Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

işte geldim burdayımmmm opuyorumnanaktan
nasılsınız şekerler ?
captanınkarısı küsme canım ya,lütfeeeeennnn :çok üzgünüm: inan çok yoğun,dün işler bitmediği gibi,bu güne de bir sürü iş var.yoğun geçiyor bu aralar .sen yoğunmusun ?
nesrinim,hoş geldin canım,bugünde yoğunmu seninde ?

ben yoğun değilim canım arada oluyo benim hızlı kadınımdır şipşak hallettim dün ağaç ettin beni burda hep bi özlemle bekledimmmmmafoldumben

ben yoğun değilim canım arada oluyo benim hızlı kadınımdır şipşak hallettim dün ağaç ettin beni burda hep bi özlemle bekledimmmmmafoldumben

ahh kıyamam yaaa :1hug: çok mu beklettim benneyaptımki zaten ömrümüz beklemelerle geçiyor dimi :çok üzgünüm:
ya işleri tam toparladım diyorum,hooooopp yeni bi işim çıkıyo klava: ömrümü yediler beya akannehir

bİlgİsayarım olmuŞ.akŞam alŞacaĞım
ohh ne güzel gözün aydın nesrincim kaydirigubbakcemile5

merhaba canım a.s. geldiğin gibi gidiyosun ama oldumu hiç :sinifsinif:
ne yapalım canım koşturmayla geçiyo günler fırsatım oldukça uğruyorum işte zemuszemus neden küstü kaptanın karısı ne oldu anlamadım hiç -tatlicadiarzu-

yaaa amaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
mecburiyetten öyle oldu dün,yoksa seni yalnız bırakırmıyız hiç bak şimdi bile,işim çok var amaaa ben yine buralardayımmm :teselli: fırsat buldukça giriyorum canımcığım a.s barıştık dimiiiiiiiiiii :1hug:

küsmeyin canım birbirinize durun ya kimsede yok sizi barıştırsın bende gidiyorum iftara misafir var hazırlıklara başlayım artık opuyorumnanaktan kolay gelsin size işleriniz zemuszemus bende mamalar hazırlayayım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…