E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.281
yaaa bende geldi sanırım yok nesrin diyodum mafoldumben aynı dert bizdede var canım mafoldumben yok norvecde yok gelemedi finlandiyada olmadı polonyada bi türlü gelemedi adam gemiye şimdide yeni limana belli olur diyolarmış -tatlicadiarzu- hayırlısı inşallah bunada şükür :Saruboceq: ya yeni gitmiş olsaydı senağlamakızlar ben geldim nasılsınız? ben eşim ayın 26sında geliyormuş. yerine kaptan bulamadı şirket ve mecburen gemiyi tanzanyada teslim edecek ve bu da 15günü bulur gelmesi... hayırlşısı olsun... bu arada iyi ramazanlar. rabbim ibadetlerimizi kabul etsin inşallahhhhhhhh
hemde nasıl zor :1no2: amin :Saruboceq: hepimize bol sabır :Saruboceq:Çok zor oluyor uzakta olmak , yakınında olamamak . Allah hepimize sabır versin .
günaydın diyeceğim ama ayıp olacak :kedi: bu saatte yeni kalktım sayılır opuyorumnanaktangünaydınn herkese alkisalkisalkis
selammmmmmm canımmmmmopuyorumnanaktan nasılsın bugün :1hug:
bende iyiyim çok şükür canım.dün uyuklamalı bi gündü ama bugün gaaayet iyiyimkaydirigubbakcemile5
evin tüm işi sana kalıyo tabi,Allah yardımcın olsun canım.koşuşturmaca vardı diyorsun,işe gidemedin mi peki ya da hergün gitmen gerekmiyormufisfisfishem iş,hem ev daha bi zor oluyordur dimi canım:1hug:
ooooosositososito süpermiş o zaman.geldiğinde dua edelimde para hiç bitmesin:lepizaman yanından hiç ayrılmaz(en azından uzun bir süre )kaydirigubbakcemile5