Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

bir denizcilik firması acilen 2.mühendis aramaktadır, türk bayraklı bir gemi. her hafta eve gelme olasılığı yüksek. 1 ay gemide, 1-2 hafta evde olacak şekilde çalışılıyor. 3 ay tamamlanınca 1 ay maaş ikramiyesi var. eşi iş arayanlar bana acil olarak mesaj atsın. gemiye hemen katılım isteniyor. firma çok bilinir, güvenilir bir firma.

Merhabalar bu blogun açılması çok güzel olmuş bende bi denizci eşi adayıyım yanlış bir karar vermek istemiyorum meslegi araştırmaya çalışıyorum elimden geldiğince çok zor şartlar kaldirabilir miyim diye düşünüyorum çünkü normal bir evlilik olmayacak büyük bir sorumluluk istiyor.

Merhaba arkadaşlar. Biraz dertleşmeye çok ihtiyacım var. Sizlerin yazdıklarınızı okudum. Zaten 10 gündür ağlıyorum bi de burda yazılan özlem, aşk hikayelerini gördükçe daha da duygusallaştım. Bu sebeple de son burası pek yoğun olmamasına rağmen burdan yazmak istedim çünkü bi denizci eşi sevgiliyle konuşmak çok istiyorum. Sevgilim kaptan yani artık eski sevgilim oldu sanırım(((( şu an limanda karaya çıktığı bi gün geçirdiğim kıskançlık nöbeti sebebiyle ayrıldık. Arama beni dedim o da aramıyor. Aranmamaktan ölen ilk olacağım sanırım. 10 gündür ceset gibiyim. Onu çok özledim zaten 4 aydır yok denizlerde üstüne bi de bu belki de tamamen çıktı hayatımdan diye düşünmekten hasta olacağım

Herkese merhaba.. dakikalar evvel üye oldum denizci eşiyim bende yazılanları okudum herkes birbirine müthiş destek olmuş güzel sohbetler olmuş kimbilir dedim bazen akıl danışmam gerekir bazende tecrübelerimi anlatır bir başkasına fikir olurum dedim..güzel günleriniz olsun..

Merhaba, nasılsın? Eşin denizde mi

Merhaba, nasılsın? Eşin denizde mi

Teşekkürler iyiyim sizlerle bir ara da olmaktanda çok mutlu oldum negüzel hemen kucakladım eşim denizde şuanda daha en az 2-3 ay var gelmesine ve daha 7. Haftasına girdiğim bir gebeliğim var 5 yıldır tek başıma aşkla gururla bekledim kavuştuk uğurlaştık bakalım hamilelik sürecimiz nasıl olucak tek dayanağım tek değilim heleki burdaki yazıları okuyunca dahada rahatladım..

Ben de yeni üye oldum aslında. Ama bi haftadır okuyorum yazılanları. 5 yıl çok hoş. Daim olsun aşkınız mutluluğunuz dilerim. Bebeşinizi de sağlıkla kucağınıza almanızı tabi ki:) Benim erkek arkadaşım uzun yol kaptanı 2. Kaptan o da şu an denizde. 6 aylık beraberlikten sonra denize yolladım onu. 4 aydır da denizde.. 6 ay kalacak kuru yük gemisinde. Senin eşin nasıl gemilerde çalışıyor? Şu an nerde? 5 yıl hep gidip geldi sanırım. Çok saygı duyuyorum bu şekilde bekleyenlere. Böyle dışardan konuşmak bakmakla içinde yaşamak çok farklı hiç böyle bir hasret çekmemiştim daha önce. Acının özlemin de kademeleri varmış bu yaşta bunu da öğrendim bu sayede. Biz en derinini yaşıyoruz galiba hele sizin gibi evli olup göndermek hele de 5 sene.. Allah yardımcımız olsun.

Teşekkürler Hepimizin aşkları daim olsun inşallah.. Benim eşimde zabit tankerlerde normalde kontratları 4 aylık oluyor ama bazen 5.5 ay bile oluyor ha bu liman ha bu arıza ama inanın geldiklerinde yaşanılan zaman birçok dipdibe yaşayan çiftin geçiremediği eğlence ve kalitede oluyor birkere ıvır zıvır şeylerden kavga etmiyorsun ama tek başına bebek beklemek hem eşime gemide hemde bana biraz zorluk şimdiden veriyor gibi ama herzamanki gibi güçlülük önlüğümüzü sırtımızda tebessümümüz yüzümüzde gözyaşlarımız gece yastık altında sizlerede aşk dolu bir ömür diler tezelinden vaktin geçip kavuşmasınızı dilerim..

[QUOTE="lush, post: 42713664, member: Teşekkürler güzel dilekler için. Umarım kontrat süresi dolar dolmaz kavuşursunuz. Bu çok özel döneminizde daha çok zaman geçirirsiniz.
Sevgiler.

kızlaaar! uzun süredir işten güçten yazılanları hiç takip edemedim. güzel telaşlar içindeyim :) pazar günü kaptan yarimle nişanlandık ve 1 ay içindede evlenme kararı aldık. şimdi bir bakmışsın gelinlikçideyim bir bakmışsın mobilyacıda :)
işi bırakıyorum ve birlikte gemiye gitmeyi düşünüyoruz.
allah herkese bu mutlulukların çok daha fazlasını yaşatır inşallah :)

Herkesin başı pek kalabalık sanırım yazışmalar sohbetler yok günlerdir.. Neyse herkesin keyfide sevdikleride yanındadır inşallah..

merhaba bende bir uzak yol kaptanı ile görüşüyorum fakat çok tartışıyoruz ben gemiye gitmesini istemiyorum 10 yıllık kaptan olduğunu söyledi maaşını sorduğumda:7000 tl dedi sizce bu maaş denizde uzak yol kaptanı için çok düşük değilmi bana karşı dürüstmü değilmi bende anlayamadım 7000tl bana 1. kaptan için çok düşük geldi.

selamlar...sizin işine gitme demenizle bu işler olmuyor. kusura bakmayın artık! ama adam birşeyiniz bile degilken ( eş, nişanlıu vs.. ) siz nasıl adama işine gitme diyebiliyorsunuz??? şaşırdım....
birşeyiniz bile olsa insan bir düşünür de söyler....
önce herkez haddini bilecek...gitmesine üzülürsün, aşk ve özlem acısı cekersin gitmese iyi olur dersin... ona varım. aaaama gitme dediginde kavga cıkartıyorsa az bile yapıyor derim.
gelelim maaş mezvunba... adamın maaşından size ne ki? 7 kuruş olur 7000 tl olur. adam isterse emegini hibe eder hiç para almaz şirketinden...
desen ki bu adam gemicimi, kaptan mı yada makinecimi bana yalan diyor gibi geliyor, şunları sordum böyle cevap verdi. arkanda durayım, mevzuyu tartışayım.. ama yukarıda ki yazım şekli bana hiç güzel gelmedi.
ayrıca ben olsam sevgili tadında bir ilişkide asla aldıgım maaşı soran bir kadın/erkek fark etmez 1. cevap vermem 2. dogruyu söylemem 3. ilişkiyi gözden geçirir o kişiden olabildigince hızlı kaçarım.
dogru söyleyip söylemedigini maaşı ile mi anlıcaz!
süvari eşi olarak gercekten cok kızdım... alınma darılma ama yazdıklarını veya adam ile ilgili düşünce fikir hissettiklerini bir kere daha aşırı bir ciddiyetle düşün.

Bence burdaki insanlarin iyi niyetine ve yardımci olmalarina dayanarak bizlere danismak istemis. Ben bir kötülük veya olumsuz birsey gormedim. Neden bu kadar tepku verdiniz ki. Ayrıca iliskileri hakkinda bilgide vermemis belki uzun süredir görüşüyorlar ve kendisine dogru soyleyip soylemediginide merak etmesi gayet dogal. Herkes dürüst insan arar. Gitme diyebiliyorsa demekki seviyor deger veriyor olamaz mi. Sevgi535 gemide tam olarak görevini ogrenirseniz ona göre yardimci olabiriz ..

Yazdiginda cok haklisin. Ama soru ve yaklasim sekli bana yanlis geldi.
Samimiyetsiz buldum.
Ve yazimin icinde de boyle soyle yazsaydin arkanda durup konuyu tartisirdim da yazdim.
Bu tur soylemler ile cok karsilastigimizdan yazdiklarim tecrube ile sabittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…