Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

kaptanın karısı nasılsın işler yoğunmu zemuszemus benim bu akşamda misafirim var ama daha hazırlıklara başlamadım :umursamaz: nesrinin eşi büyük ihtimalle gelmek üzeredirkaydirigubbakcemile5
sen bursadaydın değilmi bizde ani bi kararla bayramı bursada geçirebiliriz kaydirigubbakcemile2

merhaba canlarımmmmm hihoyyyt
captanınkarısı,denizk,nesrin nasılsınız canlarım ?
ayy inşallah nesrinin eşi gelmiştir ve kavuşmuşlardır :Saruboceq: denizcim yine mi misafir , senin için yine koşuşturmacalı bir gün olacak desene :) captanınkarısı senin işler nasıl canım ?

sağol bitanem opuyorumnanaktan gerçekten de bitmedi yahu ,bende kızmaya başladım artık klava: birde bu akşam işyerimizin iftarı var,onunda telaşı var,bakalım hayırlısıyla bi atlatalım

evet bugünde misafir ama 2 kişi kolay yani ve keyifli olacak benim için çok sevdiğim arkadaşım ve eşi kaydirigubbakcemile2 inşallah canım kısmet henüz karar aşamasındayız aslında CADIARZU

kızlar eŞım akŞam 19:00 atatÜrk havalımanına ınıyor. Bende bırazdan yola ÇıkacaĞım. KarŞılamaya gıdıcem eŞımı enıŞtesıyle beraber.hala hastanedeyım. Çok yoĞundum bugun aÇamadım kk yı... Sızlerde merak ettınız. En fazla 20:00 ıtıbarı ıle kavuŞuyoruz ınŞallah... Ayy koŞup boynuna atlayıp aĞlarım ben yaa

oo afiyet olsun maviboncukçumzemuszemus herkse kolay gelsinnnn

sağol canım benim,akşam çok kalabalıktı ,güzel geçti çok şükür.kısmetse bu akşamda arkadaşıma iftara gidicem son günler artık ramazan ayında :sinifsinif: seneye kısmet bakalım :Saruboceq: sen bugün nasılsın canım,keyifler yerinde mi?

nesrinimmm şükürler olsun,artık eşinin yanındasın :teytey: hadi bakalım sarılın sıkı sıkı kaydirigubbakcemile3 Rabbim ayırmasın inşallah.müsait olunca yaz bişeyler,hepimiz meraktayız canım benim opuyorumnanaktan

günaydın canım iyiyim valla nasıl olsun bizden iyi olan nesrin var bugün bence hiç beklemeyelim girmez nete:kedi:ne güzel maviboncuk o iftar senin bu iftar benim geziyosun yokki bizi çağıranCADIARZU neyse canım öle işte sıradan bi gün yani benim için eşimlede 10 gün konuşamıcam suriyede şuan demirde kalcaklarmış bayram giriyoya çalışma yokmuşÇok üzgünüm çoook

ah canım benim kıyamam sana,atla otobüse gel bize iftara,bak ben çağırıyorum işte yerimseniben
sıkma canını bitanem,10 günde geçecek Allahın izniyle,biz hep yanındayız.nesrinin sevinci nasıl hepimizi sardıysa,çok yakında senin eşinin gelişinin mutluluğuda coşturacak bizleri inşallah :Saruboceq:

AMıNNN.saol canım benim düşünmen yeter 10 gün geçer tabi nelere katlandık bu nekiyerimseniben seninki geldimi yada bi haber alabildinmi cicim?

Geçen gün konuştuk,bi aksilik çıkmazsa bayramda ordayım dedi :asigim: ama yine de fazla kaptırmayalım kendimizi belki son anda bir değişiklik olur izin vermezler falan dedi.Allah'ım inşallah öyle birşey olmaz !!! :Saruboceq: çok özledim çoooooooookkkkkkk :kedi:

evet canım yaaa ...
biz ya çok şanslıyız ya da tam bahtı karayız kaydirigubbakcemile3 bak ne kafiyeli cümle yazdım ama :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…