Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Herkese merhaba :) ben aranızda yeniyim umarım beni de aranıza kabul edersiniz :) İlk önce burdaki herkese Rabbim kolaylık sabır versin, hepiniz çok gurur duyulacak insanlarsınız :)) Allahım sağ salim sevdiğiniz insanlara kavuştursun sizleri :)) Benim bir kaç sorum olacak deniz astsubayı eşleri yada sevgililerine varsa tabi :)))

valla haklısın kuzum.. bir yandan korkup bir yandan gıkımı çıkarmıyorum.. allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için

canııımmm ben de merak etmiştim valla... hayırlı olsuuuuunnnnn

inşallah sağlıklı öutlu huzurlu hep birlikte aşk dolu huzur dolu büyütürsünüz bebişiniziiiii

hiç sen üzülme kuzum o hormonlardandır hormonlardan

bak gör bebiş size şans getirecek inşallah hayırlısıyla kavuşacaksınız..

Son düzenleme:

Amin canım çok çok teşekkür ederim. Allah sizede yaşatsın bu güzel duyguyu
Bu aralar artık giremiyorum malum bebişten pek fırsat olmuyor. Kızım bugün 10 günlük oldu

Eşim haftaya veya sonraki hafta gemiye gidecek büyük ihtimal. Bu kadar erken olabileceğini beklemiyorduk.
Şimdi gitmese Haziran sonu veya Temmuz'a anca olur demişler. O zamanda kadarda bekleyemeyiz
Mecbur gidecek ama beni şimdiden büyük bir hüzün kaplamış durumda
Ayrılmak hiç bu kadar zor gelmemişti
İsyan etmek istemiyorum ama offf Allahım offf diyorum, kızımı babasız büyütmek beni duygusal anlamda mahvedecek
Allah büyük nasıl ilk başlarda hep zor gelip sonrasında yalnız kalmaya alıştıysak bunada alışırız, Allahım dayanma gücü ver zaman su gibi akıp geçsin ve eşim süvari olsun ve sonrasında karada burda hep yanımızda bir işi olsun aminnnnnnnnn

amiiiinnn canım beniiimm... beklenmedik zamanda olmuş ama hiç üzülme.. bak şimdi bebiş sadece sana bağlı.. ama hemen gidip gelince, bebiş daha iyi tanıyacak babasını değil mi.. şimdi tam aklı ermeden gidince belki öyle faydası olur.. yani babasız büyütmemiş olacaksın aksine tam böyle hareketler gülücükler başlayınca kavuşacak babasına..

bizde de mecbur işte böyle şeyler hepimiz yanındayız bak inan.. hiç üzülme ağlama.. sen çok güçlü yüreği tertemiz bir kadınsın.. bebişin için de güçlü olman lazım..

Canım benim çok teşekkür ederim. Sizlerin burada benimle aynı duyguları paylaştığını bilmek bana güç veriyor
Evet babası geldiğinde 6 aylık falan olacak tam sevmelik zamanlara denk gelecek babası.
Zaman benim için bebeğimle ilgileneceğimden daha çabuk geçecek. Umarım eşim içinde çabuk geçer.
Geçen gün sordum nasıl ayrılacaksın duyguların ne? ne düşünüyorsun diye, şimdiden bunu düşünmek istemiyorum, bebeğimizle geçireceğimiz güzel günleri düşünüyorum şimdi dedi kıyamam ona ben canım aşkım benim...

Herzaman dedim yine diyorum, bizler hakkaten güçlü kadınlarız herşeyin üstesinden geliriz. Yeterki eşlerimizle aramızdaki büyük aşk sevgi hiç bitmesin herşeye katlanırız. Ve umarım hepsi birgün yanımızda olacakları güzel işler bulup çalışsınlar ve hep bir arada olalım.

benim erkek arkadaşımda sivilde kaptan.yaklasık bır bucuk senedır beraberiz ama bunun 6 ayı denizde geçti :) bir hafta sonra tekrar gidecek Allah nasip ederse...şimdiden 4 ay nasıl geçecek diye düşünüyorum hem cok şanslıyız hemde özlemlerle dolu bir hayatımız var gerçekten.sizleri tanıyıp sohbet etmeyi çok isterim..

slm kızlar inşallah herkes iyidir
ben yoğun tempodan dolayı buraları baya boşladım
ee ne yapalım 2 çocuk 1 koca ne ev işi bitiyor ne gelen(allah eksikliklerini göstermesin)
ama zordayım anlayacağınız kızlar
küçük prensesin gaz sancıları bitmiyor
büyüğünün kıskançklık krizleri
bakalım sizler neler yaptınız geçmişi okuyayımda miniğim izin verene kadar

hoşgelmişsin arkadaşım
işimiz gerçekten çok zor ama kıymetini bilene anlayabilene çokda iyi yanları var
herşeyden önemlisi çevrendeki insanlara zellikle boşboğazlara hiiçççç kulak asmamalısın nacizane tavsiye
zaman zaman burası kalabalıklaşır zaman zamnada boşalır bu aralar boş galiba herkes depresif

oleyyy
çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla büyümelerinide göstersin bizlere inşallah
adıyla çok yaşasın ben hep niyetlendim ama bir türlü olmadı deniz adını vermek
maşşallah size şimdi bişey anlamaz annesi babası gitmiş gelmiş sen sakin kalmalısın ilk zamanlar sonralardada artık omu seni sakinleştirir sen mi miniğini bilemiyorum

Kizlar bu arada kizimiz geldi, 20 gunluk olacak neredeyse, esim de karada calismaya basladi gecici bir sure, kiz biraz buyuyunce yine denizler bizi bekliyor, hepinize sevgiler.

aminn inşallah
tebrik ederim ne çok hamile varmış meğer
benim prensesimde artık 3 aylık olduu

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım
bizim minnoş 24 günlük oldu bile zaman çok hızlı geçiyor doğumdan sonra öncesinde son zamanları bir türlü geçirememiştim
Bizimkinin gaz sancısı yok sanırım öyle arada oluyor 5-10 dk ağlıyor sonra çıkarıyor sesi kesiliyor
Yalnız gündüzleri öğleden sonra uyanıyor 4-5 saat uyanık kalıyor, geceleride sabaha karşı uyandıgında 2-3 saat uyumuyor
Normalde uyanık kaldıgı zaman aralığı 1-2 saati geçmiyor oysa... Bi düzen bozukluğu var sanırım ama daha çok küçük zamanla rayına oturur diye düşünüyorum.

Bu arada eşim dün gece gemiye gitti veee hiçbir ayrılık şimdiki kadar zor olmamıştı kızıma baktıkça zır zır ağlıyorum
Eşim gemiye gitmeden bikaç gün önce başladım ağlamalara ve dedimki bilseydim ayrılmanın bu kadar zor olacağını bebeği yapmazdım
Allah yokluğunu göstermesin tabikide yavrumu asla başka bişeyle değişemem ama eşimin yanımda olmaması beni çok ama çok üzüyor
Büyük konuşmayayım ama 2. çocuğu zaten istemiyorum zaman ne gösterir bilemem ama eğer yapacak olursamda eşim karaya geçmeden asla yapmam... planlanandan erken gitti gemiye şimdi gitmese temmuz ağustosa sarkacaktı o da bizim için geç olacaktı. şimdi mayıs sonu haziran başı tuzlaya tersaneye girecekmiş gemi 1 ay kadar kalacakmış. bu sürede eşim evden gelip gidecek gemiye en güzel yanı bu olacak bizim için Şimdi kayınvalidemle bende kalıyoruz eşim gelene kadar beni yalnız bırakmayacak neyseki o da yalnız yaşayan bir kadın oldugu için evde bekleyenide yok. Çok iyi bir kayınvalidem var şanslıyım onunla zaten hep arkadaş anne kız gibiydik bu yüzden hep yanımda olsun istiyorum. Eylül ayına eşim gelene kadar bi onda bi bende kalırızı vakit geçiririz, bayramda ailemin yanına izmire gidip bikaç haftada orda kalırım zaman su gibi akıp geçsin ve eşim bian önce gelsin

Kızlar Merhaba ..
Benim eşimde kaptanlık okudu şimdi mesleğini yapmak istiyor bu ilk olacak oyuzden ilk 1 yıl stajer olarak calısacak gemıde .
Yanı bu henuz bı dusunce ..
Ben kaynvalıde ıle aynı yerdeyım hem eşimin yoklugu hem kayınvalıdemın baskı kurmaya calsması ne yapıcam bılmıyorum .
Gitmemesi konusunda ikna etmeye calışmalımıyım yoksa gıtsın görsun calıssın bı kac sene dısımızı sıkıp mal mulk sahıbı mı olalım karadı maaşlar belli 10 senede bisey sahıbı olamayızz off ne yapmalıı

tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Bizlerede nasip olsun o güzel duyguyu tatmak :) Adınıza sevindim tersane durumunu okuyunca.Zaman hepimiz için su gibi akıp geçsin diye her gece dua ediyorum.Benim erkek arkadaşımda eylül de gelecek allah nasip ederse.Bebişi benim içinde sevin :)

Sevgiler.

Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza diyeyim o zaman :)
Bebiş olmadan önce beklemek daha kolaymış şimdi anladım... Eşim gideli 2 hafta oluyor bu ayrılığıda alışmaya başladım ama yanımda iyiki kayınvalidem kalıyor yoksa bunalıma girerdim çünkü bebek bakmak çok zormuş. Daha 37 günlük günü gününü tutmuyor ama oda zamanla düzene girecektir.
Dualarına bende amin diyorum inşallah zaman hepimiz için çabucak geçsin.
Çok çok sevdim kokladım bile :))

bende sendenim

benim sevgilimde kaptanlık okudu onun da 1 yıl staj yapması gerekiyor gemide ama ben istemiyorum kesinlikle ah ahh

bence gitmesin maaşı iyi tamam da hsaret çok kötü bir şey

BEKLEYENLER İÇİN
Bir ayak sesi duymayayım
Kapıya koşuyorum
Gelen sen misin diye
Bir sarı saç görmeyeyim
Yüreğim burkuluyor
Ağlamaklı oluyorum
Her şey bana seni hatırlatıyor
Gökyüzüne baksam
Gözlerinin binlercesini görürüm
Bir rüzgar değse yüzüme
Ellerini düşünmeden edemem
Yaktığım bütün sigaraların dumanları sana benzer
Tadı senden gelir
Yediğim yemişlerin
İçtiğim içkilerin
Ve içimdeki bu dayanılmaz sıkıntı
Bu emsalsiz hüzün
Seni beklediğim içindir

Resmine bakamaz oldum
Uykulardan korkuyorum artık
Utanıyorum odamdaki bütün eşyalardan
Şu sedir hala gelip oturmanı bekliyor
Şu ayna karşısında güzelliğini seyretmeni
Şu kadeh dudaklarına değebilmek için duruyor masada

Ve şu saat geldiğin anda
Durabilir sevincinden
Zaman çıldırabilir
Çünkü benim dünyamda
Ölümsüzlük, seni sevmek demektir.

Bir çocuk doğmayı bekler
Bir ağır hasta ölmeyi
Bitkiler yağmur ve güneşi bekler
Yalnız bir kadın sevilmeyi
Ve düşün ki bir adam
İçinde bütün bekleyenlerin korkusu ve ümidi
Seni bekler
Asılmayı bekleyen bir idam mahkumu gibi

Sen gelinceye kadar
Pencerem kapalı duracak
Rüzgar gelmesin diye
Artık perdeleri açmayacağım
Gün ışığı girmesin diye
Sonra kahrolacağım
Bu karanlıkta, bu derin yalnızlıkta
Ve günlerce gecelerce haykıracağım
Nerdesin diye, nerdesin diye

Bir gün bu kapıdan sen gireceksin
Biliyorum
Ergeç bu bekleyişin bir sonu gelecek
Yıllarca sonra
Öldüğüm gün bile gelsen
Bütün bu bekleyişlerimi ve öldüğümü unutup
Çocuklar gibi sevineceğim
Kalkıp sarılacağım ellerine
Uzun uzun ağlayacağım

Ümit Yaşar OĞUZCAN

Denizlerin sevdiklerimizi getirmesini bekleyenlere yani bizlere gelsin...:2:

Arkadaşım bizimkiler gideli 27 gün oldu :)yani senin eşin ev benim erkek arkadaşım. Çok özlüyor insan sevdiğini Bebişin 40 çıkmıştır sanırım.Burak her gemiye çıkışında insanlardan uzaklaşıyorum sanki bende.En yakın arkadaşlarım bile anlamıyor gibi geliyor..Keşke bizde İstanbulda yaşıyor olsaydık orda en azından beni anlayan sizler varsınız gibi hissediyorum çoğu zaman.Bir de bizimki her gemiye çıkışında bir kıskançlık furyası yaşıyoruz alttan almak anlayışlı davranmak çok zor geliyor bazen..Biz evlenirsekte hep böyle mi olacak diyorum bi sürü soru işareti oluyor kafamda Tüm denizciler böyle kıskanç mı yoksa bizimkine mi özgü acaba:26:

selam kızlar ben de yoğunluktan ve biraz da bunalımdan giremedim.. valla benimki mayıs başında gelmiş olacaktı... haziran ortasına kadar uzadı.. hep "neyse ki altı ay falan gitmiyo benimki" derken 6 ayı buluyoruz ve ne yalan söyleyeyim rezil haldeyim aynı bu şiirde yazdığı gibi, geçen bir muhabbet olup da eşim bana takılırken (mesajla), ben süpriz yaptı da geldi sandım kapıya falan koştum resmen... sonra oturup aptallığıma ağladım saatlerce... adam da bi takıldığına bin pişman oldu sonumuz hayrolsun alla hepimize sabırlar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…