Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

captanınkarısı canımm nasılsın? denizk sen nasılsın canım ? nesrinim hoşgeldin canım,sen nasılsın ? ve diğer şeker hanımlar buradaysanız sizler nasılsınız ?
yaa ıstanbul dünden bu yana felaket şuan yağmur yağmıyor ama bazı bölgelerdeki kişiler çok zor durumdalar,bu sabah 14 kişi vefat etti,sel nedeniyle haberlerde duymuşsunuzdur belki.sizin bulunduğunuz yerlerde yağış varmı kızlar ?

selam canım iyiyim işlerim anca bitti bursada yağmur yok ama istanbulu dinledim çok üzüldüm yaa herkese geçmiş olsun rabbim böyle felaketlerden korusun hepimizi:Saruboceq:

evet canım herkese geçmiş olsun.ama haberlerde denildiğine göre cuma günü daha şiddetli bi yağış bekleniyor.son 80 yılın en şiddetli yağışıymış bu.diğer yıllara göre bir ayda yağan yağışın bir günde 2 katı yağmış Allahın hikmetinden sual olunmaz.Rabbim en iyisini bilir elbet ama zorda olanların yardımcı olsun.işyerimin 2 sokak ötesinde yoldaki beton parçalara bölünmüş yağmurun şiddetiyle kaldırımlar sökülmüş. Allah hayatını kaybedenlere rahmet eylesin,ailelerine de sabır versin inşallah

amin canım aman sen dikkat et kendine burası güneşli valla ama akşama ne olur bilemem sadece soğuk hırka giydim vallakaydirigubbakcemile3

orasının iyi olmasına sevindim,sabah bende üşürüm diye hırka gibi bişey almıştım üstüme,işe gelince içerisi sıcak,tabi dışarısıda pek soğuk değil,biraz rüzgar var okadar,neyse işe gelince çıkardım üstümden :) kısa kolluyla duruyorum şimdi.
patronunda bi akrabası vefat etmiş,o da az önce yola çıktı,bursaya geliyor,dicektim benide götür,sana süpriz yapayım :) dedim hadi boşver ,adamın canı yanmış,beni mi düşüncek...

adam cenazeye gidiyo sen düğünekaydirigubbakcemile3 valla ne güldüm kız gelsen ne güzel olurdu ama adam üzgün dediğin gibi bak başka zaman bekliyorum tamammı böle fırsatları değerlendirsositososito

kızlar ben ÜskÜdardayım Şımdılık bura gÜneŞlı yaĞmur falan yok.mavı boncuk sen neredesın canım ıstanbulun?

zaten sırf seni güldürmek için yaptım canım benim kaydirigubbakcemile3 öyle bişey desem,direk kovuldun derdi herhalde delikafadulden nesrinim ben avrupa yakasındayım.gaziosmanpaşada.az önce dışarı çıktım,hava gayet iyiydi,güneşli yani şuan.
captanınkarısı canım sen giriyosun,nesrinim çıkıyo sanırım.bi buluşamadınız beya :roflol:

Canım bızımde ıŞler malum sezondayız yoĞun oluyooo buralardaytım ıŞte kımse gıtmesın bı yere nesrınım allah kolaylık versın Şekerım

saĞol canım. Ya bı Çocuk geldı. Özelde muayene olmuŞ. YanlıŞ dozda ılaÇ vermıŞler.kullanmıŞ anne de tabı. Apar topar getırdıler. Durumu meÇhulŞımdı. Rabbım saĞlık versın cÜmlesıne.

bende geldim :)
sanırım şuan üçümüzde burdayız kaydirigubbakcemile3
benimde yoğun bugün arada giriyorum işte.nesrinim Allah yardımcın olsun canım,zor meslek. captanınkarısı seninde yoğun dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…