çok teşekkür ederim canım
bizim minnoş 24 günlük oldu bile zaman çok hızlı geçiyor doğumdan sonra
öncesinde son zamanları bir türlü geçirememiştim
Bizimkinin gaz sancısı yok sanırım öyle arada oluyor 5-10 dk ağlıyor sonra çıkarıyor sesi kesiliyor
Yalnız gündüzleri öğleden sonra uyanıyor 4-5 saat uyanık kalıyor, geceleride sabaha karşı uyandıgında 2-3 saat uyumuyor
Normalde uyanık kaldıgı zaman aralığı 1-2 saati geçmiyor oysa... Bi düzen bozukluğu var sanırım ama daha çok küçük zamanla rayına oturur diye düşünüyorum.
Bu arada eşim dün gece gemiye gitti
veee hiçbir ayrılık şimdiki kadar zor olmamıştı kızıma baktıkça zır zır ağlıyorum
Eşim gemiye gitmeden bikaç gün önce başladım ağlamalara ve dedimki bilseydim ayrılmanın bu kadar zor olacağını bebeği yapmazdım
Allah yokluğunu göstermesin tabikide yavrumu asla başka bişeyle değişemem ama eşimin yanımda olmaması beni çok ama çok üzüyor
Büyük konuşmayayım ama 2. çocuğu zaten istemiyorum zaman ne gösterir bilemem ama eğer yapacak olursamda eşim karaya geçmeden asla yapmam... planlanandan erken gitti gemiye şimdi gitmese temmuz ağustosa sarkacaktı o da bizim için geç olacaktı. şimdi mayıs sonu haziran başı tuzlaya tersaneye girecekmiş gemi 1 ay kadar kalacakmış. bu sürede eşim evden gelip gidecek gemiye en güzel yanı bu olacak bizim için
Şimdi kayınvalidemle bende kalıyoruz eşim gelene kadar beni yalnız bırakmayacak neyseki o da yalnız yaşayan bir kadın oldugu için evde bekleyenide yok. Çok iyi bir kayınvalidem var şanslıyım onunla zaten hep arkadaş anne kız gibiydik bu yüzden hep yanımda olsun istiyorum. Eylül ayına eşim gelene kadar bi onda bi bende kalırızı vakit geçiririz, bayramda ailemin yanına izmire gidip bikaç haftada orda kalırım zaman su gibi akıp geçsin ve eşim bian önce gelsin