- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 40
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.081
:lepi::lepi::lepi::lepi::teytey:
evet ben çıkmayı düşünüyorum fakat korkuyorum eşim korkma diyo ama o alışmış tabi bilmiyorum biraz cesur olabilirsem gidicem:lepi:
aaaaa canımya yapacak bişey yok :umursamaz: inan alışmak çok zorlmaz: alıştım diyende kendini avutuyodur sadece :ecrin_bebek: ben 6 yıldır birlikteyim eşimle her defasında mahvoluyorum mafoldumben ona belli etmemek için çabalıyorum tabi öyle olunca kendimi sıkmaktan daha kötü oluyorumsenağlama allah yardımcımız olsun :Saruboceq: tez zamanda aşklarımıza kavuşalım :asigim:
öle tatlım doğru söylüyorsun alışılcak bişey deil. senin baya az kalmış. ne heyecanlısındır geçmek bilmez o günler şimdi. sona yaklaştıkça öle olur bende hele o son gece. sağa yat olmaz sola yat olmaz.. ama çok da severim ben o heyecanı onun da tadı bi başka be lülülülülülü
hoşgeldın aramıza tatlım a.s.arkadaşlar merhaba benim eşim kaptan ve şuanda seferde 15 gün oldu gideli onu okadar özledimki anlatamam sizler eşlerinizle seferlere çıktınızmı hiç?
:)) ayy canım insallah su gemı hemencık biteerrr :Saruboceq: sen deyınce benımde yardım edesim geldi valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 insallah hersey gonlune gore olur bitanem opuyorumnanaktansaol canım benim Allah sabrını veriyor bize çok şükür. şimdi aslında biraz moral bulacağım bi durumda var. eşim singapura gidiyor gemiye oradan katılacak. sonra türkiyeye doğru gelecekler. şirketleri yeni bir gemi daha yapıyordu. baya ilerlemiş gemi. eğer eylül 15e kadar kontrol aşamasına geçerlerse eşim tuzlaya gelecek. 2 ay orada kalacak. geçen yıl da öle olmuştu başka bi gemide. haftasonları yanıma geliyordu. hiç anlamamıştım gittiğini. dua ediyorum ben de gemi bitsin diye bir bir an önce. yani nerdeyse ben gidip yardım edicem :roflol: ben gemiye çıkarken bana miço ehliyeti de çıkarılmıştı. diplomamda var sayılır yani kaydirigubbakcemile3
anneler öyledir tatlım. olsun bak çok az kaldı senin de düğününe. sonra sen de annene nispet yaparsın. kocam göndermiyor evli kadının yeri kocasınındır diyor dersin naniknanik
hoşgeldın canım ...selam kızlar..
ohoo bayagı kalabalıklasmıs burası ben gelmeyelı hepınız hosgeldınız..
waaww fikre bakyaa... süperrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Allah gonlunuze göre bir evlat versın insallah canım :Saruboceq:çok teşekkürler valla eşim denizde bebek yapmak istiyo oda denizci olsun diye bakalım kısmet:kedi:
ayşş ben bu habere çok ama çok sevındım tatlısımmm zemuszemus zemuszemus ohh olsun enısteye senın kıymetını bılsın bakemmmKızlar selam. Neler olmuş neler ben girmeyeli :) Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. Bizimki malum "sen gelme tayinimin çıktığı yere" demişti. o yüzden kırıldım konuşmadım bir süre. Şimdi "ben sensiz gitmem" diyor. :) Öyle işte bugün beraberce gidiyoruz ev işlerini ayarlamaya. Lojman olur umarım da bir an önce taşınırız... Artık en az 2 yıl seyir yok kızlar çok sevinçliyim çok. Eşim sivil denizci olsa kesinlikle giderdim onunla, ben denize aşığım çünkü.
çok sevindim keşke benimkide karada olsa ama oda aşık denize bırakamıyo:gitme: ama gurur duyuyorum eşimle öle beyaz beyaz giyinince:kedi: siz neler hissetmiştiniz eşinizin denizci olduğunu ilk öğrendinizde?
hiç eşim olacak gibi gelmemişti arkadaştık önceleri aşkını itiraf ettiğinde çok şaşırmıştım çünkü kız arıyoduk evlenmek istediği için gönlüne göre değilmiş nerden bileyim beni istediğini :kedi: ama bu zorlukları hiiiç düşünmedim aşkıma evet dediğimde aklımda tek şey vardı öyle çok seviyordumki rüya gibi işte CADIARZU benim kocam herşeyim benim öyle çok seviyorumki ve hissdiyorumki işte bu yüzden ayrı kalmak dahada koyuyo :gitme: her geçen gün daha çok bağlanıyoruz birbirimize hep derlerdi zaman bişeyleri azaltır artık üzülmezsin gittiğine ben daha kötü oluyorum her sefer diğerinden daha ağır oluyo kalkmak çok zor bu yükün altından ama ben dimdik ayakta olmalıyımki canımda üzülmesin gözü arkada kalmasın aklı bende olmasın mafoldumben mafoldumbençok sevindim keşke benimkide karada olsa ama oda aşık denize bırakamıyo:gitme: ama gurur duyuyorum eşimle öle beyaz beyaz giyinince:kedi: siz neler hissetmiştiniz eşinizin denizci olduğunu ilk öğrendinizde?
yaa bak ne güzel kızmıştım önce enişteye ama vardır bi düşündüğü demiştim inşallah çıkar lojmanda hemen taşınırsınız canım allah kolaylıklar versin:Saruboceq:Kızlar selam. Neler olmuş neler ben girmeyeli :) Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. Bizimki malum "sen gelme tayinimin çıktığı yere" demişti. o yüzden kırıldım konuşmadım bir süre. Şimdi "ben sensiz gitmem" diyor. :) Öyle işte bugün beraberce gidiyoruz ev işlerini ayarlamaya. Lojman olur umarım da bir an önce taşınırız... Artık en az 2 yıl seyir yok kızlar çok sevinçliyim çok. Eşim sivil denizci olsa kesinlikle giderdim onunla, ben denize aşığım çünkü.
slm canım sende lojman bekliyosun demek bilmiyodumselam kızlar a.s. opuyorumnanaktan
hiç eşim olacak gibi gelmemişti arkadaştık önceleri aşkını itiraf ettiğinde çok şaşırmıştım çünkü kız arıyoduk evlenmek istediği için gönlüne göre değilmiş nerden bileyim beni istediğini :kedi: ama bu zorlukları hiiiç düşünmedim aşkıma evet dediğimde aklımda tek şey vardı öyle çok seviyordumki rüya gibi işte CADIARZU benim kocam herşeyim benim öyle çok seviyorumki ve hissdiyorumki işte bu yüzden ayrı kalmak dahada koyuyo :gitme: her geçen gün daha çok bağlanıyoruz birbirimize hep derlerdi zaman bişeyleri azaltır artık üzülmezsin gittiğine ben daha kötü oluyorum her sefer diğerinden daha ağır oluyo kalkmak çok zor bu yükün altından ama ben dimdik ayakta olmalıyımki canımda üzülmesin gözü arkada kalmasın aklı bende olmasın mafoldumben mafoldumben
yaa bak ne güzel kızmıştım önce enişteye ama vardır bi düşündüğü demiştim inşallah çıkar lojmanda hemen taşınırsınız canım allah kolaylıklar versin:Saruboceq:
slm canım sende lojman bekliyosun demek bilmiyoduminşallah belli olurda evinizi kurar huzurla oturursunuz opuyorumnanaktan