Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Cnm bende denizci eşiyim..aklı sıra espri yaptığını sanan patavatsız okadar çok insan varki etrafta..her limanda sevgili muhabbeti.ilk başlarda acaip sinir oluodum,şimdi artık gülüp geçiorum..ben derimki çok takılma o insanlara..Boşver eğer seviosan eğer inanıosan herşeye değer..Sadece sen onu beklemiosunki o da sana hasret,hatta o herşeye hasret..illaki zorlukları var,kolay deil ama zamanla alışıosun..üzme tatlı canını zamana bırak :)

Captionum, eger durum boyleyse bayila bayila vemeleri gerek seni :) cunku evli olup da kendi ailesiyle en cok vakit gecirebilen kadinlar bence denizci esleri. Belirli bir rutbeye gelene kadar veya cocuk olduktan sonra yalniz cikacak esin denize, senin de o denizdeyken hep ailenle birlikte olma firsatin olacak. Benim bildigim hemen hemen tum denizci esleri oyle, ya aileleriyle yakin oturuyorlar ya da birbirlerinde uzun sure kaliyorlar. Aldatma isini takma kafana, olacagi varsa heryerde olur, karada veya denizde, bence karada veya denizde aldatmada kadinin durusu onemli, affededenlerden miyiz affedemeyenlerden mi. Ben mesela asla affetmem diyenlerdenim, e oyle olunca da yapcaksa bir an once yapsin ki ben de yoluma bakarim diyorum, dolayisiyla hic korkum yok.

Kizlar bu arada kizimiz geldi, 20 gunluk olacak neredeyse, esim de karada calismaya basladi gecici bir sure, kiz biraz buyuyunce yine denizler bizi bekliyor, hepinize sevgiler.

Kizlar bu arada kizimiz geldi, 20 gunluk olacak neredeyse, esim de karada calismaya basladi gecici bir sure, kiz biraz buyuyunce yine denizler bizi bekliyor, hepinize sevgiler.

Verdacım çok tebrik ederim gözünüz aydın, umarım çok kolay bir doğum olmuştur. Bebişinizle birlikte sağlıklı upuzun güzel yıllara dilerim :)
Eşinin geçicide olsa karada çalışmasına çok sevindim, umarım bu sürede tamamen kalıcı bir iş bulursa hepiniz beraber evinizde olursunuz

Bizimde bebiş hala doğamadı eli kulağında ama bugünde kontrolümüz vardı doktor tık yok daha dedi Normal doğum olacağı için heran bekliyoruz umarım daha fazla nazlanmadan gelir bizim zilli kız

ayy çok sewindim bir kader arkadası bulduguma ayrıca tesellin beni çok rahatlatttı içim açıldı resmen zamana bıraktım zaten her limanda bir sewgili lafını duyunca cinler tepemde halay çekiyor o da benim çeneme vuruyor bnde laflarını yapıştırıp geçiyorum :)

Kizlar bu arada kizimiz geldi, 20 gunluk olacak neredeyse, esim de karada calismaya basladi gecici bir sure, kiz biraz buyuyunce yine denizler bizi bekliyor, hepinize sevgiler.[/QUOTE]
RABBİM uzun ömür versin acısını göstermesin inş. senn için çok sevindim valla

iyiki üye olmuşum konusacak arkadaşlar buldum beni teselli eden teşekkür ederim üstümden bi yük kalktı derdimi anlatınca bu arada senin için sevindim ALLAH uzun ömür versin :)

Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah..hamileliğin süresince eşin denizdemiydi cnm..

ne demek cnm herzaman :) bizim halimizi etraftaki insanlar anlamaz

Efeadacok tesekkurler, canim benim Allah kutarsin hayirlisiyla ins. hic merak etme geciveriyor hepsi, ben ne zaman dogum yaptim ne zaman kiz 20 gunluk oldu anlamadim. bizi de habersiz birakma, bekliyoruz. :)

Son düzenleme:
Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah..hamileliğin süresince eşin denizdemiydi cnm..

Denizkaptan cok tesekkurler. Ben 4-5 aylikken bi geldi kisa sureligine sonra 8.5 aylikken geldi. Son 3 hafta haric hamileligin 8 ayini gecirdim 1 kere birlikte doktora gidebildik :)

Denizkaptan cok tesekkurler. Ben 4-5 aylikken bi geldi kisa sureligine sonra 8.5 aylikken geldi. Son 3 hafta haric hamileligin 8 ayini gecirdim 1 kere birlikte doktora gidebildik :)

şaşırmıyorum aslında bu duruma:)bizim kaderimiz böle :) benim de öyle olacak gerçi şuan gebelik fln yok ta..ee senin nasıl geldi öyle kısa süreliğine benimki
gelemio öyle

şaşırmıyorum aslında bu duruma:)bizim kaderimiz böle :) benim de öyle olacak gerçi şuan gebelik fln yok ta..ee senin nasıl geldi öyle kısa süreliğine benimki
gelemio öyle

takvimi onumuze aldik onceden kararlastirdik, az izin yapti sonra hemen tekrar gemiye gitmek istedi, doguma yakin inecegini de bildirdi. Hayatimiz boyle iste hepimizin, neredeyse 1 yillik plan yapiyorsun cocuk yapmaya karar verince yoksa gunluk yasayinca cok sikinti oluyor. :44:

haklisin cnm bende istyorum bebek simdi..ama yakinda tekrar cikacak gemiye.tovbe yarabbim cocuk yapmya bile firsat bulmyoruz.ins benimde olur minik melegim

Sizlerle paylaşmak istedim daha öncede yazmıştım ne kaptan eşiyim ne de kaptan sevgilisiyim ama sevdiğim kişi kaptanlık okuyordu, bende onun benden hoşlandığını düşünmüştüm ve bugün öğrendim başka birisi olduğunu yıkıldım resmen. Evlenmekte tereddütü olanlar yada mesleği sorun edenler varsa bence yapmasınlar, nereye giderlerse gitsinler sizi seven bir kalp varsa bunu beklemek zorda olsa çok güzel bişey olsa gerek, bende isterdim beni seven bir kalbin olmasını ve onu sabırsızlıkla beklemeyi sadece onu özlediğim için ağlamayı Allah hepinize sabır versin ve daha çok mutluluklar nasip etsin... Uzaktada olsa size sevenlerin kıymetini bilin

haklisin cnm bende istyorum bebek simdi..ama yakinda tekrar cikacak gemiye.tovbe yarabbim cocuk yapmya bile firsat bulmyoruz.ins benimde olur minik melegim

valla biz de aynı durumdayız yahu.. artık çocuk düşünmeye başlayalım diyoruz ama adamı bulamadığımız için
bir de artık 5 yıllık evliyiz yaş da geçiyo çocuk zamanı geldi diyoruz ama allah var hiç cesaretim de yok.. şimdi bile o kadar zorken.. burada da arkadaşlarımızın yaşadığı zorlukları okuyoruz bi de üstüne.. bakalım ne olacak ne bitecek:18::18:

cok saol cnm bizlere verdigin destek icin..sende uzulme sakin demekki senin icin hayrli deilmus vaktinde ogrenmen iyi olmus..

bende bir yili gecti evleneli ama bes yilkik bi nisanlilik tecrubem var:)aslinda cok zor haklusin ama biz onlarla evlenerek zaten en basinda kabul ettik bu zorluklari.Allahin izniylede gececek bu zor gunler.gerckten kolay deil ama biliyorum ki yuce rabbim goruyor bizim cektigimiz skintilar ve guzel gunler icin bu gunleri hayirlisiyla gecirmemiz gerek.bence de cok gecmeden dusunun bi melek.tabi yapmaya zaman bulabilirseniz

Kızlar merhaba

Ben bi doğum yapıp geldim haber vereyim sizlerle paylaşayım dedim mutluluğumu

15 nisan salı günü saat 22:00 da normal doğum ile kızım Deniz'imi kucağıma aldım.
çok şükür rabbime bu güzel duyguyu tattırdıgı için Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızım babasına çok düşkün babası gazını çıkarıyor onun koynunda uyuyor
Babası gemiye gidince napıcaz biz diye dün gece hüngür hüngür ağladım

Allahım inşallah en kısa sürede karada hayırlı bir iş nasip etsin bize, isteyen herkese

Ah cnm benim, Allah anali babali buyutsun, ben de merak ediyordum, bebisine uzun omurler, hayirli olsun nazar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…