Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

nesrin canım nerelerdesin ya hiç yoksun opuyorumnanaktan benimkide gelecek inşallah az kaldı sabrım tükenmek üzere canlar :kedi: Zaman geçmiyooo

canım nöbetlerdeyim biliyorsun... Bide laptopum bozuldu. Dün servise gönderdim. Gelmesi bir ayı bile bulabilirmiş...artık nöbete geldiğim günler buradayım inşallah... Hadi az kaldı gözün aydın canım darısı başıma... Bizim de gerçi 1 ay kadar kaldı ama hayırlısı... Zaman yaklaştıkça heyecan artıyor...

nesrinsavaşçım az kalmış allah sabır versin canım. Sevgiler...

denizkokusu canım ne zamandır yoktun sen... Eşinle birlikteymişsin ne mutlu sana... Bizler de şafak sayıyoruz..

çok sevindim keşke benimkide karada olsa ama oda aşık denize bırakamıyo:gitme: ama gurur duyuyorum eşimle öle beyaz beyaz giyinince:kedi: siz neler hissetmiştiniz eşinizin denizci olduğunu ilk öğrendinizde?

bizimki zaten ilk bakışta aşk canım sahiden öle olmuştu. ben baktım o baktı kaldık öle diyebilirim :eek: sonra işte tanışma faslına geçtiğimizde ne iş yapıyorsun demiştim makine mühendisiyim demişti. ben aklımdan oo çok ii filan die düşünüyordum. o da içinden allahım lütfen nerde çalışıyosun die sormasın diormuş.kaydirigubbakcemile3 sahiden 2 saat sonra filan sordum nerde çalışıyosun diye sırnaşık şey. ama zaten o 2 saatte olan olmuştu uzay dese bile umurum olmazdı yani. bide biz beyazlar içinde göremiyoruz sivil denizci olduğu için. ama ünv de üniformayla okumuşlar. sahiden çok yakışıklı gözüküyor fotolarda bembeyaz. kızlardan çok laf yedik biz ünvdeyken deyip kızdırıyor bide beni gıcık kötükedihüso

nesrin canım nerelerdesin ya hiç yoksun opuyorumnanaktan benimkide gelecek inşallah az kaldı sabrım tükenmek üzere canlar :kedi: zaman geçmiyooo

ayy kıyamam denizcim sana ne güzel içli içli anlatmış kocacına aşkını. Allah sevginizi hep arttırsın inş. az kaldı bak çok az kaldı o günleri düşün şimdi

Abba ne kadar ayıp ne demek benden daha güzel 4 4lük filan kızlar vardı. duymayayım bi daha.:eek:lmaz: nerden bulacaktı senin gibi yolunu sabırla sevgiyle bekleyen hayat arkadaşı. CADIARZU biz denizci eşiyiz öle güzellikle tahsille ölçülür mü değerimiz hiç :hooray:delikafadulden:lepi::lepi:

Abba ne kadar ayıp ne demek benden daha güzel 4 4lük filan kızlar vardı. duymayayım bi daha.:eek:lmaz: nerden bulacaktı senin gibi yolunu sabırla sevgiyle bekleyen hayat arkadaşı. CADIARZU biz denizci eşiyiz öle güzellikle tahsille ölçülür mü değerimiz hiç :hooray:delikafadulden:lepi::lepi:
evet canım çok haklısın biz denizci eşiyiz :gitme:

ayy kıyamam denizcim sana ne güzel içli içli anlatmış kocacına aşkını. Allah sevginizi hep arttırsın inş. az kaldı bak çok az kaldı o günleri düşün şimdi
amin inşallah çok azkaldı sabrediyorum dayanmaya çalışıyorum :kedi:

canım nöbetlerdeyim biliyorsun... Bide laptopum bozuldu. Dün servise gönderdim. Gelmesi bir ayı bile bulabilirmiş...artık nöbete geldiğim günler buradayım inşallah... Hadi az kaldı gözün aydın canım darısı başıma... Bizim de gerçi 1 ay kadar kaldı ama hayırlısı... Zaman yaklaştıkça heyecan artıyor...
olsun canım nöbetler bitmez zaten demekki buralardasın :lepi: seninde son zamanların ama 1 ay diyosun gün saymaya başlayınca dahada heyecan istek bastırıyo mafoldumben

slm canım sende lojman bekliyosun demek bilmiyodum :eek: inşallah belli olurda evinizi kurar huzurla oturursunuz opuyorumnanaktan
insallah bitanem agustosun 27sınde bellı olacak bakalım ona gore lojman veya kiraya çıkıcaz..hayırlısı olsun bızım için.. şuan eşimin arkadasları bi ev buluslar dısardan denıze sıfırmıs .. eşlerın hanımları beyenmısler bende beyenırmısım oyle dıyorya bakalım .. beyenırım umarım ::):)
bayaĞı oldu kızlar gelmeyelİ nete nasılsınız?
bİlİyorsunuz bu ay gece nÖbetlerİndeyİm... EŞİm ÖnÜmÜzdekİ ay gelecek İnŞallah az kaldı:KK43:((
hadi tatlım senınde az kalmıs baya eylulde gelecektı dımı.. ?
Abba Denizk çok teşekkürler. Biz de orduevindeyiz beklicez artık lojman 18 inde belli olacakmış. Ama buraya bayıldım Ereğli çok hoş bir yer. Şimdilik diyeyim de sonra pişman olmayayım :)) Benim eşimin denizci olduğunu biliyordum ama ilk 8 ay tersanede olduğundan gemileri ben hiç böyle zor olacağını düşünmemiştim. O da bir şey söylemedi. Sonrasında ilk seyiri bir haftalıktı ağlayarak yolcu etmiştim :))) Şimdi 1 aylıklar kısa geliyor... Bence denizci olmalarının artı bir yanı özlem hasret hiç bitmiyor. Yeni aşıklar gibi oluyorsunuz . Hatta ben deüşünüyorum 2 sene karada acaba bıkar mıyız birbirimizden diye :)
tatlım senın adına çok ama çok sevındım :):) ayy bende dusunuyorum bazen bu durumu 2 hafta basımda kalsa bırakırmıyım sıkılırmıyım die :)) bazen dıyorum özlemeyıde özlucekmıyızkı :))
:kedi: :kedi: ayy haklısın tatlım.. opuyorumnanaktan
bizi nasıl bırakıyorlarsa evde aynen kalıyoruz namusumuzla / ahlakımızla :lepi:
amann adam gitti diye kasımız gozumuz oynamıyor.. neler neler duyuyorum herkes denızcılerın her lımanda sevgılısı var dıe bılıyor ama birde bunun öteki yuzu var.. denızcı eslerıde çok aldatıyor..
Allah sasırtmasın..seytanada uydurtmasın :Saruboceq: :Saruboceq:

'' biz denizci eşiyiz öle güzellikle tahsille ölçülür mü değerimiz hiç ''

bu sözun için alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ayy ben yazana kadar denızkcım yazmıs bilem.. ne zaman buraya gırıp alıntı yapıp yazamaya kalksam aşkıma yakalanıom :) yarım saat konusana kadarda kkdan kopmus oluyorum :KK43:

aay asıl soruyunun cevabımı vermemısım :):)

aşkımın 1aylık ispanya seyırınden önce kendımı çok üzmüştüm vee deli gibi ağlamıstım :KK43:( nasıl gorusuces oraya gıdınce dıe kafamda hep soru işaretlerı vardı bide..
tlfda aşkımın sesini duyunca kendıme hakim olamıyordum ve hemen ağlamaya baslardım.. aşkımda bana sumuklu ağlama derdi :)) biz kankaykende daha önce seyırlerı oluyordu elbet ama benı ılgılendırmıyordı pek :)) oyuzden sımdıkı çok dokunmustu bana :KK43::KK43:

şimdi alıştım artık ağlıyorum ama haberı olmadan en azından aklı bende kalmasın dıe.. oda ağlıyor bılıyorum ve bana demıyor..
ilk bir hafta ile son bir hafta hiç gecmıyor ara gunler cabuk gecıyor neysekı :):)

Kızlar selam. Neler olmuş neler ben girmeyeli :) Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. Bizimki malum "sen gelme tayinimin çıktığı yere" demişti. o yüzden kırıldım konuşmadım bir süre. Şimdi "ben sensiz gitmem" diyor. :) Öyle işte bugün beraberce gidiyoruz ev işlerini ayarlamaya. Lojman olur umarım da bir an önce taşınırız... Artık en az 2 yıl seyir yok kızlar çok sevinçliyim çok. Eşim sivil denizci olsa kesinlikle giderdim onunla, ben denize aşığım çünkü.

sende hoşgeldin canım.senin adına sevindim inşallah bir an önce lojman çıkarda taşınırsınız sağ salim.evet sana katılıyorum benim eşimde sivil denizci olsaydı bende giderdim onunlazemuszemus

çok sevindim keşke benimkide karada olsa ama oda aşık denize bırakamıyo:gitme: ama gurur duyuyorum eşimle öle beyaz beyaz giyinince:kedi: siz neler hissetmiştiniz eşinizin denizci olduğunu ilk öğrendinizde?

valla ben çok büyük konuştum denizciyle evlenmiyecem seyirlerde ayrı kalmak zor gelir diye ikincisi kasım ayındada nikahım olmuyacak dedim ama korktuğum başıma geldi bir ay sonra eşimle tanıştım eşimle ben aynı ilçede oturuyorduk ve şunu anladım ki büyük konuşmamak gerekiyor arkadaşımla kafeye gitmiştik eşimde ordaydı benden çok hoşlandığını sevgili olmak istediğini söyledi tabi bende eşimden çok etkilenmiştimŞeniz işini sorduğumda motor astsubayı(denizci)olduğunu söyledi.eşimin seyirleri olduğu zaman msn de konuştuk hafta sonları kafede görüşüyorduk ilişkimiz ilerledi ve 8 ay sonra(kasımda)nikahımız oldu:1hug:artık eşimle aynı evi paylaşıyorduk ve çok sevinçliydim tabi sonra seyirleri başladı ilk başlarda çok zor geldi:gitme: çok kafaya takmamdan psikolojim bozuldu çok şükür o günleri atlattım eşimle 2 yıllık evliyiz ve halada deli gibi birbirimize aşığız:asigim:

Abba Denizk çok teşekkürler. Biz de orduevindeyiz beklicez artık lojman 18 inde belli olacakmış. Ama buraya bayıldım Ereğli çok hoş bir yer. Şimdilik diyeyim de sonra pişman olmayayım :)) Benim eşimin denizci olduğunu biliyordum ama ilk 8 ay tersanede olduğundan gemileri ben hiç böyle zor olacağını düşünmemiştim. O da bir şey söylemedi. Sonrasında ilk seyiri bir haftalıktı ağlayarak yolcu etmiştim :))) Şimdi 1 aylıklar kısa geliyor... Bence denizci olmalarının artı bir yanı özlem hasret hiç bitmiyor. Yeni aşıklar gibi oluyorsunuz . Hatta ben deüşünüyorum 2 sene karada acaba bıkar mıyız birbirimizden diye :)

sana bu konuda katılıyorum merak etme birbirinizden bıkmazsınız eşim kıbrısta 1 senedir seyire çıkmadı ve biz birbirimizden bıkmadık:asigim:

valla ben çok büyük konuştum denizciyle evlenmiyecem seyirlerde ayrı kalmak zor gelir diye ikincisi kasım ayındada nikahım olmuyacak dedim ama korktuğum başıma geldi bir ay sonra eşimle tanıştım eşimle ben aynı ilçede oturuyorduk ve şunu anladım ki büyük konuşmamak gerekiyor arkadaşımla kafeye gitmiştik eşimde ordaydı benden çok hoşlandığını sevgili olmak istediğini söyledi tabi bende eşimden çok etkilenmiştimŞeniz işini sorduğumda motor astsubayı(denizci)olduğunu söyledi.eşimin seyirleri olduğu zaman msn de konuştuk hafta sonları kafede görüşüyorduk ilişkimiz ilerledi ve 8 ay sonra(kasımda)nikahımız oldu:1hug:artık eşimle aynı evi paylaşıyorduk ve çok sevinçliydim tabi sonra seyirleri başladı ilk başlarda çok zor geldi:gitme: çok kafaya takmamdan psikolojim bozuldu çok şükür o günleri atlattım eşimle 2 yıllık evliyiz ve halada deli gibi birbirimize aşığız:asigim:

Lojman işleri ertelenmiş ağustosun 24 üne. Offf. Adam her gün işe gidecek ben orduevinde kukumav kuşu gibi pineklicem. :KK43: Şehri keşfe çıkayım bari :)

canım zaten 24 ağustosa az kaldı bozma moralini bende çok kaldım orduevlerinde biliyorum çok sıkıcı oluyor eşim sabah işe gidiyordu ben oturuyordum hep odada sen şehri çıkıp keşfedebileceksin yine benim eşim ona bile izin vermiyordu beni çok kıskanırda:jeyyar:

bu arada yazmayı unutmuşum eşimle aramda 12 yaş var ve çok iyi anlaşıyoruz eşim benim ruh ikizim.denizci olunca seyirleri oluyor karacı olunca mayın tuzakları havacı olunca uçak düşüyor yani kısacası asker eşi olmak çok zor.sivillerden hiçbir farkımız yok

X