Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

çok tşk ederim cnm benımmm darısı sana olsun insallah benden daha guzelleri , iyileri.. evet evet en onemlısı o zaten Rabbim kullandırmayı nasip etsın bana ..çeyiz bahtı vermesın insallah :Saruboceq: işte yetmesede yetmeye calıstırıyoruz özlemeye doymak için..
ah ah bide telefon çeksemafoldumben
tatlım senın esın nerde sımdı ? Allah kavustursun bu arada :Saruboceq:

Son düzenleme:

o kadar güzel ifade etmişsinizki,teşekkür ederimopuyorumnanaktangüven meselesi gerçekten çok önemli,ben çok güvendiğim halde,etraftan üzerime gelindiğinde acaba uzakta olması bazı sorunları beraberinde getirirmi diyordum.ama onun yönünden hiç düşünmemiştim,ne yalan söyliyeyim.yani dediğiniz çok doğru,onların ki daha zor,onun bana daha çok güvenmesi lazım.evlenildiğinde de,keşke her akşam evine gelse,birlikte sofraya oturulsa vs .bunlar güzel olurdu.denizci olması,bu gibi bir çok şeyi yaşayamayacağımız anlamına geliyor ama eminim ,ki önceki sayfalarda yazılanları okuduğumda da gördüm,kavuşma anını hiçbirşey benzemediğini ve çok güzel olduğunu yazmışsınız hepiniz,sanırım bu mutlulukların diğerlerini aratmayacak zaten:1hug:

saol canım benimki ispanyada dönüyorrrr iskenderuna gelicek ama açıktan geliyorlar sanırım

evet canım kavuşma anını yaşamak harika Şeniz bizim çok az kaldı kavuşmamıza heer an haber bekliyorum ama tlf çekmiyo ne yazıkki :umursamaz: haber alabilseydim rahatlayacaktım kaydirigubbakcemile2 uyuyamıyorum günlerdir heyecan sardı her yanımı :kedi::kedi: aylar akıp geçiyo ama son günler saatler hiç geçmiyo mafoldumbenmafoldumben

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar opuyorumnanaktan

sizede hayırlı ramazanlaropuyorumnanaktan
çok az kaldı demek,şimdiden gözünüz aydın o zaman :dance::dance:
Allah sağsalim kavuşturacak inşallah:Saruboceq:biraz daha sabredin.son günler olduğu için daha da bi heyecanlanıyorsunuzdur kesin,bir de telefonlar çekseydi.ama olsun üzülmeyin sakın.Allah nasip ederse çok yakında eşiniz yanınızda olacak:teytey:çok az kaldı hemde çoooookkk az:dance:azcık daha dayanın yeter yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
denizcim ben de aynen senin gibi düşünüyorum. hatta ben bu konuda o kadar katıyımki 5-6 ay önce baya bi rahatsızlanmıştım. ben edirne de yaşıyorum kendi ailem istda. kayınvaldemler de edirnede. kızım gel kal biz de iyileşene kadar diye ne kadar dil döktüler. yine de gitmedim o gelip kaldı yanımda. sonuçta zaten evim öksüz gibi geliyor bana.eşim yokken.. bide ben gidersem sanki küsecek gibi düşünüyorum bana. bide ben eşimin yokluğunu evimle paylaşıyorum en iyi o biliyor ne kadar yalnız kaldığımı.. eşim gelince ne kadar mutlu olduğumu da.. yani ben evimle çok fazla duygusal bir bağ kurdum aramda. evlenmeden önce kalıyordum başka yerde ama artık imkan yok uyuyamıyorum. ama ben çok abarttım belki bu ev olayını ne bileyim

hayırlı ramazanlar canlar a.s. a.s.
maviboncuk özelden yazdım tatlım bakarsın.. bizde senı alıntılamıstıkya nıkın sonundakı sayıları sılerız olur biter :))
zarar verecegını dusunerek yapmadıgını tahmın ettım tatlım.. önemli değil.. ben boyle bir uyarı yaptım die umarım alınmamıssındır bana canım a.s.

captanin karısı canım az kalmıstır diye tahmın edıyorum hayırlısı olsun.. ispanya TR arası hiç sormadım esıme kaç saat die..oyuzden bi bilgim yok yaws :uhm:

kızlar bende yeni katıldım aranızaa bu sayfaları okudum gözlerim doldu bazen sizinle aynı duyguları yaşıyorum bende denizci nişanlısıyım bekliyorum yine bekliyorum 28 inde geliyorr aşkkım :)
hepinize selamlar sevgiler

evet tatlım tam 1 ayım kaldı :))) ayy içim buruk kuzum yaa..ailemden ayrılacagım bu son ramazanım olacak (( anlayacagın hem heyecan hem uzuntu sevınc hepsi karmançorman olmus durumda yani...
ben mod arkadasıma soyledım canım senın nıkı duzeltecek insallah.. opuyorumnanaktan yarına ancak haberın olur suan c.dısı yani.. alınmadıgına sevındım tatlım :1hug: opuorumm

hoşgeldın canım a.s. Allah kavustursun bakam azkalmıs :)) Allah tamamına erdırsın senın dugun ne zaman olacak tatlım ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…