Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ben diyom nasıl geliyo otobüsle şaşırttın beni yaaa kaydirigubbakcemile3sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun bekle biraz süpriz yapar bakarsın

günaydınnnn :1hug:
hepinizin kandili mübarek olsun !
amin canım,hepimizin duaları kabul olur inşallah.Rabbim bu geceyi en hayırlı geçirenlerden olmayı nasip etsin inşallah ( amin ) opuyorumnanaktan

gÜnaydın kızlar ben geldım. EŞımın gelıŞı yarına kaldı. Yılan hıkayesıne dÖndÜ valla resmen. KesınleŞtı.sabah 6 da uÇaĞı var. Gemıden ayrıldı az Önce otele yerleŞecek. Artık emınım geleceĞıne. Ucak kaÇarsa o ayrı tabı:)))

hepınızın kadır gecesı mÜbarek olsun... Rabbım dualarınızı kabul etsın ınŞallah...

şükürler olsun,gözün aydın nesrinim :1hug: bu habere oynanır valla :dance: :teytey: bak gördün mü boşuna üzüldün,Allahın izniyle yarın yanında olacak inşallah.darısı bizim başımıza :Saruboceq:

slm kızlar zemuszemus evdeyim bugün ama misafirr var akşama hazırlıklar başladı ama yoruldum size bakkarken dinleneyim dedim kaydirigubbakcemile2 nesrin canım gözün aydın olsun inşallah alışmalısın bu gemiye gidiş ayrı zor dönüşleri apayrı bende bekledim 15 gün hatırlamıyomusun akannehir hiç umut bağlamayacaksın geldi geliyo diye düşündükçe altüst oluyo insan bide yerine adam gidemez gidecek olsa evrak eksik çıkar gemiden indiği yerden hemen gelmek için uçak olmaz falan filan işte hiç bitmez bunlar:eek:lmaz: kendini üzme bak geliyo işte nihayet :Saruboceq: herkesin kadir gecesi mübarek olsun rabbim sevdiğinden ayrı olanları tez zamanda kavuştursun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

amin canım,seninde kandilin mübarek olsun :1hug: sana da kolay gelsin bu arada,inşallah hepsini yetiştirirsin canım ve herşey istediğin gibi olur inşallah :Saruboceq:

mavi boncuk teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5 kızkardeşim geliyo yardım eder bana şimdi hemencecik hallederiz zemuszemus malesef eşim yok dışarda bugün ama kardeşim geliyo:lepi::lepi:

DENıZCıM ÖYLE DE... 4 AYI 4 GÜN GEÇTı EŞıM GıDELı VE KONTRATI BıTELı.. BU SEFER DAHA UZUNDU AYRILIĞIMIZ YANı... AMA ŞıMDı MUTLUYUM KOCıŞıM GELECEK. SON KEZ O YASTIĞA TEK BAŞINA YATICAM.SONRA HEPP ALLAHIN ıZNı ıLE EŞıMLEEEEEEEEEEEEEEE:kedi:

mavi boncuk teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5 kızkardeşim geliyo yardım eder bana şimdi hemencecik hallederiz zemuszemus malesef eşim yok dışarda bugün ama kardeşim geliyo:lepi::lepi:

ne güzel canım ya,eşin yardım edemese,kardeşin koşuyor yardıma :hulya: hadi bakalım,tüm hünerlerinizi sergileyin bu akşam kaydirigubbakcemile3 gelen misafirler hayran kalacaktır ,eminim alkisalkisalkis

DENİZCİM ÖYLE DE... 4 AYI 4 GÜN GEÇTİ EŞİM GİDELİ VE KONTRATI BİTELİ.. BU SEFER DAHA UZUNDU AYRILIĞIMIZ YANİ... AMA ŞİMDİ MUTLUYUM KOCİŞİM GELECEK. SON KEZ O YASTIĞA TEK BAŞINA YATICAM.SONRA HEPP ALLAHIN İZNİ İLE EŞİMLEEEEEEEEEEEEEEE:kedi:

nesrinim hasret bitiyor Allah'ın izniyle :1hug: Allah bir daha bu kadar ayrı bırakmasın sizi inşallah :Saruboceq:

inşallah nesrin inşallah bidaha hiç ayrı kalmazsın eşinden :Saruboceq::Saruboceq: seni çok iyi anlıyorum sabrın tükendiği zamandasın artık ama çok şükür bitti denebilir yarın yanında olacak çünkü :lepi:hihoyyyt
ben gider kızlar sizlere işleriniz kolay gelsin gamyoncuiremsu bende gireyim mutfağıma cokacimcoook

X