- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 40
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.521
mavi boncukum merhaba canım nasılsın?bugün nöbete geldim yine ne olsun.çarşamba günü itibari ile gündüze geçiyorum.artık daha sık görüşürüz. bakalım yarın arayacağım servisi ne oldu diye çok sıkılıyorummmm evdee
iyiyim canım,hoş geldin opuyorumnanaktan ohhh ne güzel,gündüze geçiyorsun demek,süper süperrrrrr :dance: hasret bitti artık ,oh yahu :teytey: ya istersen şu servisin nosunu bizede ver,biraz da biz baskı yapalımklava: aaa yeter artık diyelim, yapın şu laptopu,sizin yüzünüzden arkadaşımızdan ayrı kalıyoruz diyelim,fırça çekelim biraz.belki o zaman daha çabuk yaparlar kaydirigubbakcemile3 neyse şaka bi yana,inşallah tez vakitte olur laptop un canımmmm opuyorumnanaktan
kızlarr slm opuyorumnanaktan artık yuvamıza geldik öyle çok yorgunumki felaket hem şirketlere baktık hem gezdik sabah 8 den akşam 10 lara kadar her gün bir haftadır artık dayanamadım hadi dedim biz gidelim evimize biraz dinlenelim kaydirigubbakcemile sizlerde iyisiniz okudum olanları kaptanın karısı eğitim şart değil miço olmak için anlaşmaya bağlı evrak çıkartacağın yerle ilgili yani kayıt yaptır sana sınav zamanı tlf ederler gider sınavı verirsin sınavda laf olsun diye zaten ne soracakları belli kitapçığı veriyolarmış kaydirigubbakcemile5 sıkma canını hallolur herşey opuyorumnanaktan mavi boncuk artık çok sık giremem ben ee ilgilenmem gerekenler var dimi :kedi: geldikçe yazarım zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlarr slm opuyorumnanaktan artık yuvamıza geldik öyle çok yorgunumki felaket hem şirketlere baktık hem gezdik sabah 8 den akşam 10 lara kadar her gün bir haftadır artık dayanamadım hadi dedim biz gidelim evimize biraz dinlenelim kaydirigubbakcemile sizlerde iyisiniz okudum olanları kaptanın karısı eğitim şart değil miço olmak için anlaşmaya bağlı evrak çıkartacağın yerle ilgili yani kayıt yaptır sana sınav zamanı tlf ederler gider sınavı verirsin sınavda laf olsun diye zaten ne soracakları belli kitapçığı veriyolarmış kaydirigubbakcemile5 sıkma canını hallolur herşey opuyorumnanaktan mavi boncuk artık çok sık giremem ben ee ilgilenmem gerekenler var dimi :kedi: geldikçe yazarım zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
CANIM BENİM ÇOK SAĞOL YA AMA BEN ARADIM ALDIĞIM YERİ.BU AYIN 8İNDE 1 AY DOLACAK SERVİSE GİDELİ.YENİSİNİ VERECEKLER YA SERVİS ZAMANINI DOLDURUYORLAR DEDİ.BAKALIM HAYIRLISI... EVET ÇARŞAMBA GÜNDÜZDEYİM VE AKŞAM MESAİM BİTENE KADAR SİZİNLEYİM ARTIKIN...yerimseniben