Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım sırf sizlerle sohbet edebilmek için.
Allah nasip ederse önümüzdeki yaza bende bir denizci eşi olacağım.:)

Merhaba aranıza yeni katildim ben basmuhendis esiyim ve gemiye 7 yildir esimle birlikte gidiyoruz artik bende bir denizciyim diyebilirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Merhaba aranıza yeni katildim. Ben basmuhendis esiyim ve 7 yildir esimle birlikte denizlerdeyim. Artik bende bir denizciyim diyebilirim. Allah hepimize kolaylik versin.

Merhaba aranıza yeni katildim. Ben basmuhendis esiyim ve 7 yildir esimle birlikte denizlerdeyim. Artik bende bir denizciyim diyebilirim. Allah hepimize kolaylik versin.
Hangi sirket bu surekli birlikde gitmenize izin veren ben cok merak ettim bide bizlere biraz ordaki yasamdan bahsedermisiniz

Hep aynı sirkette degiliz farkli şirketlere gidiyoruz. Oradaki hayat benim için güzel çünkü alıştım. esim herseyim oldu arkadas aile yalnizligimi paylaştığım tek insan. Sizin gibi bayan varsa onunlada görüşerek zaman geçirebiliyorsun. Mutfaga inip pasta Börek yapıyorum. Hayatimda goremeyecegim yerlere gittim gezdim. Biraz yalnizlikla arkadas olmayi bilmek lazim en önemlisi bu. Ordaki yasam zor anlatmakla bitmez ama iyi yonleride var kötü yönlerinde

Gozde hosgeldin, asagidaki sozunle bu sarkiyi hatirlattin bana, dinledim hemen, tam bizlere gore :)

Nereden takılmışsa bir şarkı dudaklarımda
Havada deniz kokusu
Aramızda denizler yıllarımı çaldı yokluğun
Ağlasam ağlar ıslanır
Denizlerde sen hasretinde ben
Yokluğun esiyor akşamlarda
Kadehlerde sen çaresizim ben
Yoksun sen yoksun ya akşamlarda

Sularda yorgun akşam ben yangın telaşlarında
Çırpınır kalbim çırpınır
Gemiler geçer uzak bir beyaz hüzün soluklarınır
Çırpınır akşam çırpınır

Gel bir daha gitme hiç hep gözümün önünde ol sen
Hep yanımdaki resmin gibi
Aaramızda denizler yıllarımı çaldı yokluğun
Ağlasam ağlar ıslanır

Bu sarkiyi kim soyluyor hatirlayamadim.Benim en cok dinledigim sarki Ezginin Gunlugu GEMI sarkisi sanki bizi anlatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…