Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Bandırmalım yok benim eşim de çok kıskanç ama tek başına dolaşmama izin var neyse ki.ıstanbulda da onun seyir zamanları hep gezerdim. :) Umarım lojman olur buranın lojmanları denize çok yakın ve tam önünden yürüyüş parkuru başlıyor. Sahil yolunda yürürsem belki bu kiloları da veririm valla odada otur otur kilo aldım yaw...

Lojman işleri ertelenmiş ağustosun 24 üne. Offf. Adam her gün işe gidecek ben orduevinde kukumav kuşu gibi pineklicem. Şehri keşfe çıkayım bari :)
bizede anlat kızz :) guzel hosuan gıden mekanları opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan golcuktede 27sınde baslıcak bakalım lojman toplantısı.. insallah ıkımızede cıkar :)) gerci eşim pek olumlu bakmıyor duruma.
bende senın gibi dusunup teselli edıyorum tatlımm kendımı .. ben beklemeye razıyım diyorum.. :gitme: :gitme:
kalpler bir olup anlasma olduktan sonra yas önemli değil canımcım :1hug:
benımde eşimle aramda 2yas var.. bizede yas farkı az anlasamazsınız dediler vala çatır çatır anlaşıos
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar opuyorumnanaktan
ben geldim gidiyorum bu gün kalabalıkmış buralar kaydirigubbakcemile5
nereye kızz .. enıste geldımı yoksa zemuszemusopuyorumnanaktan
önce ben söyleyeyim 3.5 ay mafoldumben
Allah kavustursun canım..
benımkısı yenı bitti 3aylık lübnan seyırlerı ama eylulde 1aylık seyıurlerı var yineeee :gitme:

eşi seyırde olanlara selamet..sizlere sabır versın :Saruboceq:

bu arada kızzlarrr eşi sivil denızcılıkte olanlara sorum var??
kuzenım izmir 9 eylul gemı-guverte bolumu kazandı..5yıllık egıtımden sonra süvari olarak çıkacakmıs..mış dıyorum cunku pek bilgimiz yok.. mulakatta neler gereklı yada ne yapması lazım.. mulakattan sonra tekrar yazılı sınavı olacakmı? bu konuda bılgılerınız varsa benımle paylaşırmısınız a.s. a.s.

abbacım eşim itü mezunu benim. onlarda çok ciddi bi sağlık muayanesi yapmışlar. genel olarak konuşmuşlar kimsin nesin diye. konuşma işi formalite diyordu ama sağlıkta elenen çok kişi olmuş. tekrar bi yazılı sınav filan yok canım. en azından itüde öyle ama 9 eylülde de öyledir. eğer sağlıkta elenirse bi alt tercihine yerleşiyorlar. bide canım öle okul bitince hemen süvari olunur mu hiç kaydirigubbakcemile3 önce 4. kaptan olarak başlayacak. sonra süresini doldurup sınavlarını verdikçe hayırlısıyla süvari olur. ama şeyi yanlış anlamış olabilr miyim acaba. okul 5 yıllık mı ? eşimin okulu öyleymiş 1 yıl hazırlık 4 yıl ünv işte. bide 2 yıllık bölümler var. kuzeninin nasıl?

merhaba kızlar nasılsınız bakalım gÖrÜŞmeyelı...
abbacım bende hemen sÜvarı olunmuyor dıye bılıyorum... Benım eŞım daha 2008 ekımde ancak sÜvarı olabıldı... O da hızmet sÜresını falan hesaplatıyordu... Sınava hak kazanması ıÇın hızmet sÜresı yeterlı olmalı...

ayy ne bileyım tatlım .. sanırım ben yanlıs anladım.. dedi bana suvarı olucaz ama diploma sart gibi.. sanırım bu diplomalar baska bişey oluyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet tatlım 1 + 4 yıl onunkısıde ..ilk yıl hazırlık diğerleri okul derslerı.. zaten .çok istiyordu bu bolumu.ilk tercihi bu bolum ve öss puanı ..okul puanından 3puan yuksekle kaydını yaptırdı..
güvetre olmazsa alt tercihi oluyormusta işte benım kuzenın goz problemı var ne olacak bılmıyorum ( renkkörlüğü var (askeriyeden bu nedenle elendide)

himm çok tşk ettim balımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ayy ne bileyim valla sanıyorum bende unıv bıtınce hemen suvari oluyorlar :)))

yok kıs sÜvarı olmak Öle kolay mı?benım eŞım mahvoldu valla sÜvarı olana kadar. Şımdı de keyıf Çatıyor valla

günaydın kızlarrrrr eşleri seferde olanlar şafak kaç?
slm canım opuyorumnanaktan son günler benim:kedi: tarih net belli değil 20 sinden sonra her an yerine ne zaman biri gelir o ayrılır gemiden :lepi::lepi:

Eşlerini bekleyenler Alah sabırlar versin. Çok zor valla.
amiinn inşallah zaman çabuk geçer hepimiz kavuşuruz kaydirigubbakcemile5
abbacım nerde o günler beklemedeyim hala gelmedi neyseki msnden konuşuyoruz sık sık norveç hollanda ingiltere çalışıyolar kaydirigubbakcemile2 ayrıca öyle okul bitince hemen süvari olunmaz önce 4. kapatan görev süresi yani hizmeti dolunca 3. sonra 2. veeeeeeeee en sonda süvari olacak inçallah allah yardımcısı olsun :Saruboceq: benim eşim okullu değil bu sebeplede bizim işimiz daha zor kuslar sınavlar uğraşıyo işte ama çok şükür son basamaktayız görev süresini doldurunca ç.başı olacak artık ne kurs kaldı ne sınav geçen yıl bizim için çok yorucu ve zordu 13 ay çalışmadı kursa gitti sınavları verdi :Saruboceq::Saruboceq:

yok kıs sÜvarİ olmak Öle kolay mı?benİm eŞİm mahvoldu valla sÜvarİ olana kadar. Şİmdİ de keyİf Çatıyor valla
senın ve enıste adına sevındım tatlısım zemuszemus ee okadar calısmıs cabalamıs artık bu kariyerının tadını çıkarmaya gelmıs sıra :hooray: :içelim:

ayy canım benım senınkınede az kalmıs insallah emeklerı bosa gitmez enıstenın :Saruboceq: kızz 20sine ne kalmıs :teytey: bak bukadar sabrettın az daha dayan :1hug: :1hug:

ayy eseste hava 37 çoookk sıcak buralar..biraz carsdı işim vardı öldüm yaa...
bende mobilyaları aldgıımzı yerlere gıttım esyaları hazır etmelerını soyledım.. eşimin maas kartından para cekıp dugun salonunun parasını odedım bı kısmını tabe..

lojman çıkacak derken eşimin ogun seyrı var lojman toplantısına katılamıcak (( hayırlısı buymus napalım.. artık dısardan tutucaz evi.. degirmendere taraflarından bakıcaz bakam.

davetiye bakıyorum bende netten zemuszemus bide aşkım soz olacaksa sen yaz dedi.. normalde siir yazıyorum ama davetiyeye odaklanınca aklıma hiçbişi gelmıyor :uhm: :uhm: haftaya bastırcaz ben daha yazacak sozcuklerı bulamadım yawss .. kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…