henüz mafoldumben offfff yaaa,Allah sabır versin bizlere,çok zor çooookkkk :gitme:

evet canım :1hug:
zaten sevgimiz büyük olmasa,nasıl katlanılır,dayanılırki bu kadar hasrete,ayrılığa ...
Rabbim sevgimizi ve sabrımızı daha da arttırsın inşallah (amin ) ve onlarla birlikte uzun ve mutlu bir hayat yaşamayı nasip etsin bizlere (amiiinnnn)

günaydın kızlarrr sanırım bugün pek kimse olmaz herkesin kocası geldi en çokta nesrini merak ediyorum görmeden inanmam diyodu hadi hayırlısı bakalım:hulya:

Günaydıııııııııııııınnnnnnnnn hihoyyyt
nasılsınız kızlarrr ? evet canım bende merak ediyorum nesrini,inşallah kavuşmuştur eşine :Saruboceq:

X