- 30 Nisan 2009
- 1.224
- 9
- 41
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #7.121
Evet canım inşallah zaman yavaş geçer geldiğinde :)
Darısı sizin başınıza inşallah ne kadar var eşinin gelmesine?
Bi doğsun biraz büyüsünde azıcık umarım hepimiz gidebiliriz çoluk çocuk gemiye
Herkese merhaba kizlar uzun bi aradan sonra yine burdayım eşim gideli 4 gün oldu ama bu defa yalnız değilim meleğimle birlikte bekliyoruz :) içim acıyo ama bebisimle teselli ediyorum kendimi... eee sizler nasilsinizz?
Herkese merhaba kizlar uzun bi aradan sonra yine burdayım eşim gideli 4 gün oldu ama bu defa yalnız değilim meleğimle birlikte bekliyoruz :) içim acıyo ama bebisimle teselli ediyorum kendimi... eee sizler nasilsinizz?
canıım allah kavuştursun ve sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın bebeğiniziii :)
ben de epeydir giremiyordum kızlar... nasılsınız görüşmeyeli? özledim valla sizleri ya..
eşler hep kaptan olunca, burada, sanki birbirini anlayan yakın arkadaşlarımla görüşüyormuşum izlenimi oluyor bende.. eee halimden anlayan insanlar var sonuçta... üstelik hepsi de inadına güçlü, inadına dimdik ayakta... seviyorum yani sizleri
allah da hepimizin yardımcısı olsun bizlere sabır versin inşallah.
Hoşgeldin canım evet bayadır gözükmüyordun umarım sende iyisindir
Evet bizler birbirimizi görmesekte çok iyi anlıyoruz birbirimiziAllah bizlere daha çok güç kuvvet versin her zorluğun üstesinden gelelim
Benim eşimde kısa süreliğine gitti hala inemedi gemidenşimdi rusyadalar yakıt alıcaklarmış geri dönüşte istanbulda inecek artık bu sefer gemiye bilgi vermişler ineceğine dair
ayyyy hadi gözün aydınnnhasretler gidi gidiverir inşallaahhhhh
ben de fena değilim canım ya.. hala bazı sorunlarımız var maalesef.. ben danışmana gidiyorum. ve maalesef tahammülüm çok zayıf. işin acı veren asıl yanı ise, eşimin bunu "tahammülü bile azalmış" şeklinde görmesi değil de "eskiden böyle yapmazdın" demesi... bu da benim hatam tabi ki.. vardır herşeyde bir hayır demek lazım :)
Hepinize teşekkür ederim kızlar Allah hepmizi kavuştursun inşallah... bizim bebik doğdu 6 aylik olduk bile :)
Saol canım darısı başınıza
Erkekler hep böyle sanırım canım işi hep basit yönden görüyorlar anlamaya çalışmıyorlar. Kendini suçlama insanız sonuçta ne zorluklarla karşılaşıyoruz önemli olan bu süreci eşinin ve sevdiklerinin desteğiyle atlatmak. Elimden gelen birşey olursa ben buralardayım canım yazman yeterli
Hepinize teşekkür ederim kızlar Allah hepmizi kavuştursun inşallah... bizim bebik doğdu 6 aylik olduk bile :)
Kizlar cok sağolun.... ee Nasılsıniz bakalım Malum ben yaramazdan fırsat bulup giremiyorum fazla..
Sagol Ozge, ben de uzun zamandir giremiyorum, cok az kaldi bizim 3 hafta; senin bebis nasil, Allah anali babali buyutsun, sira bizde simdi, ilk aylari atlatmissin cok sukur. Denizk senin de ikinci prensess hayirli olsun Allah anali babali buyutsun cnm. Mavidelisi her zamanki gibi once kendini sucluyorsun, bence de erkekler bizim kadar derin bakmiyorlar hicbirseye. Benim de esim yeni geldi 10 gun oldu, bu sefer uzun izin yapacak bakalim, bebekle gemiye cikan biri var mi acaba, ne kadarlikken cikmak iyi olur, tanismak isterdim. Herkese icten sevgiler..
Ben evliyim ama gitsede kafamı dinlesem demiyor ben neden gidemedim diye üzülüyorum.... Sen kaç yıllık evlisin çoçuk varmı?
1ay kara 5ay deniz olsa insan evlendiğini anlamaz ki))
kizlar selam.ben de muhendis esiyim.aslinda bu siteyi yillardir bir sorunum oldugunda okuyor ama uye oluptda bi sey yazamiyordum.artik yazmaya karar verdim.KIZLAR ESI ILE GMIYE SEFERE CIKAN VARMI ARANIZDA??? HANGU SIRKETLERDE ESLERE IZIN VAR NASIL OGRENE BILIRIM YARDIMCI OLUN LUTFENN(((