- 17 Ocak 2012
- 1.331
- 75
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #7.241
enn cok merak ettigim tanker LNG tankerlerive hiç merak etmedigim eşimin asla gitmesini istemedigim gemiler de cruıse gemileri
Canim sen hamilesin herhalde. Bu cok guzel bir haber. Tebrik ederim. Allah sağlıkla bebegini kucagina almayi nasip eder insallahDn en fedakar en sevilmeye layik en el ustunde tutulasi esleri... nasilsiniz bakiiim :sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim sen hamilesin herhalde. Bu cok guzel bir haber. Tebrik ederim. Allah sağlıkla bebegini kucagina almayi nasip eder insallah
Canım tebrik ederim çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Umarım çoook güzel bir hamilelik geçirirsin :)Ayyyy tatlim cok sagoll... i.sallah amin... cok yeni daha :)
Canım tebrik ederim çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Umarım çoook güzel bir hamilelik geçirirsin :)
Mavidelisi hamile misinnn, cook sevindim ah cnm ya. Allah anali babali buyutsun ins.
Herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım sırf sizlerle sohbet edebilmek için.
Allah nasip ederse önümüzdeki yaza bende bir denizci eşi olacağım.:)
Merhaba aranıza yeni katildim. Ben basmuhendis esiyim ve 7 yildir esimle birlikte denizlerdeyim. Artik bende bir denizciyim diyebilirim. Allah hepimize kolaylik versin.
Hangi sirket bu surekli birlikde gitmenize izin veren ben cok merak ettim bide bizlere biraz ordaki yasamdan bahsedermisinizMerhaba aranıza yeni katildim. Ben basmuhendis esiyim ve 7 yildir esimle birlikte denizlerdeyim. Artik bende bir denizciyim diyebilirim. Allah hepimize kolaylik versin.
teşekkür ederim hoşbuldukHosgeldiiinnn... hayirli olsun insallahh :)
Hosbulduk hikayelerim var paylasirim insallah sizlerde merak ettiğiniz seyleri sorabilirsiniz bilgim varsa anlatirim.Sailor 0001 settiğinisgeldin, ne hikayelerin vardir vaktin oldugunda yaz seve seve okuruz :)
Bu sarkiyi kim soyluyor hatirlayamadim.Benim en cok dinledigim sarki Ezginin Gunlugu GEMI sarkisi sanki bizi anlatiyor.Verda0 .!.:Gozde hosgeldin, asagidaki sozunle bu sarkiyi hatirlattin bana, dinledim hemen, tam bizlere gore :)
Nereden takılmışsa bir şarkı dudaklarımda
Havada deniz kokusu
Aramızda denizler yıllarımı çaldı yokluğun
Ağlasam ağlar ıslanır
Denizlerde sen hasretinde ben
Yokluğun esiyor akşamlarda
Kadehlerde sen çaresizim ben
Yoksun sen yoksun ya akşamlarda
Sularda yorgun akşam ben yangın telaşlarında
Çırpınır kalbim çırpınır
Gemiler geçer uzak bir beyaz hüzün soluklarınır
Çırpınır akşam çırpınır