Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

maviboncuk inşallah canım öyle olur

bu arada captanınkarısı darısı senin başına inşallah senin eşinde hep yanında olur

hayır gitmedim çünkü benim eşim askeri personel yani gemiyle gidemem ama gemisi istanbula gitmişti tersaneye 1 aylığına ben otobüsle istanbula gelmiştim beraber ordu evinde kalmıştık eşim sabahları işe giderdi.sadece gemisinin içini gezdim

bilmiyorum bilseydim seni aydınlatabilirdim neyse benim çıkmam lazım arkadaşıma gidicem evde otur otur insanın canı sıkılıyor valla

sanıım ben tünayyyyydıııııııııııınnnn demeliyim
nasılsınız hanımlarrr opuyorumnanaktan
benim bugün çookk midem ağrıyor , canımcığımdan da hala haber yookkk ((((

sanırım ondan ağrıyo miden şekerimkaydirigubbakcemile3 benimkide önce ukrayna sonra suriye ye gidiyooo yine görüşemicezzz çok üzgünümmmm

belkide olabilir canım,bugün yine çok yoğun,birazda onun etkisi olabilir akannehir
eşin çanakkaleye gelmicek mi yaaa,neden amaaaa klava:

ee sefer nereye çıkarsa oraya gitmek zorunda kendi isteğiyle gelemiyor kii bende üzüldüm ama hayırlısı dmekten başka bişey diyemiyoruz maleseffff:sinifsinif:

inşallah canım,belki de dediğin gibi süpriz yapıyordur.yaaa gelsinde ister süpriz yapsın,ister yapmasın dimi canım.yeterki sen kavuş :1hug:

evet canım orası öyle şimdi ulaşılamıyo arapça diyo bu sefer valla bütün dilleri ezberledim aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyooooooyerimseniben

mavi boncukum merhaba canım nasılsın?bugün nöbete geldim yine ne olsun.çarşamba günü itibari ile gündüze geçiyorum.artık daha sık görüşürüz. bakalım yarın arayacağım servisi ne oldu diye çok sıkılıyorummmm evdee

canım benim bence de git. eğer eşim giderse ben de gidiceğim onunla. miço ehliyeti için eşim kursa gitmene gerek yok ben hallederim diyor ama nasıl olur bilmiyorum. çevresi geniş eşimin belki ondan hemen alırım bir günde diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…