1,5ay sonra gelebileceğini söyleyen kocam geldiği için cvp geç oldu canım... Yani evlenirsen böyle büyük süprizler seni bekleyecek
Her erkek gibi onlarda unutma aldatan gözünün önündede aldatacak sadık olan kıtalarda olsa aranda sadık kalacaktır! Kontratlar 4ay 6aya her zaman uzamaz. İdarenizi bilirseniz gemiyede çok çıkmaz. Hep yalnız olmıycaksın dönüncede onsuz nefes almıycaksın
ama unutma çok güçlü olman lazım dayanamasanda sabretceksin evin erkeğide olabileceksin bekleyeceksin sabırla. Laf sokan olursa veriver cevabını bitsin
En önemlisi gurbet oda fedakarlık yapacak ve senin ailenin yakınında oturmayı kabul edecek....
Gerçektende seviyosan zaten vazgeçemezsin zorlukları çok dayanmak bazen imkansız ama sabredeceksin ve geldiğinde herşeyi unutacaksın bi dahaki gidişine kadar....
Çok seviyorsan onsuzluk çok çok zor gelecek ama bu kadar seviyorsanda hiç hayatında olmamasında hasreti kabul etmek mecburi...
Esas karar senin tabi ama zamanla düşüncelerinde oturur eminimki ama ben memnunum onu seçtim ama mesleğini değiştiremeyeceğime göre kabul ettim...