Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

:lepi::lepi::lepi::lepi::teytey:

evet ben çıkmayı düşünüyorum fakat korkuyorum eşim korkma diyo ama o alışmış tabi bilmiyorum biraz cesur olabilirsem gidicem:lepi:

valla canım dediğim gibi benim tek sorunum bulantı oldu. onun dışında herşey çok güzeldi. ben çıktığımda eşim 2. mühendisti şimdi yeni çarkçıbaşı oldu. 2. mühendisken daha yoğun oluyordu gemide. ben kamarada baya yalnız kalıyordum ilk günler. sonra arkadaşları özellikle güvertecilerle köprüüstünde zaman geçirmeye başladım. dedim ya ortamı çok güzeldi hemen hemen hepsi okuldan arkadaştı zaten. kamaradayken de bir sürü dizi verdiler bana. zaten losta bi başladım yemeğe zor indirliyorlardı beni kaydirigubbakcemile3. bence mutlaka gitmelisin. o ortamı tatmalısın. herkesi deniz tutacak diye bişey yok. baktın olmuyor inersin onun da çözümü var.

arkadaşlar merhaba benim eşim kaptan ve şuanda seferde 15 gün oldu gideli onu okadar özledimki anlatamam sizler eşlerinizle seferlere çıktınızmı hiç?
hoşgeldın aramıza tatlım a.s.
keske benımde imkanım olsada cıksam aşkımla denızlere..kalsam gemıde..
sizler çok sanslısınız bu yönden
zemuszemus
:)) ayy canım insallah su gemı hemencık biteerrr :Saruboceq: sen deyınce benımde yardım edesim geldi valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 insallah hersey gonlune gore olur bitanem opuyorumnanaktan
evet evet anneme oylee dıceeemm kesınlıkleee görsun dunyasını -tatlicadiarzu- benim yerim kocemın yanı diceeem
:jeyyar: delikafadulden
selam kızlar..
ohoo bayagı kalabalıklasmıs burası ben gelmeyelı hepınız hosgeldınız..
hoşgeldın canım ...
çok teşekkürler valla eşim denizde bebek yapmak istiyo oda denizci olsun diye bakalım kısmet:kedi:
waaww fikre bakyaa... süperrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Allah gonlunuze göre bir evlat versın insallah canım :Saruboceq:

pek iyi değilim tatlım.. malum durumlar karın agrısı ölcem şimdi ( hap içmeden gecmıo benım bi turlu maalesef (
sen nasılsın tatlım senınde az kaldı enısteye kavusmana hadi iyisin zemuszemus

aaaa yazık sana :teselli: benimkide bitmek üzere allahtan öyle ağrı sancı çok olmuyo :lepi: evet çok az kaldı ama gelde bana sor

sağol canıcmımm...
ayss sende sımdı nasıl bi sabırsızlık var tahmın edebılıyorum zemuszemus az kaldı ascıktaa dayanıver :)

Kızlar selam. Neler olmuş neler ben girmeyeli :) Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. Bizimki malum "sen gelme tayinimin çıktığı yere" demişti. o yüzden kırıldım konuşmadım bir süre. Şimdi "ben sensiz gitmem" diyor. :) Öyle işte bugün beraberce gidiyoruz ev işlerini ayarlamaya. Lojman olur umarım da bir an önce taşınırız... Artık en az 2 yıl seyir yok kızlar çok sevinçliyim çok. Eşim sivil denizci olsa kesinlikle giderdim onunla, ben denize aşığım çünkü.

çok sevindim keşke benimkide karada olsa ama oda aşık denize bırakamıyo:gitme: ama gurur duyuyorum eşimle öle beyaz beyaz giyinince:kedi: siz neler hissetmiştiniz eşinizin denizci olduğunu ilk öğrendinizde?

ayşş ben bu habere çok ama çok sevındım tatlısımmm zemuszemus zemuszemus ohh olsun enısteye senın kıymetını bılsın bakemmm lmaz: duymiyim bidaa seni uzdunuu :umursamaz:-tatlicadiarzu-
tatlım bizde lojman beklıyoruz bakalım yaa hayırlısı artık agustosun sonunda belli olacak durumlar.. insallah cnım lojman çıkar sizede kaydirigubbakcemile5
seyırsız gunler için darısı basıma dıyorumm
opuyorumnanaktan
çok sevindim keşke benimkide karada olsa ama oda aşık denize bırakamıyo:gitme: ama gurur duyuyorum eşimle öle beyaz beyaz giyinince:kedi: siz neler hissetmiştiniz eşinizin denizci olduğunu ilk öğrendinizde?

ilk cevap benden olsun :)

acıkcası ben esımle kanka oldugumdan zaten bılıyordum vee '' HANGı KIZ SıZıN KAHRINIZI ÇEKER Kı'' diyordum kaydirigubbakcemile3 '' Allah eşine bolbol sabır versın '' diyordum bide :))

acıkcası çok buyuk konusmamak gerekıyormus bunu ogrendım :kedi:sevgılı kankacım benım nasiplerıme hep bi kulp buldu..hatta bırıyle az daha evlenıyordum möhendisti oda.. sevmıyordum ve mantık evlılıgı yapacaktım acıkcası.özel sektordekı yarın isşzi kalcak ustune yılıcak soyle boyle tıpini beyenmedım vs dedi olmamıstı.
kız arkadaslarımdan daha yakındık bırbırımıze herkes bize siz sevgılı olmalıymıssınız dıyordu ama bizimkısı inada bınmıstı bi nevi hayır sacmalamayın demekten dılımızde tuy bıtmıstı.. ben habıre kankacıma (aşkıma) çöpçatanlık yapıyordum..şu kız iyi bu kız iyi gibilerine.. hiç birini istemedi benden daha guzeldiler egıtım tahsıl o biçim yanı herseyı 4*4luk..
yurtdısı seyırlerınde ailesinden önce ilk benı arardı.. biz baska sehırlerdedyık ve herhafsonu yanımdaydı nerdeyse (1gun yolda gecıyordu)
neyse bız ilk tanıstıgımızdan 2ay sonra bana asık olmus ama beklemıs benim onu sevmemı.. bende 7ay sonra aşık oldum.. ama onumuzde kocaman bir tabu vardı KANKA olmak ... bu durumuda atlatıtk ve 1hafta sonra soz yuzuklerımız takıldı :)

suan hala daha der yok sen beni satmaya calıstında ben gitmedim die.. halbukısı ozamanlar sevsem en ufak ,neden baskalarını ayarlamaya calısıyımkı dımı ama.. lmaz:

şuan bile nıkahımız kasımda oldu hala daha sevgılı gbiyiz su evlılık moduna sanırım dugunden sonra tesrif edicess
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hiç eşim olacak gibi gelmemişti arkadaştık önceleri aşkını itiraf ettiğinde çok şaşırmıştım çünkü kız arıyoduk evlenmek istediği için gönlüne göre değilmiş nerden bileyim beni istediğini :kedi: ama bu zorlukları hiiiç düşünmedim aşkıma evet dediğimde aklımda tek şey vardı öyle çok seviyordumki rüya gibi işte CADIARZU benim kocam herşeyim benim öyle çok seviyorumki ve hissdiyorumki işte bu yüzden ayrı kalmak dahada koyuyo :gitme: her geçen gün daha çok bağlanıyoruz birbirimize hep derlerdi zaman bişeyleri azaltır artık üzülmezsin gittiğine ben daha kötü oluyorum her sefer diğerinden daha ağır oluyo kalkmak çok zor bu yükün altından ama ben dimdik ayakta olmalıyımki canımda üzülmesin gözü arkada kalmasın aklı bende olmasın mafoldumben mafoldumben

yaa bak ne güzel kızmıştım önce enişteye ama vardır bi düşündüğü demiştim inşallah çıkar lojmanda hemen taşınırsınız canım allah kolaylıklar versin:Saruboceq:

selam kızlar a.s. opuyorumnanaktan
slm canım sende lojman bekliyosun demek bilmiyodum inşallah belli olurda evinizi kurar huzurla oturursunuz opuyorumnanaktan

benimki söylememişti kaptan olduğunu bana eşin ne iş yapsa onu istemessin diye sormuştu?bende bi kaç iş saydım ama gemiadamı hiç aklıma gelmedi.
çok zor ama sabrediyoruz iştemafoldumben

bayaĞı oldu kızlar gelmeyelı nete nasılsınız?
bılıyorsunuz bu ay gece nÖbetlerındeyım... EŞım ÖnÜmÜzdekı ay gelecek ınŞallah az kaldı((

yenı arkadaŞlarımız gelmıŞ hoŞgelmıŞler

nesrin canım nerelerdesin ya hiç yoksun opuyorumnanaktan benimkide gelecek inşallah az kaldı sabrım tükenmek üzere canlar :kedi: zaman geçmiyooo

Abba Denizk çok teşekkürler. Biz de orduevindeyiz beklicez artık lojman 18 inde belli olacakmış. Ama buraya bayıldım Ereğli çok hoş bir yer. Şimdilik diyeyim de sonra pişman olmayayım :)) Benim eşimin denizci olduğunu biliyordum ama ilk 8 ay tersanede olduğundan gemileri ben hiç böyle zor olacağını düşünmemiştim. O da bir şey söylemedi. Sonrasında ilk seyiri bir haftalıktı ağlayarak yolcu etmiştim :))) Şimdi 1 aylıklar kısa geliyor... Bence denizci olmalarının artı bir yanı özlem hasret hiç bitmiyor. Yeni aşıklar gibi oluyorsunuz . Hatta ben deüşünüyorum 2 sene karada acaba bıkar mıyız birbirimizden diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…