- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #7.061
Merhabalar sohbeti yeni gördüm denizci esi deglm Allah olmayi nasip eder insallah 2 bucuk yildir suren bi iliskim var sevgilim son 1 yildir denizde stajer 20 yasindayim ve iliski ciddiye gidiyor aileler biliyo fakat tanismadi sevgilim bu yaz soz nisan istiyo fakat korkuyorm daha cok yeni alisamadim ve evlendgmzde karada is bulmasni istyorum siz denizci esleri cok zor oldgnu fakat sevginin galip geldgni yazmssnz ben cok seviyorum ve cok guveniyorum onunda beni sevdgnden eminim ama cok korkuyorum daha cok gencim ve bekliyorum 6 buck ay oldu denize cikali bide ayni sehirde yasamiyoruz :) geldgnde gormesi gerekn bi ailesi var bu yuzden cok tartisiyoruz bencillik yapiorum belki ama elimde degil omrumun sonuna kadar beklerim ama boyle olsun istemiyorum her animda yanimda olsun istyorum su an misirdalar marineden bakiyorum iletisimimz sifir cok ozledim dayanamiyorum artik teselliye ihtycm var kime soylesem her limanda bi tane diye basliyolar cok bunaldm onlardanda burayi gordum okunmasa bile anlatip rahatldm azda olsa Allahm evliligi nasip etsin hayirlisiysa ama bide askerlik var :) Allah banada yardm etsin sabir versin her ne olursa olsun ne kadar gerekiyosa beklerim
boş ver o her limanda sevgili muhabbetini sen yalan o...hiçte öyle değilmiş zamanları filan olmazmış öyle şeyler için..hem yapacak olan her yerde yapar bu sadece denizciler için geçerlimi hem yani sadece denizciler mi aldatır başka ülkelere gitmelerimi lazım altmak için çok saçma dedim ya yapacak olan heryerde yapar burnunun dibinde yapar ruhun duymaz...sen çok gençsin yani evlilik için çok erken bence ...gerçekten bekleme çok kolay değil denizyi beklemek çok zor ....biraz anlamışsındır ama 6 ay olmuş ...şu varki el mecbur bekleyeceksin çünkü kalbin onun adını söylüyo durmadan eminim allah hepimize sabır versinnnnn......
Son düzenleme: