Yazdıklarımızı okumuşundur sanırım zorluklar güzellikler ortada... Ama bu onun mesleği kabullen ve öyle karar ver karaya geçerse şansına olur
ama okul bitcek evlenceniz 1-2yılda sanmam istediği parayı kazansın stajdı falan derken sonuçta hemen süvari olamıycakki... Şirkette yerini yaparsa karaya geçebilir ama uzun sürer bu veya başka iş... Keşke hep dizimizin dibinde olsalar ama malesef... Bide şöyle düşün benim eşim 6aydır yanımdaydı 7/24 çok güzel bir şey şimdide bu 6 ayın karşılığı 4-5 ay sabretcem hiç bi arkadaşım eşini benim kadar görmüyor aslında
hatta 6ayda kıskananımız çok oldu
güzel yanları çok ama tabi zorlukları daha çok seviyorsanız sabredersiniz... Mesela evlilik yıldönümünde ne hediye aldığını nerde kutladığını değil arayabilecekmi diye düşünceksin... Hastalığında yanında olamayacak... Her telefonda hayır ağlamıyorum çok iyiyim diye yalan söyliyceksin
Maddi olarak savruk olmazsanda çok gitmez gemiye... Ama yinede iyi düşün o çekceğin zorluklara değermi? Ve evlenince çalışmak zor aylarca eşin evde sen işte ben onu bırakıp işe gidemezdim bu kadar süre...
Ama bakarsan çoğumuz pişman değiliz
sende mükemmel demişsin sevgiline ne güzel
kimsenin dediğiyle olmaz iyi düşün senin kararın zor bi hayat... Ben kimsenin fikrini almadan evlendim unutma hayatını sen yaşayacaksın...
Bu arada evlenirsen ailene yakın yaşamanı öneririm