Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Kizlar uzun zamandir girmedim daha once yazmstm tavsiyeler falan almistim. Az once gelen mesajla havalara uctum diyebilrm ay sonuna dogru erkek arkadasim geliyo sizlerlede paylasayim dedim 5 ayin sonunda kavusucm sevdgime darisi sizin basiniza kendinize iyi bakin :)

Gözünüz aydın tatlım.. Bol bol hasret gideririsiniz inşallah... :)

Dün yazamadım ama unutmadım da :)

Dünyanın en emekçi kadınlarından biriyiz bizler de... İkili bir hayata sevdiği adamlar için göğüs germeye çalışan, içi en yaralı, dışı en güçlü kadınlardanız... Hergün kadınlar günü de olsa biliyorum ki sevdicekleriniz yokken tadı da olmaz.. Ama bunu da en çok hakedenlerdeniz... Kadınlar günümüz kutlu olsun canlarım..:nazar::nazar::nazar::nazar:

Teşekkürler seninde tüm denizci sevgililerinin eşlerininde kadınlar günü kutlu olsun canım... Dediğin gibi güclü kadınlarız biz hatta güclü olmadığımız zamanlardada güclü gözüken kadınlarız... Acılı ama çoğu kadındanda mutluyuz :KK66:

kızlar mrb..umarım herkes iyidir..bir ay kadar oldu eşimin yanına gittim bir gün gemide kaldım..gebzedeki limana gelmişlerdi..bende atladım gittim izmirden..görüştük çok güzeldi hatta 14 şubata denk geldi..tatlı bi tesadüf oldu bizim için..ilk defa gördüm ortamını..o kadar yandı ki içim gerçekten çok zor işleri..sürekli bi aksilik çıkacakmış gibi tetikte bekliyodu eşim..onun haricinde görgüm hasretimi giderdim 1 günde olsa yetinmeyi bilmek gerekliydi..oradayken eşimi hiç üzmücem iyip durdum keni kendime

kızlar mrb..umarım herkes iyidir..bir ay kadar oldu eşimin yanına gittim bir gün gemide kaldım..gebzedeki limana gelmişlerdi..bende atladım gittim izmirden..görüştük çok güzeldi hatta 14 şubata denk geldi..tatlı bi tesadüf oldu bizim için..ilk defa gördüm ortamını..o kadar yandı ki içim gerçekten çok zor işleri..sürekli bi aksilik çıkacakmış gibi tetikte bekliyodu eşim..onun haricinde görgüm hasretimi giderdim 1 günde olsa yetinmeyi bilmek gerekliydi..oradayken eşimi hiç üzmücem iyip durdum keni kendime

Gemiye gitmeden anlamak zor hallerini bnmkide 14 subatta alsancak limanindaydi sans ve tesaduf 3 saat vakit gecirebildik😄
Sansliyiz

kızlar merhaba,
gemiye eşinin yanına giden bayanların fikirlerine ihtiyacım var.nekadar süre kaldınız,vakıt nasıl gecırdınız,ortamınız nasıldı.meslegınız harıcınde bıyerdesınız ve bunu esınızle beraber olmak ıcın yapıyorsunuz,sosyal cevrenızden ve dıger sevdıklerınızden uzak kalmak sıze ne hıssettırdı?bunları çok merak edıyorum.nıye dersenız yenı evlıyım ve eşim kısa bir sure sonra gemıye cıkacak.aklımdan onunla gıtsem dusuncesı dolanıp duruyor ama bıryandan da cesaret edemıyorum yapabılırmıyım dıe :KK43:
tecrubelı arkadaslarımdan fıkır almak ıstıyorum :KK66:

ben sefere gitmedim gitmeyi cok isterdim :KK70: kimi sefer giden kadınlar coooookkk güzel oldugunu ve karayı bırak da sefere gidelim diye kocalarının bşlarının etini yiyiyor. kimi kadın ise asla bir daha gitmem kocam da gitmesin modunda. bunun hangisini diyecegini ögrenmek için senin de bir gidip görmen gerekir gibi...
git deneeeee :KK70:

Merhaba,
Ben bir denizci sevgilisiyim. Tanrım insan söylerken bile bir duygu karmaşası yaşıyor; gurur, heyecan, hüzün. Henüz ''özlem'' eklenmedi hayatımıza.
daha 1,5 ayımız var bunun için. fakat şimdiden göğüs kafesimde sıkışmalar, gece huzursuz uykular, endişeler, korkular yaşamaya başladım.
bizim bir de ilk ayrılığımız olacak. yani ilişkimiz çok yeni (bugün 5. ayımız :kk77: ) ben neler yaşayacağımı bilemiyorum. bu yüzden çok tedirginim..

Merak ettiğim şey şu, sevgilinizle/eşinizle ilk ayrıldığınızda ne hissettiniz? Neler değişti hayatınızda? insan o yalnızlık ve özlem karmaşasında gerçekten 'güçlü' hissedebiliyor mu?

Kızlar merhaba. Bir saattir yazdıklarınızı okuyorum, ağlayarak tabiiki. Benımde sevgilim kaptan adayı. İtü'de okuyor. Birinci sinifin sonunda staja gidicek 3 4 aylığına :KK25: Üçüncü kaptan olarak mezun olucak. Karada çalışmak istiyo sizce bu mümkün mü :KK43:

Kızlar merhaba. Bir saattir yazdıklarınızı okuyorum, ağlayarak tabiiki. Benımde sevgilim kaptan adayı. İtü'de okuyor. Birinci sinifin sonunda staja gidicek 3 4 aylığına :KK25: Üçüncü kaptan olarak mezun olucak. Karada çalışmak istiyo sizce bu mümkün mü :KK43:

Merhaba canım,

Emin ol hepsinin isteği birgün karada çalışmak. Ama çoğunluğu öyle okulu bitip hemen karada işe başlamaz. Belli bir zaman muhakkak gemiye giderler.
Denizci eşleri sevgilileri güçlü olmak zorundalar ve zamanla hepsi bu sürece alışırlar. Emin ol sende alışacaksın. Ağlayıp kendinide sevgilinide üzme derim :KK34:

Merhaba canım,

Emin ol hepsinin isteği birgün karada çalışmak. Ama çoğunluğu öyle okulu bitip hemen karada işe başlamaz. Belli bir zaman muhakkak gemiye giderler.
Denizci eşleri sevgilileri güçlü olmak zorundalar ve zamanla hepsi bu sürece alışırlar. Emin ol sende alışacaksın. Ağlayıp kendinide sevgilinide üzme derim :KK34:[/QUOT

Cebanın için teşekkür ederim. Umarım gemide çalışma süresi çok olmaz... Kendiside önce karada çalışmak istiyo çünkü..

Bildiğim kadarıyla süvari olmadan ve bi şirkette isim yapmadan karada çalışmaları zor :KK43: şimdiden ALLAH kolaylık versin sanada...

Merhabalar eski sevgilim denizciydi bi sene kadar bi ayrılık yaşadık yine hep görüştük gerçi ama arkadaş gibi. Şartları zor olduğu için benim kaldıramayacağımı düşündüğü için ayrılmıştık. Ama kopamadık şimdi harp okulundan mezun denizaltında çalışacak bir senelik kurstan sonra seferleri nispeten daha az olacakmış sanırım o hala benim yapamayacağımı düşünüyor. Bense çok kutsal görüyorum bu aşkı devamlı yanımda olacak biriyle asıl yapamazmışım gibime geliyor. Eşi/sevgilisi denizaltında çalışanlar yardımcı olabilir mi bana?

Merhaba canım,

Denizci eşleri sevgilileri güçlü olmak zorundalar ve zamanla hepsi bu sürece alışırlar. Emin ol sende alışacaksın. Ağlayıp kendinide sevgilinide üzme derim :KK34:[/QUOT

Cebanın için teşekkür ederim. Umarım gemide çalışma süresi çok olmaz... Kendiside önce karada çalışmak istiyo çünkü..

önce okulda sonra gemide içine işlerler zaten aaammaa süvariligini veya başmühendisligi almadan denizi bırakmasın...çılgın mısın diye sormak isterdim ona...bu sene nerdeyse 50 yaşına gelmiş ve 2.likten karaya gecmiş abilerimiz yaldır yaldır süvariliklerini almak için ugraşıyorlar..akılları başlarına gec gelmiş seninki daha gencken bu işi bitirsin koysun cebine ehliyetini.

Bildiğim kadarıyla süvari olmadan ve bi şirkette isim yapmadan karada çalışmaları zor :KK43: şimdiden ALLAH kolaylık versin sanada...

zor degil de daha üst ehliyetli olanlar agır şakalar yapabiliyorlar :KK70: pek kaalede alınmaya da biliyorlar filan filan...süvari yada baş. müh olmadan gemiden ayrılmak inanılmaz derecede aptalca bir hareket. bu da etrafımızda almadan karaya gecmiş abi ve kardeşlerimizin kafalarını duvara vurmalarından anlıyorum :KK70: sakınn sakkııınn.. hanımlarr sıkın dişinizi

Emin ol burdaki herkes seve seve konuşur :KK66: yeni denizci sevgilisisin sanırım hayırlı olsun :KK66:[/Q
yeni denizci sewgilisiym ama tedirginliklerim war herkes kafamı karıştırıyor denizciden koca olmaz çapkın olur 6 ayda bir gelecek hep yalnızsın gibi canımı sıkıyorlar jaliyle konusacak birine ihtiyacım war snde denizci eşisin sanırım denizci eşi olmak nasıl bana bi akıl wer sewgilimi cok sewiyorum vazgecmek istemiyorum da ailem gurbette olmamıda istemiyorlar iş karışık yani :KK50:

Emin ol burdaki herkes seve seve konuşur :KK66: yeni denizci sevgilisisin sanırım hayırlı olsun :KK66:
ewet yeni denizci sewgilisiym ama tedirginliklerim war herkes kafamı karıştırıyor denizciden koca olmaz çapkın olur 6 ayda bir gelecek hep yalnızsın gibi canımı sıkıyorlar jaliyle konusacak birine ihtiyacım war snde denizci eşisin sanırım denizci eşi olmak nasıl bana bi akıl wer sewgilimi cok sewiyorum vazgecmek istemiyorum da ailem gurbette olmamıda istemiyorlar iş karışık yani :KK50:

ewet yeni denizci sewgilisiym ama tedirginliklerim war herkes kafamı karıştırıyor denizciden koca olmaz çapkın olur 6 ayda bir gelecek hep yalnızsın gibi canımı sıkıyorlar jaliyle konusacak birine ihtiyacım war snde denizci eşisin sanırım denizci eşi olmak nasıl bana bi akıl wer sewgilimi cok sewiyorum vazgecmek istemiyorum da ailem gurbette olmamıda istemiyorlar iş karışık yani :KK50:

1,5ay sonra gelebileceğini söyleyen kocam geldiği için cvp geç oldu canım... Yani evlenirsen böyle büyük süprizler seni bekleyecek :KK66:
Her erkek gibi onlarda unutma aldatan gözünün önündede aldatacak sadık olan kıtalarda olsa aranda sadık kalacaktır! Kontratlar 4ay 6aya her zaman uzamaz. İdarenizi bilirseniz gemiyede çok çıkmaz. Hep yalnız olmıycaksın dönüncede onsuz nefes almıycaksın :KK66: ama unutma çok güçlü olman lazım dayanamasanda sabretceksin evin erkeğide olabileceksin bekleyeceksin sabırla. Laf sokan olursa veriver cevabını bitsin :KK66:
En önemlisi gurbet oda fedakarlık yapacak ve senin ailenin yakınında oturmayı kabul edecek....
Gerçektende seviyosan zaten vazgeçemezsin zorlukları çok dayanmak bazen imkansız ama sabredeceksin ve geldiğinde herşeyi unutacaksın bi dahaki gidişine kadar....
Çok seviyorsan onsuzluk çok çok zor gelecek ama bu kadar seviyorsanda hiç hayatında olmamasında hasreti kabul etmek mecburi...
Esas karar senin tabi ama zamanla düşüncelerinde oturur eminimki ama ben memnunum onu seçtim ama mesleğini değiştiremeyeceğime göre kabul ettim...

1,5ay sonra gelebileceğini söyleyen kocam geldiği için cvp geç oldu canım... Yani evlenirsen böyle büyük süprizler seni bekleyecek :KK66:
Her erkek gibi onlarda unutma aldatan gözünün önündede aldatacak sadık olan kıtalarda olsa aranda sadık kalacaktır! Kontratlar 4ay 6aya her zaman uzamaz. İdarenizi bilirseniz gemiyede çok çıkmaz. Hep yalnız olmıycaksın dönüncede onsuz nefes almıycaksın :KK66: ama unutma çok güçlü olman lazım dayanamasanda sabretceksin evin erkeğide olabileceksin bekleyeceksin sabırla. Laf sokan olursa veriver cevabını bitsin :KK66:
En önemlisi gurbet oda fedakarlık yapacak ve senin ailenin yakınında oturmayı kabul edecek....
Gerçektende seviyosan zaten vazgeçemezsin zorlukları çok dayanmak bazen imkansız ama sabredeceksin ve geldiğinde herşeyi unutacaksın bi dahaki gidişine kadar....
Çok seviyorsan onsuzluk çok çok zor gelecek ama bu kadar seviyorsanda hiç hayatında olmamasında hasreti kabul etmek mecburi...
Esas karar senin tabi ama zamanla düşüncelerinde oturur eminimki ama ben memnunum onu seçtim ama mesleğini değiştiremeyeceğime göre kabul ettim...
gözün aydın o zaman böyle sürprizlere can kurban :) ailemin tek cocuguym o yüzden uzaga vermek istemiyorlar unut diyorlar ama bn onunla olmayı yaşamayı onunla ölmeyi istiyorum ailemide kırmak istemiyorum belki bnm için cok zor olacak gurbet hem eşimden hemde ailemden dolayı ama gelecegini bilmek cok güzel laf sokanlara gelince dilim de cenem de yeter ama annem susturmaya calışmasa denizciler aldatır her limanda bir sevgli diyenlere kendi kocanızla karıstırmayın diyesim geliyor:KK1: cocugunz var mı?

X