Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

bandırmalım slm keyifler nasıl bakalım tabi sen eşinle berabersin sen iyi olmada kimler iyi olsun kaydirigubbakcemile2 biz beklemeye devam son 1 aya girdik ama geçmiyoki zaman hiç mafoldumben

evet cnm yaaa ençokta heyelandan kortum bişey olacak k.validemlerın evi birazcık yukarda kalıyor oyle denıze çok yakın değil yani..
gorumcem gülerek anlatıyor dıyor babamın (k.pederinmn) fındık ve kivilerine bişii olmams ama annemın k.vaidem fasulyelerını goturmus sel kaydirigubbakcemile3 patlıcanlar duruyormus onlara bişi olmamıs kaydirigubbakcemile3 :kedi:
işte geldim burdayımmm ben bu işte ustayım :lepi: :lepi: du okiimm neler yasmıssınız
geldımde gıtmek zorundayım ( malum ceyızıme bakmaya gelenler var oyuzden pek duramıyorum urda (
bugun aşkım lıman yaptılar onunla bile gorusemıycess edekı yogunluktan ..
kendinize cici bakın kızlarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu arada son 8gun Rabbim herkesın eşleri tez zamanda yanlarına gelsınlerrr :Saruboceq: zemuszemus

selam ben çok iyiyim siz nasılsınız ama bizde çok ayrı kaldık eylülden beri beraberiz seni çok iyi anlıyorum canım benimde öyleydi

aaa ama artık yanında dimi eşin bittimi seyirler bizimki artık emekli olana kadar devam karada bi iş bulamadığı sürece :umursamaz:

abbacım sen işlerine bak artık sonra konuşuruz uzun uzun evinin hanımı olduğunda :roflol: işinde olmaz konuşur dururuz kolay gelsin işlerin allah yardımcın olsun kaydirigubbakcemile3

evet 2 sene evliyim ama eşimin hep seyirleri oldu hiç başbaşa kalamadık eylülde kıbrısa geldik burda çok rahatız seyirleri oluyor ama eskisine göre az şu anda eşim gemide kıdemli astsubay

hoşgeldin nesrinsavaş bizde takılıyoruz buralarda işta
bandırmalım biz 5 yıl oldu evleneli genelde gidiyodum bende yanına bu defa geminin mürettabat sayısı sınırlı gidemedim ilkleri yaşıyorum yani hiç böyle uzun sürmezdi görüşmelerimiz gemi nerde bende orda olurdum hep ama şimdi hep yurt dışı gidemiyorum geçen ay bu zamanda samsundaydı gemi bir hafta kaldı hasret giderdik işte biraz opuyorumnanaktan

seni çok iyi anlıyorum canım bende yaşadım aynı şeyleri sen sadece kafana takma oyalanacak birşeyler bul kendine öpüyorum seni

ama ağustosta gelip tekrar gidecek kısa süreli kavuşma desek daha doğru:gitme:
nesrininkisi karada iş bulmuş artık buralara girmez kocası yanında olunca kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…