sabahtan beri burasıda çok bulutluydu,öğlende çok sıcak oldu,işte saat 3,5 -4 gibi de döktürdü ortalık serinledi,iyi oldu valla.ama hava hala bulutlu vee benimde uykumu getirdi mirmirmirmir
:roflol:
yok beya ama ne bilim,ramazan başladığından beri uykumu alamıyorum.akşamları 12den önce yatamıyorum, e 2-3 saat sonra sahura kalkıyoruz,yemek ye derken saat 5 oluyo,yine yatıyorum,7 de kalkıyorum hazırlanıp işe geliyorum,uykumu alamıyorum tabi. akannehir
birde uykuyu çok sevince,düzen iyice bozuluyor ama olsun yaa . ne kaldı ki ramazan ayının bitmesine :sinifsinif: çok üzülüyorum bitiyor diye, bir daha ki ramazan ayına erişebilecekmiyiz bakalım ((((
slm canlarım :)) anam heryer yagıslı yaff.. burada öleee...
bugun çok yoruldum yaa.. oruc diildim malum seyyden :kedi: ama mılletın yanındada yıyıp ıcemıokı insan yaff.. yinem oruclu gibim olmak zorundaydım yani..
ayşş artık son 14gunum kaldı bende heycan tavan yapmıs durumdaaa... delikafadulden delikafadulden
öperim sizleri gorusmek uzere gacılar..
günaydın canlarımmmmm a.s.
ıstanbul'da yine yağmurlu bir sabah ...
ayy abbacım heyecanın tavan yapması normal tabi,valla çok az kaldı yaa :dance: inşallah tüm işleriniz bitmiştir artık dicem ama son güne kadar ufakta olsa illa bişeyler çıkıyor :1rolleyes:
selamm opuyorumnanaktan ben geldim bu gün buralardayım kızlar zemuszemus keyifler iyidir inşallah bu gün çıkmadım dışarı eşim yanlız gitti limanda işler falan varmış :umursamaz: hava burda günlük güneşlik valla süper ama oruç olunca sıcak çarpıyo yani -tatlicadiarzu-
işe gidenler için çok zor ramazan uyku için ama vakit daha çabuk geçiyodur gamyoncuiremsu benim uykuyla derdim çok bu ara zaten bide ramazan bizde sahura kadar oturuyoruz yiyip içip yatıyoruz ee kalkmakta öğleyi buluyo doğal olarak :kedi:
öyle deme canım :kedi: siz çalışıp üretiyosunuz bende yatıyorum o zaman tembel tembel delikafadulden kolay gelsin işleriniz dertsiz olsun inşallah opuyorumnanaktan
ne istedilerki bana da anlat bilgim olsun belki lazım olur dimi canım zemuszemus gerçi bu seferki iş sanki marmara içi bi gemi olacak sanırım ama tabi kesin değil henüz
ya miço ehliyeti vermiyolarmış artık onun için en basiti olan kamarot ehliyeti almak gerekiyor onun için 12 gün kurs sağlık raporu(her hastane vermiyo tabii) garson olarak çalıştığın bonservis kağıdı vs.vs.çok şey çok koşturmak gerek
ben geldim kızlar.nasılsınız? evdeyim görümcemin kızına babası laptop aldı ee onlarda internet olmadığı için bizde kalacak. onlar gelip buraya kullanacaklar... hehehehe
kızlar eşim uydudan pazar günü mail atmış bana.perşembe günü tanzanyada olacakmış. 9 gündür konuşmuyoruz. merak ediyordum rahatladım.merak etme iyiyiym cumartesi günü ekvatoru geçtim diyor... offf yaaaa görmeden inanamıyorum geleceğine...