Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

merhaba kızlar, uzun zamandır bakamıyorum eee..artık istanbulda son zamanlarım bolca geziyorum,br yandan ev topluyoruz bir yandan bebeğim inanın nefes alamıyorum, arada bakıyorum buraya ama bebişim ağlıyor pattt çıkıyorum..

umarım herkez iyidir;
abbacımm gülümm ösledim dadlım seni nasılsın şekercim çok öpüyorum
denizk seni burada görmek güzel:KK66:
ecemcim biliyorum o tekmelerin ne kadar heyecan verici olduğunu ama benden söylemesi dışarı çıkınca felaket bşi oluyorlar,bak benimkini artık zapdedemiyoruz:)aman Allah ikinizede sağlık versin..
denizkokusu Allahım birn önce eşine kavuşturur insallahh..
nesrinsavaş ahhh sorma hasret çekenleri okudukça ben eşim yanımda diye şükrediyorum..

opuyorumnanaktan

slm abba nerelerdesin kız zemuszemus evet en yoğun zamanların senin inşallah bitecek ve rahat edeceksin zemuszemus bende yoğunum yorgunum kocamı özledim opuyorumnanaktan öptüm herkesleri
yaz temızlıgıne mı kalktın kıs ?.. ay teyzemlere yardım edıyorum 1haftadan berı yun yatak yıkıyorlarda dun eve geldım 2gibi öldüm yaa garip annem daha orda yazıkkk ne zaman kurtulur ellerınden bilmem.. kaydirigubbakcemile3
15gun kaldı bakalım ayy gunler cabucak gecsınde kavusayım aşkımaa yaaa :KK43:(
çokk özledımm çookk...
daha ceyız olayına hiç adım atamadık yanı su yun yorgan derdınden, sanırım temmuzun sonu agustos gibi serces bu gidişle zemuszemuszemuszemus biyandan gelınlık provalarına gidiyorum işte , aşkım gelsın davetiye secim basım ve dagıtım işlerine bakıcas , golcukte yavastan ev arayıslarına baslıcak oda , eşimin ustlerı yardımcı olacaklar ev konusunda saolsunlar zemuszemuszemuszemus
merhaba kızlar, uzun zamandır bakamıyorum eee..artık istanbulda son zamanlarım bolca geziyorum,br yandan ev topluyoruz bir yandan bebeğim inanın nefes alamıyorum, arada bakıyorum buraya ama bebişim ağlıyor pattt çıkıyorum..

umarım herkez iyidir;
abbacımm gülümm ösledim dadlım seni nasılsın şekercim çok öpüyorumopuyorumnanaktan

agustosta mı tasıcaksınız kız evi ?
oyyy balımmmm bitanemmm vallaha bende senı çok özledim artık karsılamaz olduk sen gezıon tabee :):) bende iş guc ancak işte :):) ıkımızde bi sakınlesem yine bulusuruz kkda tenhalarda ehueheuehue kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
parmakların nasıl oldu bu arada? dikişleri aldılar dimi? :KK43:((( Rabbim tekrarını yasatmasın tatlım :Saruboceq::Saruboceq:
izi kalmaz insallah..
opuyorum kocamannn ŞenizŞeniz kendıne çok iyi bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ecem_1912 amin canım inşallah :Saruboceq:eek:puyorumnanaktan
abba kolay gelsiiinn zemuszemus hem çok zor hemde çok güzel telaşlar bunlar inşallah hallolurda rahat edersin opuyorumnanaktan
kutaylin gez bakalım :eek: ben buralardayım işte ne olsun :lepi: senin taşınma işi bitene kadar kış gelir oturursun artık bizle hihoyyyt

Abbacım o olayı ilk kez duyuyorum inanamadım ya :) Ben de birliğe araba ile giremiyorum ne zamandır, güya kadının birisi denetlemede denetlemeyi yapan komutana mı çarpmış napmış...ınanamıyorum böyle olaylara ama umarım başımıza gelmez madara oluruz valla. Kutaylincim teşekkürederim güzel dileklerin için. Eşim şimdi Kıbrısta. Telefon sorun oluyor. Haftaya cuma kavuşacağız inşAllah. Sevgiler hepinize.

sllmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
deniz kokusu bak zaman geçmiş kavuşacaksın kocana kaydirigubbakcemile3 allah bizlerede nasip etsin inşallah zaman azaldıkça uzuyo sanki ama yapacak bişey yok neredeyse 1 ay kaldı bizim ama tlf çekmiyo seyirdeler şuan hollandaya gidiyolar artık kontrat bitene kadar gelmez gemi türkiyeye :gitme:

DENıZK canım bak 1 ay kalmış. inşallah göz açıp kapayana kadar gecer... bizimde bugun 2 ay kaldı kontratımızın bitmesine...eşlerimize biran önce kavuşuruz tez zamanda inşallah

kızlar günaydın naslsınız bakalım.size bir haberim var.bebeğim kızmış :)) doktorum yanılma payı var gene dedi.ama kesine yakın dedi bu sefer :)) hayırlısı olsun da .dün üçlü test için kan verdik.perşembe çıkıcak bakalım ozaman belli olacak işte iyice.ama bu sefer kesine yakınmış.bebeğim çok hareketliymiş kızlar.dönüp duruyor içimde görseniz.ultrasonda bir dakika durmadı.rabbim isteyen herkese versin.

kızlar günaydın naslsınız bakalım.size bir haberim var.bebeğim kızmış :)) doktorum yanılma payı var gene dedi.ama kesine yakın dedi bu sefer :)) hayırlısı olsun da .dün üçlü test için kan verdik.perşembe çıkıcak bakalım ozaman belli olacak işte iyice.ama bu sefer kesine yakınmış.bebeğim çok hareketliymiş kızlar.dönüp duruyor içimde görseniz.ultrasonda bir dakika durmadı.rabbim isteyen herkese versin.

amin canım :Saruboceq: inşallah zemuszemus ooo ne güzel ister kız olsun ister erkek hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

DENİZK canım bak 1 ay kalmış. inşallah göz açıp kapayana kadar gecer... bizimde bugun 2 ay kaldı kontratımızın bitmesine...eşlerimize biran önce kavuşuruz tez zamanda inşallah

evet canım öyle diyosun ama son zamanlar hiç geçmiyo helede tlf çekmeyince hepten kötü oldu arada çekiyo konuşuyoruz ama istediğinde ulaşamamak bilirsin işte kötü mafoldumben amin inşallah günler çok çabuk geçer :Saruboceq::Saruboceq:
senin sonuçlar ne oldu haber vermedin daha çıkmadımı yoksa opuyorumnanaktan

slm bende katılabilirmiyim benimde eşim denizci şuan kıbrısta görev yapıyor.kıbrıstaki görevi 1 sene kaldı turkbayragi

slm bende katılabilirmiyim benimde eşim denizci şuan kıbrıstayız

slm bende katılabilirmiyim benimde eşim denizci şuan kıbrısta görev yapıyor.kıbrıstaki görevi 1 sene kaldı turkbayragi

BANDIRMALIM aramız hoşgeldin canım... daha aktif olarak katılımını bekliyoruz...Allah kavuştursun tez zamanda inşallah...benim eşimde uzakyol 1. kaptanı ve 2 ayımız kaldı kavuşmaya...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisbu arada kızlar eşim karada iş buldu. eylülde kontratımız bitiyor ve 1 ay sonra şirkette işbaşı yapacak inşallah....şimdi ki şirketimizin patronu yapmış teklifi şartlar bize gayet uygun... ayyyy çokkk mutluyummm yaaaa:lepi:delikafadulden

allah mutluluğunu bozmasın canım ama bende kıbrıstayım eşimle beraber fakat 1 sene önce 3.5 ay ayrı kaldık yurtdışına gitti çok zor günler yaşadım allaha çok şükür o günleri atlattım şimdi çok mutluyum

Abbacım o olayı ilk kez duyuyorum inanamadım ya :) Ben de birliğe araba ile giremiyorum ne zamandır, güya kadının birisi denetlemede denetlemeyi yapan komutana mı çarpmış napmış...İnanamıyorum böyle olaylara ama umarım başımıza gelmez madara oluruz valla. .
hadi yaa komık otesi ne bılım insanın inanası gelmıyor dimi.. ama yasayn bılır sonucta birde yasaga uyan demek daha dogru.. ayy Allah korusun insallah boyle birsey basımıza gelmez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 adımız tarıhe Altın Harflerle yazılır sonraa mazallah :1ninca: kımsenın dılınden kurtulamayız kaydirigubbakcemile3

hoşgeldın aramıza canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan benımkısının gelmesine tamıtamına 11 gun kaldı :teytey: :teytey: 3aylık hasret sona erıyor ,lübnandakı gorevlerı biticek insallah zemuszemuszemuszemus bidaha uzun ayrılık off zoorr yaaaa :gitme: bir an önce kara görevine çıkmasını ıstıyorummmm , çok bencilim kahretsın :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

BANDIRMALIM aramız hoşgeldin canım... daha aktif olarak katılımını bekliyoruz...Allah kavuştursun tez zamanda inşallah...benim eşimde uzakyol 1. kaptanı ve 2 ayımız kaldı kavuşmaya...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisbu arada kızlar eşim karada iş buldu. eylülde kontratımız bitiyor ve 1 ay sonra şirkette işbaşı yapacak inşallah....şimdi ki şirketimizin patronu yapmış teklifi şartlar bize gayet uygun... ayyyy çokkk mutluyummm yaaaa:lepi:delikafadulden
ayyyy fıstgımm nasıl sevındımm bılemessın ohhh sukurr yaaa ..
bu size 2.balayı olur ;-) hemde ççooookk uzun bir balayııııı zemuszemuszemuszemuszemuszemus
allah mutluluğunu bozmasın canım ama bende kıbrıstayım eşimle beraber fakat 1 sene önce 3.5 ay ayrı kaldık yurtdışına gitti çok zor günler yaşadım allaha çok şükür o günleri atlattım şimdi çok mutluyum

Darısı Başımıza zemuszemus zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan

çeyizim serildi dun ,cmtsi kaldırcasss :)) gelen giden çok oluyor eve malummm... foto cektım ama pc ye kaydedemıyorum :KK43: kardesımı beklıyorum cmtsi gelcek oda.. sonrada ugur böcüğününe msnden vercem resımlerı forumda koyacak hepinizi haberdar ederım kızlar .. gelın bakın ama Masallah demeyı unutmayın ;-)
hafta içi çok yakın akrabalarım için (dugunumu goremeyecekler için) kına gecem olacak :dance: :dance: kurtlarımızı dokecezz bolbol hihihihihih :)) sızın yerınızede bolbol oynarım gayriii ;-)
opuyorum kendınıze iyi bakın hatuşlar..

abba canım tşk ederim sağol... bak resimleri mutlaka bekliyoruz ona göre çok merak ederim ben... bu arada Az kaldı rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah... ayyy sanki kendi düğünüm olacakmış gibi hissttim biran. bende eşim gelmeden herşeyi tek başıma halletmiştim...mafoldumben

çeyizim serildi dun ,cmtsi kaldırcasss :)) gelen giden çok oluyor eve malummm... foto cektım ama pc ye kaydedemıyorum :KK43: kardesımı beklıyorum cmtsi gelcek oda.. sonrada ugur böcüğününe msnden vercem resımlerı forumda koyacak hepinizi haberdar ederım kızlar .. gelın bakın ama Masallah demeyı unutmayın ;-)
hafta içi çok yakın akrabalarım için (dugunumu goremeyecekler için) kına gecem olacak :dance: :dance: kurtlarımızı dokecezz bolbol hihihihihih :)) sızın yerınızede bolbol oynarım gayriii ;-)
opuyorum kendınıze iyi bakın hatuşlar..

ooo abbacım ne güzelya hem heyecan dolu hem telaşlı ayy ne bileyim içim bi hoş oldu valla :kedi: zaman daralıyo inşallah herşey sıkıntısız dertsiz hallolur inşallah kavuşursunuz eşinle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canıımmm hoşgeldiinnnna.s.a.s. seninkide asker anladım ben :1hug: benim eşim özelde çalışıyo hangisi daha altarnatifli bilemiyorum a.s ama kesin bişey var hepimiz hasretle bekliyoruz eşlerimizi :asigim::asigim:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisbu arada kızlar eşim karada iş buldu. eylülde kontratımız bitiyor ve 1 ay sonra şirkette işbaşı yapacak inşallah....şimdi ki şirketimizin patronu yapmış teklifi şartlar bize gayet uygun... ayyyy çokkk mutluyummm yaaaa:lepi:delikafadulden[/QUOTE]

aaaaaaaaaa :lepi::lepi: şimdi gördüm ben çok güzel bi haber :lepi: inşallah canım 2 ay sonra normal düzen seni bekliyo :Saruboceq: allahım bizlerede nasip eder inşallah :Saruboceq:

abba canım tşk ederim sağol... bak resimleri mutlaka bekliyoruz ona göre çok merak ederim ben... bu arada Az kaldı rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah... ayyy sanki kendi düğünüm olacakmış gibi hissttim biran. bende eşim gelmeden herşeyi tek başıma halletmiştim...mafoldumben
insallah bitanem yaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
gelen giden oluyor oyuzden pek takılamıyorum buraya zemuszemus
9gun kaldı aşkım gelıcek kısmetse :eek:
kollarına atlımaaaakkk istiyorummmm etrafıma aldırmadan hemde :kedi:zemuszemus
yaa su ev yerlerstırme olayında baya bi yorulcam kesiiinnn tek basıma zor olacak bana :umursamaz::umursamaz: herseyı tek basıma kosturcam :eek:mafoldumben

ooo abbacım ne güzelya hem heyecan dolu hem telaşlı ayy ne bileyim içim bi hoş oldu valla :kedi: zaman daralıyo inşallah herşey sıkıntısız dertsiz hallolur inşallah kavuşursunuz eşinle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zemuszemuszemuszemus sağol kuzum benım yaaa... opuyorumnanaktan ayy zaman daralıooda benı heyecan basıyor zamanlı zamansız yerde kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt insallah canım dugunumde hiç bi aksılık cekmem :Saruboceq:
bu arada karadenız sele teslım olmus ozelıkle k.validemın oldugu yerler felaket olmus maddi hasar pek çokmus oyle dediler zaten ev tel yok ,sel direklerı alıp goturmus denıze .. elektrık yokmus 1haftadan berı ,cepten konusuyoruz oda arabanın cakmak yerınden dolduruyorlarmıs anlıcan..
deniz hep agac ,catı,kapı,ev esylarıyla dolmus :KK43:((
Allah yardımcıları olsun yaa :Saruboceq:

zemuszemuszemuszemus sağol kuzum benım yaaa... opuyorumnanaktan ayy zaman daralıooda benı heyecan basıyor zamanlı zamansız yerde kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt insallah canım dugunumde hiç bi aksılık cekmem :Saruboceq:
bu arada karadenız sele teslım olmus ozelıkle k.validemın oldugu yerler felaket olmus maddi hasar pek çokmus oyle dediler zaten ev tel yok ,sel direklerı alıp goturmus denıze .. elektrık yokmus 1haftadan berı ,cepten konusuyoruz oda arabanın cakmak yerınden dolduruyorlarmıs anlıcan..
deniz hep agac ,catı,kapı,ev esylarıyla dolmus :KK43:((
Allah yardımcıları olsun yaa :Saruboceq:[/QUOTE]
evet canım bizim buralarda sıkıntı yok çok şükür ama doğu karadeniz çok kötüymüş allah yardımcıları olsun :Saruboceq::Saruboceq: ve tez zamanda normale döner inşallah zaman zaman sağnak yağış devam ediyor kafamçokkarıştı
herşey sıkıntısız olur tek temennim ufak sorunlar olsada sen kendini üzme mutlaka nazar boncuğu ufak şeyler olur :nazar::nazar: ama inşallah oda olmaz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X