- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 40
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.321
kızlar ben geldİm?
gÖrÜŞmeyelİ nasılsınız?
bİlİyorsunuz benİm evdekİ pc servİste daha gelmedİ o yÜzden hastaneye nÖbetlere geldİĞİmde uĞrayabİlİyorum...
eŞİm eylÜlÜn 9unda tanzanya da olacak ve buraya gelmesİ de herhalde ayın 13-14.nÜ bulur. Zaman geÇmİyor ya. EĞer yerİne adam bulunsaydı eŞİm dÜn gece yanımda uyuyor olurdu((((
denİzk senİnde eŞİn gelŞmemİŞ sanırım canım... Hayırlısı olsun... Denİzcİlİk bu yaa... GÖzÜyle geldİĞİnİ gÖrmeden İnanamıyor İnsan...
dİĞer kızlar sİzler nasılsınız? Abbacım hazırlıklar nasıl gİdİyor... Eee bİrde ramazan geldİ tabİ...
captanın karısı sen nasılsın?
slm kızlar a.s. keyifler nasılben beklemeye devam daha bu akşam limana vardılar adam hazırmış sanırım ama gemiden indim demeden hiiçç inanmam :umursamaz: sonra hayal kırıklığı :gitme: hadi sonraki limana bekle falan çok can sıkıcı işte bilirsiniz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim canım valla aslında iyi olmaya çalışıyorum nesrincim bizimkide çanakkalede ama gidemiyorum işte kaderrr:sinifsinif:
aynen midem ağrıyo sanki ama akşama anneme gidicem haftasonu orda kalıcam çok mutluyummmzemuszemus
slmm canlarrr a.s. a.s. a.s.
denızkcım kıyamam hadi azklamıs az daha dayan bacım.. haklısın tatlım insan gozuyle gormedıkten sonra inanası gelmıyor((
nesrincim valla kosturuyorum bu aralar 10 kılo verırım ben bu hızla :)))davetiyelerı bastırıyoruz sımdı haftaya elımde olucak ınsallah..
lojman çıkmadı 90 daireye 200 kişi basvurnus siz dusunun yanı .. bu sene dısarda seneye lojman çıkmayı dusunuyoruz bızde..
maviboncugum senınkısı ne zaman gelıcek bellimi?
captaninkarısı senınkısı sivil mi ben hep askeriye diye bılıyordum :uhm:
yarın golcuge gidiyorum kızlar.. ev bakmaya insallah gonlume gore bi yer bulurum :)
bu arada hayırlı cumalar dilerim.. kendınıze çok iyi bakın.. gorusmek uzere.. optumm kocaamnnn
midenmi ağrıyo,ayy mide ağrısı çok kötü yaa,benimde mide ağrılarım meşhurdurkaydirigubbakcemile3ama senin midenin niye ağrıdığı belli,çanakkaleye gidemiyorsun diye stres,üzüntü yaptın,o da midene vurdu tabii:çok üzgünüm: