Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

allah sabırlıklar versin bu kadar çok kendinizi üzmeyin biliyorum demesi kolay ama yapmak zorundasınız onların iyiliği için eşlerinizde çok üzülüyordur ama yapıcak birşey yok eğer biraz daha kafaya takmaya devam ederseniz kendinizi tımaranede bulursunuz.

allah sabırlıklar versin bu kadar çok kendinizi üzmeyin biliyorum demesi kolay ama yapmak zorundasınız onların iyiliği için eşlerinizde çok üzülüyordur ama yapıcak birşey yok eğer biraz daha kafaya takmaya devam ederseniz kendinizi tımaranede bulursunuz.

bandırmalım öyle söyleme sen hiç 2 ay göremediğin oldumu eşini:uhm:
hem biz dün akşam msnde konuştuk canımla :kedi: mutluyum bugün keyfim yerinde inşallah günlerde çok çabuk geçecek kavuşacağız aşkımla :asigim::1hug::1hug::lepi:

merhabaa hanımlarr , ne bu sıcakk bayılcam ayolllllaelaelaelaelae ofsss eşimde iskenderunda 21ine kadarda görüşemicez,evimizide tutmuş etmiş ama ben nereye taşıncağımı bile bilmiyorum çook sıkıldımm oyyy ne zor bu işler helede bebişle daha da bir zor:KK43:
nete çok sık giremiyorum bu aralar ..sizide sıkmayayim,dilerim hepiniz iyisinizdir kutayımla hepinizi öpüyorusssopuyorumnanaktan

kutaylin slm opuyorumnanaktan senin taşınma işin daha bitmedimi kııızz zemuszemus ben sanmıştımki çoktan taşındında yerleşme çalışmaları devam ediyo kafamçokkarıştı zor tabii bebekle bu işler allah kolaylıklar versin :Saruboceq::eek:

KIZLAR KAÇIRILAN HORıZON 1GEMıSıNDEKı BAYAN 4.KAPTAN AYSUN VAR YA BıZıM SıTEYE ÜYEYMıŞ... kptays KULLANICI ADIYMIŞ...BıLENıNıZ VARMIYDI ?

bandırmalım öyle söyleme sen hiç 2 ay göremediğin oldumu eşini:uhm:
hem biz dün akşam msnde konuştuk canımla :kedi: mutluyum bugün keyfim yerinde inşallah günlerde çok çabuk geçecek kavuşacağız aşkımla :asigim::1hug::1hug::lepi:

ben eşimle neredeyse 1 sene ayrı kaldım canım benim eşim denizci(astsubay)olduğu için çok sık görevleri oluyor evlendiğimin ilk haftası eşim göreve gitti 15 gün sonra sadece hafta sonları beraberdik ve sonra yurtdışı tam 3.5 ay yoktu yanımda msn de görüşemedik tlfonda haftada 3 kere konuşurduk bazen konuşamadığımız günler oldu çünkü denizin ortasına demir attıkları için tlfonu çekmiyordu.yurtdışından geldi tam ayrılık bitti dedim yine başladı 1.5 ay ayrı kaldık daha ekimden beri beraberiz şu anda yine gemide fakat burda türkiyedeki gibi çok seyirleri olmuyor türkiyeye gidince yine aynı seyirler olacak mafoldumben ben üzüldüğüm zaman eşime hiç belli etmedim çünkü eşime gitmeden önce söz vermiştim eşimi üzmemem gerekir ben üzüldüğüm zaman eşim benden daha çok üzülür eşimin işinden şikayetçi değilim ben eşimin:asigim: işini göze alarak ve herşeyine katlanarak onunla evlendim ve iyikide evlenmişim.denizk cım her zaman iyi düşün iyi olsun kötü düşünme yoksa kötülükler seni bulur.inşallah bir an önce kavuşursun.sen aynaya nasıl bakarsan ayna da sana öyle bakar bunu unutma

selam kızlar. nihayet taşınma telaşı bitti sonra eşim geldi bide netim bağlandı her şey süper filan gireyim güzel şeyler filan yazayım dedim. ama bi baktım hepimizin kaderi olan özlem tavan yapmış bu aralar.. kıyamam size ya :KK43: abba denizk nesrin bandırmalım valla içimi ezdiniz yani. şimdi eşim yanımda ama ben de geri sayıma başladım artık. son 1 hafta 12 sinde yolculucam aşkımı. gelmesine yakın bir hafta gibi gitmesine yakın 1 hafta da nasıl zor geçiyor.. bakıyorum ha bire bişey düğümleniyor boğazımda gidecek diyorum haftaya bugün yanımda olmayacak haftaya tv de bunu beraber izleyemicez filan benim için ayrı kaldığımız zamanlardan bile daha zor oluyor bu süreç. neyseki artık bu gidişinde halimi anlayacak bir sürü kaderdaşım var.. olsun kızlar ama ben hep şunu düşünmeye çalışıyorum bu zamanlarda dünyanın bir ucunda da olsa ben bi ruh eşim var onu bulmuşum koca ömrü bir kez bile aşık olmadan yaşayanlardan olsak daha mı iyi olurdu dimi..

kutaylin slm opuyorumnanaktan senin taşınma işin daha bitmedimi kııızz zemuszemus ben sanmıştımki çoktan taşındında yerleşme çalışmaları devam ediyo kafamçokkarıştı zor tabii bebekle bu işler allah kolaylıklar versin :Saruboceq::eek:

oyyy dadlum bitmedi yaww fenalıklar geldi kocacım gitti ama beni bıraktı çünkü işleri bitiremedik uzadıkça uzadı sormaa ama kesin 21de uçuyorumm :eek: saoll canımcımm aminnnnnnnnnnnn dielim:)

slm opuyorumnanaktan
hayırlı kandiller herkese bütün dualarımızın kabulü dileğiyle:Saruboceq:
bandırmalım teşekkür ederim sen bazı şeyleri yaşamışsın benim 5 yıllık evliliğimdeki ilkler bunlar daha öncede söylemiştim ya ben gider gemide kalırdım yada o evimize gelebileceği gemiler seçerdi bu defa çok farklı oldu bizim için ne gelebiliyor nede ben gidebiliyorum en azından tlf mesafesinde olurdu yine berabermişiz gibi herşeyi konuşur anlaşırdık şu anda herşey kısıtlı dualarımız kabul oldu 2. ayda hiç gelmez derken gemi samsuna geldi ve en fazla 3 gün kalacak derken tam 1 hafta kaldı çok şükür ama artık sabrımın tükendiği zamanlar son 18-20 gün destek istiyorum beni en iyi anlayacaklar sizlersiniz benimki şikayet değil aksine dayanacak güç arıyorum ilgine teşekkür ederim inşallah sende bi daha uzun zamanlar habersiz kalmazsın eşinden allah hepimizin yardımcısı olsun bol sabır ve güç versin rabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
htcvlkn canım gözün aydın gelecekler gidecekler biz hep gün sayıyoruz şimdi yanında tadını çıkar ve gittiğinde güzel hayaller sana kalsın benimde zaman azaldıkça tam tersine uzuyo sanki bilirsin işte sende kaydirigubbakcemile3

denizk canım günler yaklaştıkça biraz daha zorlanıp sabırsızlanıyorum sanki...günden güne daha büyüyor içimdeki özlem... yıkamadığım bir atleti var gittiği gün üstünden çıkarmıştı daha yıkamadım onu. teri sinmiş. onu yaastığımın üstüne koyup koklayıp öpüp öyle yatıyorum... mafoldumbençamaşırlarının hepsini yıkamıyorum... herseferinde bir iki parçasını benim kıyafetlerimle yıkıyorum ki o burdaymış sanki gibi... zor yaa kim ne derse desin zor... denizci eşleri fedakar olurmuş gerçekten... hayatımızdan fedakarlık ediyoruz resmen...seni çok iyi anlıyorum canım... inşallah az kaldı sabretmeliyiz... mafoldumben

evet canım bişeyler alıyo bizden ama yapacak bişey yok katlanmak zorundayız şimdilik :gitme: ilk evlendiğimde şaşkın ördek gibi ortada kalmıştım ne olacağını bilmeden anlamadan nişanlıyken haftada 2 kere samsundaydı evlendik ist izmit ukrayna rusya gidiyolar samsun yok kalktım ben gittim böylece başladı macera :kedi: hep böyle devam etti taki bu sefere kadar :bbo: ama artık çok az kaldı sabretmem gerek biliyorum oda beni hasretle bekliyo onuda germek yersiz

evet onlar da büyük bir stresteler eminim. bugun ağladım zaten... akşam nöbete geldim bi kadınla bi adam gelip bunu sana bıraktılar dedi. bende şaşırdım tabi. içini açtım ki eşim yollamış kamarot arkadaşı gemiden ayrılınca. adam eşiyle birlikte gelmiş ama ben nöbetten çıkıp eve gitmişşim tabi. bana hint elbisesi yollamış. yeğenine atlama ipi yollamış. arabamıza birkaç aksesuar yollamış. bide bi kaç resimle mektup...:sinifsinif:eek:ffff offfff ben hiç bişi istemiom kocam gelsin yeterrrrrrrrrrrr:sinifsinif:

amaaan göndermese daha iyiydi be şimdi baktıkça daha kötü olursun-tatlicadiarzu- allahtan çok sık ve uzun konuşamıyoruzda ağladığımı anlamıyo yoksa oda çok kötü olur hiç hissettirmemeye çalışıyorum ve zaten yasak var bize özlemden hasretten bahsedemiyorum kızıyo sonra ona yasak değil ya kendisi ben artık dayanamıyorum ne yapsam diyo ben bu sefer az kaldı aşkım sabredelim ne kaldıki şunun şurasında falan diyorum öyle idare ediyoz işte

amaaan göndermese daha iyiydi be şimdi baktıkça daha kötü olursun-tatlicadiarzu- allahtan çok sık ve uzun konuşamıyoruzda ağladığımı anlamıyo yoksa oda çok kötü olur hiç hissettirmemeye çalışıyorum ve zaten yasak var bize özlemden hasretten bahsedemiyorum kızıyo sonra ona yasak değil ya kendisi ben artık dayanamıyorum ne yapsam diyo ben bu sefer az kaldı aşkım sabredelim ne kaldıki şunun şurasında falan diyorum öyle idare ediyoz işte

en kötüsü de o ya işte. özlemini bile paylaşamıyor insan... tek başına yaşayınca da daha zor ve daha katlanılmaz oluyorrr...:gitme:eek: daha da zorlanıyor... telefon çekmeye başlayınca 10dk bir arıyor... bu hafta hastaydım sesim zor çıkıyor. ona söylemedişm hasta olduğumu. sesin nişye böyle dediğinde uyuyordum uykudan kalktım diyorum. allahtan gece geliyorum nöbete de anlamıyor gündüz aradığı için beni hep uyuyorum zannediyo..

canım kocacım sırf ben mutlu olayım diye bayramda nereye gidelim. şimdiden düşün düyor. gelince hemen gidelim durmayalım burda diyo... amannnn sen gel de ben bişi istemiyorum diyorum amaaaa:gitme:

evet canım aynısı işte allahtan ince eşlerimiz var neler duyuyorum şaşırıp kalıyorum benim eşimde ramazada burda oluyo o zaman biyere gidemeyiz evimizde hasret giderelim bayramdada biyer ayarla hemen kaçalım diyo ah bi gelsede ben hep evde olmaya razıyım zaten geliyo göz açıp kapatana kadar gidiyo bizim izinler yaklaşık 2-3 ay sürüyo ama öyle olunca doyalım birbirimize diyoruz bu seferde alışılıyo gittikten sonra kocaman bi boşluk ev insanın üstüne geliyo hangi köşeye baksan ağlaya ağlaya offfffff allahım güç kuvvet ver :Saruboceq:

Amin canım inşallah... Rabbim eşlerimize ve bize sağlık versin herşeyden önemlisi ooo...Ne güzel ramazanda birlikte olacaksınız... Ben daha eşimle hiç ramazan yapmadım...Benimki de son günlerine doğru gelecek inşallah...Az kaldı az diyorum ama nerden baksan daha 35-40 gün varr...offff offfffffffffff

hiç düşünüpte canını sıkma gece uzun sen nöbettesin bi oyun aç oyalan onunla :emir_bebek: zaman herşeyin ilacı hem senin eşin gelince inşallah bi daha gitmeyecek karaya gececek dimi o zamanı düşün her akşam eşine kapıyı açacaksın hep yanında olacak kaydirigubbakcemile benimki gelecek geldiği gibi gidecek ne yapalım kader kısmet :umursamaz: öpüyorum canım artık yatayım kolay gelsin işin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X