Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

evet canım şuan denizde ama akşam konuştuk:dance:sesini duymak o kadar iyi geliyorki:eek:keşke yanınada gidebilsem ama nerdeemafoldumben daha görevinin bitmesine de 1 ay kadar bi zaman var :gitme:inşallah daha da uzamaz:Saruboceq:

:asigim:
evet canım şuan denizde ama akşam konuştuk:dance:sesini duymak o kadar iyi geliyorki:eek:keşke yanınada gidebilsem ama nerdeemafoldumben daha görevinin bitmesine de 1 ay kadar bi zaman var :gitme:inşallah daha da uzamaz:Saruboceq:

az kalmış bari sivilmi?askerimi? yurtdışına çıkıyormu devamlı?sonra seninde gidebilme imkanın varmı?ne çok soru sordum

sivil değil canım asker.şuan yurtdışına gitmiyor ama önümüzdeki yıllarda yurtdışı seyirleride olacak sanırım:gitme:asker olduğu için benim yanında gidebilme imkanım yok.:sinifsinif:

o çok kötü işte ben gidicem mesela geldikten sonra o güzel oluyo :lepi: yurtdışı zor işte telefon çekmiyor heryerden insan meraktan ölüyo ama alışıyorsun zamanlafisfisfis

keşke bende gidebilsem.ayy çok zevkli oluyordur dimi birlikte çıkınca seyirlere.çok güzel ve farklı bişey olmalı.yurtdışı olmadığı halde,şuan bile telefonları çekmiyo.çıldırıyorum meraktan ama elden bişey gelmiyorki.inşallah alışırım bende ama insan ne kadar alışırsa alışsın yine üzülüyor dimi :KK43:

evet bizimki çanakkaleye gidiyordu bi mersin körfezi bide antalya körfezinin bi yerinde çekmedi çok merak ettimCADIARZU ben iki yıldır bekliyorum böle işte 2 yılda 5-6 ay görmüşümdür aşkımı

2 yılda 5-6 ay mı:bbo: zaten büyük bi bölümü seyirlerde geçmiş.:1shok:ne kadar zorrrr.aslında sen şimdi anlatınca,evlilik gözümü korkutuyo.delikafaduldenben ailemden hiç ayrı kalmadım,evlenipte başka bi şehre gidersem eğer ki büyük ihtimal öyle olacak,bana çok zor gelecek.sevdiğimle birlikte olmak,paha biçilemez bişey ama bu sefer diğer sevdiklerimden yani ailemden ayrı kalıcam.senağlamadiğer yandan hiç bilmediğim bi şehirde tek başıma koca evde yalnız kalma durumunda olucam büyük ihtimal.bunları düşününce korkuyorum açıkçası ama alışılır herhaldea.s.insan nelere alışmıyor ki,ona alışılmasın değil mi canım

Allah tan ben ayrı şehirde değilim annemlerde yakın ama ben kayınvalidemde kalıyorum çok zor oluyor tabi kendi evinde kalamamk yanlızlıktan korkarım zaten:kedi: ama senin durumun zormuş yani uzağa gitmek ama korkma bence evlilik çok güzel bişey tavsiye ederim herkesesositososito

evet canım,sen o yönden şanslıymışsın.annenlerde kalmaktansa madem kendi evinde kalamıyorsun kayınvalidende kalman daha doğru bencede.artık onlarında kızısın sonuçta.ben normalde evde tek başıma kalsam korkmam ama hiç bilmediğim bi şehirde tek başıma kalmak benide korkutur sanırım.sevdiği insanla olunca eminim evlilik çok güzel bişeydir.Rabbim hakkımda hayırlıysa sevdiğimle birlikte yuvamızı kurmayı nasip eder inşallah (amin)

kızlar ben geldım?
gÖrÜŞmeyelı nasılsınız?
bılıyorsunuz benım evdekı pc servıste daha gelmedı o yÜzden hastaneye nÖbetlere geldıĞımde uĞrayabılıyorum...
eŞım eylÜlÜn 9unda tanzanya da olacak ve buraya gelmesı de herhalde ayın 13-14.nÜ bulur. Zaman geÇmıyor ya. EĞer yerıne adam bulunsaydı eŞım dÜn gece yanımda uyuyor olurdu:KK43:((((

denızk senınde eŞın gelŞmemıŞ sanırım canım... Hayırlısı olsun... Denızcılık bu yaa... GÖzÜyle geldıĞını gÖrmeden ınanamıyor ınsan...

dıĞer kızlar sızler nasılsınız? Abbacım hazırlıklar nasıl gıdıyor... Eee bırde ramazan geldı tabı...

captanın karısı sen nasılsın?

slm kızlar a.s. keyifler nasıl :emir_bebek: ben beklemeye devam daha bu akşam limana vardılar adam hazırmış sanırım ama gemiden indim demeden hiiçç inanmam :umursamaz: sonra hayal kırıklığı :gitme: hadi sonraki limana bekle falan çok can sıkıcı işte bilirsiniz :eek: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben geldİm?
gÖrÜŞmeyelİ nasılsınız?
bİlİyorsunuz benİm evdekİ pc servİste daha gelmedİ o yÜzden hastaneye nÖbetlere geldİĞİmde uĞrayabİlİyorum...
eŞİm eylÜlÜn 9unda tanzanya da olacak ve buraya gelmesİ de herhalde ayın 13-14.nÜ bulur. Zaman geÇmİyor ya. EĞer yerİne adam bulunsaydı eŞİm dÜn gece yanımda uyuyor olurdu:KK43:((((

denİzk senİnde eŞİn gelŞmemİŞ sanırım canım... Hayırlısı olsun... Denİzcİlİk bu yaa... GÖzÜyle geldİĞİnİ gÖrmeden İnanamıyor İnsan...

dİĞer kızlar sİzler nasılsınız? Abbacım hazırlıklar nasıl gİdİyor... Eee bİrde ramazan geldİ tabİ...

captanın karısı sen nasılsın?

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan bizde diğer arkadaşlar nerde diyorduk,eşlerinizin gelmiş olabileceğini düşünmüştük ama öyle değilmiş:1no2:ama ayın 14 'üne ne kaldı şurda,az zaman kalınca daha zor geçer derler ama Allahın izniyle senin için çok çabuk ve kolay geçer inşallah canım.bi bakmışsın eşin yanında zemuszemusAllah sabrını arttırsın canım :Saruboceq:

X