Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

selam millet. Orduevinde devam. Her gün yürüyüş yapıyorum sahilde. Çok güzel bir yermiş burası. Endişelerim azalıyor gitgide. Sevgiler...

ne güzel daha yerleşmeden sevmen kaydirigubbakcemile5 inşallah pişman olmaz ve hep mutlu olursun karadenizin heryeri çok güzel zemuszemus

dedecimmmkaydirigubbakcemile3 kesin bekliyoruz bak davetiye sözünü...
sülee torunum ayy kıss aksamkı sozu msj cektım aşkıma beyenmedi delüüü klava: bu sözlerı herkes okucak ascık resmı olsun didi bana... ( bende ölee bi bi söz arıyorum kafa patlatsam kaç yazar benımkıne beyendıremedikten sonraa :mymeka:
merhaba hanımlar opuyorumnanaktan kimsecikler yok lmaz:
selam fıstıgımmm opuyorumnanaktan
Abbacım lojman toplantısına kendisi gidemese bile yerine birisini vekil tayin edebiliyor. Başkası da seçebilir yani. Sevgiler...
evet oyleymıs tatlım.. bende bu8raya yazdıktan sonra tekrar aşkımla konustugumda ogrenmıstım.. bakalım hayırlısı olsun..
selam millet. Orduevinde devam. Her gün yürüyüş yapıyorum sahilde. Çok güzel bir yermiş burası. Endişelerim azalıyor gitgide. Sevgiler...
senın adına çok sevındım tatlım.. zemuszemus şimdiden içine ısınması çok iyi.. lojmana yerlestıkten sonrada cevren olmaya baslar yavas yavas.. garii görmezsin sen bizi :dilcikar: :dilcikar:

o hap korunmak içinmi yada baska bişimiki? bak iyide arastırma yapmıssın senı buralara getırdı

progestan hapıı korunmak için değil.ben hamile kalmak istiyorum doktora gittik tahliller yapıldı eşimde birşey yok bende progesteron hormonu yetersizliği var bu yüzden doktorum progestan hapını verdi.3 aydır kullanıyorum bakalım ne olacak gebelik olursa atmasın diye hem adetleride düzenliyor.

canım ben de kendi davetiyemi yazmıştım. bana çıkardılar işte koza davetiyenin katoloğunu seç bi davetiye sözü diye. baktım baktım içime sinmedi. sonra eşim dediki aşkım sen edebiyat öğretmeni değil misin bi davetiye sözü mü yazamıcan diye bi verdi gazı. sırnaşık şeysırnaşık şey oturdum ben de o gazla yazdım valla. hatta bak daha ilgincini söyleyeyim sana. biz düğünümüzde bi organizasyon şirketiyle çalışmıştık. 1-2 ay önce uğradım oranın sahibi ablayla baya iyi bir dostluğumuz oluşmuştu. bana kozanın bu yılki davetiye sözlerini çıkardı. tanıdık gelen var mı diye. inanamadım benim yazdığım sözden bi iki şey çıkarıp koymuşlar. kafamçokkarıştı. demek davetiyeyi basarlarken sözü de not aldılar bi yere. yani canım ilerde yazdığın sözü biraz değiştirilmiş olarak görebilirsin hiç şaşırma.
bu arada abbacım ne yazmışsın öle denizci eşi olmayı. vallahi gözlerim doldu okurken. Allah hepimize sabırlar versin.
bide evliliğin ilk zamanlarında net filan olmaz demişsin bizi bırakmıcan inşallah :gitme:

canım polikistik over gibi birşey mi bu. bana da 3 ay önce polikistik over teşhisi konulduda. 2 ay ilaç kullandım ama vazgeçtim şimdi bi süre bitkisel yolları denemeye karar verdim.

ben nasıl üye olduğumu anlatayım. 3-4 ay önce adet düzensizliğinden doktora gittim polikistik over teşhisi koydu. sonra aynı sorunu olan birkaç kişiden soğan kürü diye birşey duydum. ilaçsız sorunu çözülenler varmış. internete girdim araştırmaya başladım. kk da bir sürü forum açılmış bu konuyla ilgili. onları okurken güzel bir siteymiş bu üye olayım dedim. iyiki de bulmuşum hem sağlık anlamında hem de hasret anlamında bana destek olan bir sürü güzel insanla karşılaştım..

oyy canımmm gecmıs olsun insallah bir an önce iyileşir ve bebiş sahibi olursunuz :Saruboceq: :ecrin_bebek:

kıs benımd ebabam edebiyat ogretmeni :) (kendü bubam) hade meslekdassınız
kozanınkıne bi goz atayım bakem neler neler varmıs bide biz klasık davetiye istemıyoruz boyle spor olsun biraz hanı su espritueller çıktıya onlardan istiyoruz şu takvimli olanlardan :)) onada soz bulup uydurmak gerke :))) bakayım bakam azcık daha..
bir arkadas denızcı eslerını uzaktan gorundugu gibi sandıda ben kısaca acıklayıverdım buugnde ugramadıgına göre vazgecmıs belliki :))
yaa kuzum ben çok istiyorum eve net baglansın ama benımkısı istemıyor yaws..
biz aşkımla netten tanıstıkta :kedi: :asigim::asigim: oyuzden sanırım istemıyor neti.. su cıcım aylarını bi atlatalım aldırırım ben eve net.. :))) yada ozaman kadar bi iş bulur calısırımzemuszemus hiç ayrılmamıs olruuzzz
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hepiniz iykide burdasınızzz hepinizi çooookk sevıyoorrumm canlarımmmm
:1hug::1hug: :1hug: :hooray: Şeniz Şeniz :enbuyukkk:

canım polikistik over gibi birşey mi bu. bana da 3 ay önce polikistik over teşhisi konulduda. 2 ay ilaç kullandım ama vazgeçtim şimdi bi süre bitkisel yolları denemeye karar verdim.

canım bende polikistik over yok sadece progesteron hormonu yetersizliği var onun haricinde herşeyim normal doktorum bana progestan hapını verdi.progesteron hormon azlığı yüzünden gebe kalırsam düşmesin diye kullanıyorum ilaç tedavisiyle düzele bilen birşey

oyy canımmm gecmıs olsun insallah bir an önce iyileşir ve bebiş sahibi olursunuz

sağol canım inşallah bir an önce olur bebişim:Saruboceq:

anladım canım şimdi hatırladım ne olduğunu. benim bi arkadaşımda senini gibi ilaç kullandı 3-4 ay sonra hamile kaldı dünya güzeli bir kızı oldu. inşallah sen de tez zamanda alırsın meleğini kucağına. ben de çok istiyorum ama cesaret edemiyorum eşim yokken. eşimde istemiyor ben denizi bırakmadan en azından 2 sene daha yapmayalım diyor çocuk. bırakamam sizi gidemem deliririm diyor. gerçi işimiz onun denizi bırakmasına kaldıysa yandık. :umursamaz:kaydirigubbakcemile3
bide doktorum belki ilk ay hamile kalırsın belki baya uğraşırız dedi. iki örneği yaşadığı hastaları da varmış. kısmet Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah..

günaydın canım eşim ve ben bebeğimiz olmasını çok istiyoruz bende 3 aydır progestan hapını kullanıyorum bakalım ne olacak.eşin de kendine göre haklı ama 2 sene çok uzun bir zaman.inşallah canım sende hemen hamile kalırsın sağlıkla kucağına alırsın.allah bebiş isteyen herkese tez zamanda versin:Saruboceq:

Kızlarr günaydın. Abba, bandırmalım teşekkürler güzel dilekleriniz için. Davetiyemize şiiri eşim yazmıştı. Bloguma da ekledim. HUYSUZ BALIĞIN ÖNERİLERİ benim web sitem yazıyorum sürekli. Şiiri buraya da yazayım
Tek kanatlı melekler olarak geliriz dünyaya
Ve ancak gerçek eşimizi bulabilirsek
Kanatlanıp uçabiliriz
Aşk okyanusundaki
Mutluluk adasına
Tüm sevdiklerimizi bekliyoruz
Bu en güzel günümüzde
Sevincimizi paylaşmaya...

Telif hakkı yok isteyen kullanabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…