Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

yaaa bende geldi sanırım yok nesrin diyodum mafoldumben aynı dert bizdede var canım mafoldumben yok norvecde yok gelemedi finlandiyada olmadı polonyada bi türlü gelemedi adam gemiye şimdide yeni limana belli olur diyolarmış -tatlicadiarzu- hayırlısı inşallah bunada şükür :Saruboceq: ya yeni gitmiş olsaydı senağlama

Çok zor oluyor uzakta olmak , yakınında olamamak . Allah hepimize sabır versin .
hemde nasıl zor :1no2: amin :Saruboceq: hepimize bol sabır :Saruboceq:

günaydınn herkese alkisalkisalkis
günaydın diyeceğim ama ayıp olacak :kedi: bu saatte yeni kalktım sayılır opuyorumnanaktan

slm kızlarr...
ayy bu aralar uzerımde bi tembellik varyaaa... orucvurdu benı anlasılan :))
öpüyorum hepinizi kendınize cici bakın..selamlar..

dediğiniz gibi hepimiz aynıyız sanırıma.sişyerinde uyumamak için zor tutuyorum kendimimirmirmirmirAllahtan topiğimiz var da arada buraya girip,kendime geliyorumkaydirigubbakcemile2

bende iyiyim çok şükür canım.dün uyuklamalı bi gündü ama bugün gaaayet iyiyimkaydirigubbakcemile5
evin tüm işi sana kalıyo tabi,Allah yardımcın olsun canım.koşuşturmaca vardı diyorsun,işe gidemedin mi peki ya da hergün gitmen gerekmiyormufisfisfishem iş,hem ev daha bi zor oluyordur dimi canım:1hug:

biraz geç geldim işe zor oluyor olmazmı işe hergün gelmem gerekiyor buranın idarecisiyim o yüzdennaniknanik hem iş hem ev ite kak gidiyorr:teytey:

Allah yardımcın olsun canım,biraz yorucu oluyordur:bbo:iş ile ev arasında mekik dokuyorsun anlaşılan
bu arada topiğimiz hareketsizleşti :sinifsinif:diğer kızlar nerelerdeler acaba:çok üzgünüm:eşleri gelmiş olabilirmikaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarr zemuszemus bilmemki eşlerimi geldi benimkide çanakkaleye gidiyo bende gidicektim ama liman o kadar kötü biyerdeki çokkkk üzüldüm gidemiyorummafoldumben

günaydın canımopuyorumnanaktanahh canım yaa,kıyamam sana:1hug:gidebilseydin iyi olurdu belki de ama vardır bunda da bi hayıryerimsenibenhem çok kötü bir yerdeymiş liman,üzülme tatlım.3 ay sonra gelecek demiştin ya,geldiğinde ne kadar kalacak yanında:uhm:

ooooosositososito süpermiş o zaman.geldiğinde dua edelimde para hiç bitmesin:lepi zaman yanından hiç ayrılmaz(en azından uzun bir süre )kaydirigubbakcemile5

evet mümkün değil ama napıyım:sm_confused: düşünüyorum,diyorum ne yapsakta eşin senin yanında uzun süre kalsa,ilk aklıma o geldiiii:teselli:dedim böylece biraz daha birlikte olursunuz ve sen üzülmemiş olursunopuyorumnanaktan

canım benim,bende seni çok sevdim.opuyorumnanaktanburdaki sohbetler çok samimi,hepsinin içtenlikle yazıldığına emin olduğum için,bende içimden geldiği gibi tüm samimiyetimle yazıyorum.görüşmeyi bende çok isterim,daha yakından tanımak ve her daim destek olmak için,kim bilir bir gün bursaya yolum düşerse misafirin olmayı çok isterim.ama onun öncesinde senin yolun istanbul'a düşerse,bekliyorum ona göre :1hug:anlaştık mı canımvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…