Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

hoşgeldin canım a.s. az kalmış canım,sabret biraz daha opuyorumnanaktanRabbim sağsalim kavuşturacak inşallah:Saruboceq:

evet tatlım tam 1 ayım kaldı :))) ayy içim buruk kuzum yaa..ailemden ayrılacagım bu son ramazanım olacak (( anlayacagın hem heyecan hem uzuntu sevınc hepsi karmançorman olmus durumda yani...
opuorumm

heyecan dorukta desene :dance: eminim çok zor oluyordur canım,ablamı evlendirirken çok zor olmuştu ordan biliyorummafoldumbenevde bi tatlı telaş,diğer yandan bi burukluk.herkes dokunsan ağlıcak gibiydi.çok zor oluyor ama onlarda tuzu biberi diye düşün.benim ablam yakına evlendiği halde bize çok zor gelmişti,senin uzaklık ne kadar olacak şuan tam hatırlamıyorum ama olsun üzülme tatlım.onlarla birlikte olduğun anların tadını çıkar,sonra sevdiğinle geçireceğin mutlu günleri getir aklına ve onlar sana destek olsun.hem ne kadar uzağa gidilirse gidilsin,sen mutlu olduğun sürece,aileni hep yanında hissedeceksin ve sen mutlu olduğun için,senin mutluluğunla onlar iki kat mutlu olacaklar emin olopuyorumnanaktansakın kendini üzme olurmu canımkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
captanin karısı canım az kalmıstır diye tahmın edıyorum hayırlısı olsun.. ispanya TR arası hiç sormadım esıme kaç saat die..oyuzden bi bilgim yok yaws :uhm:

günaydın ispanya-TR arası 6 gün canım ama eşim türkiyede şuan iskenderunda neden orda oturmuyorumkiiiiiiiiiiii?mafoldumben

valla su aralar pek uzulmeye fırsatım olmuyor desem daha dogru asıl eylulun 3.haftasından sonrası bana koayacak bayaa bii hemde... şimdi ev tutmak esya tasımak yerlestırmek gelınlık davteiye damatlık ..takılar vs.. gunlerım hep bunlarla gecıyor vee eskısı gibi kkyada sık gıremıyorum :gitme:
aşkım dıyor gelın alıcı oldugu zaman alarsan gulerım sana :umursamaz: bende dıom eger gulersen kafana yersın ciçeemii :kedi:lmaz: kaydirigubbakcemile3
herseyın hayırlısı olsun yaa insallah bi aksılık neyın olmaz dugunumde :Saruboceq:

günaydın ispanya-TR arası 6 gün canım ama eşim türkiyede şuan iskenderunda neden orda oturmuyorumkiiiiiiiiiiii?mafoldumben
aaa çok uzuldum sımdı ben bu duruma (( sen calıstıgın için mi gidemıyrosun yanına ? esınde gelemıyor desene bi şekılde .. bak bu durum çok kötü iştee.. (
eşimin arkadaslarındanda vardı boylee eşlerı calıstıgı için (eşi tayıncı oldukları ilden baska bi ilde calısıyordu ve ancak normalde seyır yapmamısken haftada 1 gorusebiliyorlardı yani..
insallah bi an önce eşine kavusursun canım :Saruboceq:

Doğru söylüyosun canım yaa,telaştan doğru düzgün bişeyde anlayamazsınki sen:umursamaz:sonrası için de Allah yardımcın olsun:Saruboceq:şimdi sen bu telaşlarını paylaşınca,beni de bi heyecan sardıkaydirigubbakcemile3sanki benim düğünüm yaklaşıyomuş gibi hissettim şimdi:roflol:

amin canım inşallah:Saruboceq:

canım gelmicekki iskenderun limanına yanaştıolar ordan nereye gider bilmiyorum:gitme: daha 3 ayı var eve gelmesine:sinifsinif:

ah canım yaaa,ben öyle olduğunu bilmiyodummafoldumben inan çok üzüldüm:1no2:ben sandım ki,iskenderuna gelmiş,ordan da senin yanına gelecek.hay Allah ya:sinifsinif:canım olsun üzülmemeye çalış demek belki gereksiz ve saçma olacak ama dayanmalısın.Rabbim sabrını arttırsın inşallah.sen üzülürsen,eşin de üzülecek,her ikinizde yıpranacaksınız.Belki iskenderundan sonra senin onu görmeye gidebileceğin bi yere geçerler ve böylece görme fırsatın oluropuyorumnanaktanhiç sıkma canını olurmu.hem ne zamandır dayanıyorsun öyle değilmi,denizci eşisin seeeeennn,alkisalkisalkisbiraz daha sabredebilirsin,eminim bunakaydirigubbakcemile5

canım benim çok saol bana moral verdin Allah razı olsun senden inşallah dediğin gibi olur benim görebileceğim yere gelir bende kavuşurum aşkımayerimseniben

Allah senden de razı olsun canım benimopuyorumnanaktaninşallah inşallah inşallaaaaahhhhh yakına bi yere gelirler:Saruboceq:bende bol bol dua edicem Rabbime ,sizleri bir an önce kavuşturması için:1hug:

slm kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan

aaaaa çok kötü canım ya çalıştığın için gidemiyosun dimi iskenderuna ben gidip kalıyodum gemi kalkarkende dönüyordum eşimde çalışmıştı ispanya türkiye allah kolaylık versin :Saruboceq:

hoşgeldiinn a.s. seninde çok az kalmış bende bekliyorum ama bi türlü yerine adam gelmediki o insin gemiden mafoldumben

evet canım bende senin gibiyim bence bu abartma değil olması gereken anneme daha sık giderim ben onlarda daha çok gelir eşimin ailesine göre hastalık durumu olsa ya annem gelir yada ben giderim :umursamaz: evimizde kalmayacaksak neden ev açtıkki o zaman zaten eşlerimizin izinleri kısıtlı geldiklerinde eşe dosta tatile derken vakit geçiyo verirdik evlerimizi kiraya oturuduk annemizle yada kayın validemizle kafamçokkarıştı

teşekkür ederim mavi boncuk evet zaman azaldıkça heyecan dahada artıyo zemuszemus

abbacım olsun bu işler güzel işler koşuşturmalar hele bi evin olsun yerleş biz hep burdayız daha çokk dertleşeceğiz allah izin verirse :lepi::lepi:

kızlar ben geldim nasılsınız? ben eşim ayın 26sında geliyormuş. yerine kaptan bulamadı şirket ve mecburen gemiyi tanzanyada teslim edecek ve bu da 15günü bulur gelmesi... hayırlşısı olsun... bu arada iyi ramazanlar. rabbim ibadetlerimizi kabul etsin inşallahhhhhhhh

Hayırlısıyla bir an önce gelir inşallah canım ve bu hasret biterzemuszemusSana da hayırlı ramazanlar.inşallah canım,hepimizin ibadetleri ve duaları kabul olur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…