Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Evet canım inşallah zaman yavaş geçer geldiğinde :)
Darısı sizin başınıza inşallah ne kadar var eşinin gelmesine?
Bi doğsun biraz büyüsünde azıcık umarım hepimiz gidebiliriz çoluk çocuk gemiye :KK9::KK9:

ahh keşke ama artık bizi kimse almaz gemiye 2 çocukla öncesinde planlarımız hayallerimiz vardı birlikte gemiye gideriz diye ama 2. prensesten sonra sanırım çok zor olur
şimdiki tüm hayaller babamızı yuvamızda tutacak yeni fikirler ve yeni işler
rabbim tüm bekleyenleri hayırlısıyla kavuştursun inşallah

Herkese merhaba kizlar uzun bi aradan sonra yine burdayım eşim gideli 4 gün oldu ama bu defa yalnız değilim meleğimle birlikte bekliyoruz :) içim acıyo ama bebisimle teselli ediyorum kendimi... eee sizler nasilsinizz?

Herkese merhaba kizlar uzun bi aradan sonra yine burdayım eşim gideli 4 gün oldu ama bu defa yalnız değilim meleğimle birlikte bekliyoruz :) içim acıyo ama bebisimle teselli ediyorum kendimi... eee sizler nasilsinizz?

Allah kavuştursun canım, bebeğiniz hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun :KK16:
Bebişini beklerken zaman daha çabuk geçiyor kendimden biliyorum :KK1:
Umarım kolay sorunsuz çok güzel bir hamilelik geçirirsin :KK34:

canıım allah kavuştursun ve sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın bebeğiniziii :)

ben de epeydir giremiyordum kızlar... nasılsınız görüşmeyeli? özledim valla sizleri ya..
eşler hep kaptan olunca, burada, sanki birbirini anlayan yakın arkadaşlarımla görüşüyormuşum izlenimi oluyor bende.. eee halimden anlayan insanlar var sonuçta :KK34:... üstelik hepsi de inadına güçlü, inadına dimdik ayakta... seviyorum yani sizleri :KK16:
allah da hepimizin yardımcısı olsun bizlere sabır versin inşallah.

canıım allah kavuştursun ve sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın bebeğiniziii :)

ben de epeydir giremiyordum kızlar... nasılsınız görüşmeyeli? özledim valla sizleri ya..
eşler hep kaptan olunca, burada, sanki birbirini anlayan yakın arkadaşlarımla görüşüyormuşum izlenimi oluyor bende.. eee halimden anlayan insanlar var sonuçta :KK34:... üstelik hepsi de inadına güçlü, inadına dimdik ayakta... seviyorum yani sizleri :KK16:
allah da hepimizin yardımcısı olsun bizlere sabır versin inşallah.

Hoşgeldin canım evet bayadır gözükmüyordun umarım sende iyisindir :KK16:
Evet bizler birbirimizi görmesekte çok iyi anlıyoruz birbirimizi:KK48: Allah bizlere daha çok güç kuvvet versin her zorluğun üstesinden gelelim:KK16:
Benim eşimde kısa süreliğine gitti hala inemedi gemiden :KK37: şimdi rusyadalar yakıt alıcaklarmış geri dönüşte istanbulda inecek artık bu sefer gemiye bilgi vermişler ineceğine dair :KK52:

Hoşgeldin canım evet bayadır gözükmüyordun umarım sende iyisindir :KK16:
Evet bizler birbirimizi görmesekte çok iyi anlıyoruz birbirimizi:KK48: Allah bizlere daha çok güç kuvvet versin her zorluğun üstesinden gelelim:KK16:
Benim eşimde kısa süreliğine gitti hala inemedi gemiden :KK37: şimdi rusyadalar yakıt alıcaklarmış geri dönüşte istanbulda inecek artık bu sefer gemiye bilgi vermişler ineceğine dair :KK52:

ayyyy hadi gözün aydınnn :KK52: hasretler gidi gidiverir inşallaahhhhh :KK16:

ben de fena değilim canım ya.. hala bazı sorunlarımız var maalesef.. ben danışmana gidiyorum. ve maalesef tahammülüm çok zayıf. işin acı veren asıl yanı ise, eşimin bunu "tahammülü bile azalmış" şeklinde görmesi değil de "eskiden böyle yapmazdın" demesi... bu da benim hatam tabi ki.. vardır herşeyde bir hayır demek lazım :)

ayyyy hadi gözün aydınnn :KK52: hasretler gidi gidiverir inşallaahhhhh :KK16:

ben de fena değilim canım ya.. hala bazı sorunlarımız var maalesef.. ben danışmana gidiyorum. ve maalesef tahammülüm çok zayıf. işin acı veren asıl yanı ise, eşimin bunu "tahammülü bile azalmış" şeklinde görmesi değil de "eskiden böyle yapmazdın" demesi... bu da benim hatam tabi ki.. vardır herşeyde bir hayır demek lazım :)

Saol canım darısı başınıza :KK48:

Erkekler hep böyle sanırım canım işi hep basit yönden görüyorlar anlamaya çalışmıyorlar. Kendini suçlama insanız sonuçta ne zorluklarla karşılaşıyoruz önemli olan bu süreci eşinin ve sevdiklerinin desteğiyle atlatmak. Elimden gelen birşey olursa ben buralardayım canım yazman yeterli :KK16:

Saol canım darısı başınıza :KK48:

Erkekler hep böyle sanırım canım işi hep basit yönden görüyorlar anlamaya çalışmıyorlar. Kendini suçlama insanız sonuçta ne zorluklarla karşılaşıyoruz önemli olan bu süreci eşinin ve sevdiklerinin desteğiyle atlatmak. Elimden gelen birşey olursa ben buralardayım canım yazman yeterli :KK16:

canım benim çok sağol bi tanesin ve bitanesiniz.. gerçekten sizlerin varlığını blmek bir güç benim için.. :KK54:

Hepinize teşekkür ederim kızlar Allah hepmizi kavuştursun inşallah... bizim bebik doğdu 6 aylik olduk bile :)

oyy maşallah ama bebik e :KK16:

Sagol Ozge, ben de uzun zamandir giremiyorum, cok az kaldi bizim 3 hafta; senin bebis nasil, Allah anali babali buyutsun, sira bizde simdi, ilk aylari atlatmissin cok sukur. Denizk senin de ikinci prensess hayirli olsun Allah anali babali buyutsun cnm. Mavidelisi her zamanki gibi once kendini sucluyorsun, bence de erkekler bizim kadar derin bakmiyorlar hicbirseye. Benim de esim yeni geldi 10 gun oldu, bu sefer uzun izin yapacak bakalim, bebekle gemiye cikan biri var mi acaba, ne kadarlikken cikmak iyi olur, tanismak isterdim. Herkese icten sevgiler..

Kizlar cok sağolun.... ee Nasılsıniz bakalım Malum ben yaramazdan fırsat bulup giremiyorum fazla..

Bende gün sayıyorum zaman bian önce geçsede bebişime kavuşsam diye. Aynı zamanda babasının gelmesi içinde gün sayıyoruz 1 hafta 10 günlüğüne gitti gemiye 1,5 ayı geçti hala gelemedi :KK52: Bu hafta içi inşallah bekliyoruz artık yine uzamazsa :KK37:
Senin ne güzel kızınla zamanın daha çabuk geçiyordur :emir_bebek:

Sagol Ozge, ben de uzun zamandir giremiyorum, cok az kaldi bizim 3 hafta; senin bebis nasil, Allah anali babali buyutsun, sira bizde simdi, ilk aylari atlatmissin cok sukur. Denizk senin de ikinci prensess hayirli olsun Allah anali babali buyutsun cnm. Mavidelisi her zamanki gibi once kendini sucluyorsun, bence de erkekler bizim kadar derin bakmiyorlar hicbirseye. Benim de esim yeni geldi 10 gun oldu, bu sefer uzun izin yapacak bakalim, bebekle gemiye cikan biri var mi acaba, ne kadarlikken cikmak iyi olur, tanismak isterdim. Herkese icten sevgiler..

alllaaaaaa birşey kalmamışşşşş :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ayy hepinizden bu güzel çoğalan çoğalan haberleri almaya devam etmek istiyoruuummmm :KK16:

ayrıca da verda cım haklısın valla işte... suçluyorum ona da uyuyorum da bakalım... ama iyiyiz bu ara çok şükür.. uzun zamandır olmadığımız gibiyiz nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:

ALLAH bağışlasın bende yeni üye oldum kaptan eşlerinin desteklerini yorumlarını cok beğendim bnde kaptan sewgilisiyim ilerde sizin gib olmayı çok istiyorum RABBİM nasip ederse ama cok zor sanırım kaptan eşi olmak

Ben evliyim ama gitsede kafamı dinlesem demiyor ben neden gidemedim diye üzülüyorum.... Sen kaç yıllık evlisin çoçuk varmı?
1ay kara 5ay deniz olsa insan evlendiğini anlamaz ki :KK66:))

8 yıl. cocuk yok. yazdıklarım tecrube ile sabit :)

kizlar selam.ben de muhendis esiyim.aslinda bu siteyi yillardir bir sorunum oldugunda okuyor ama uye oluptda bi sey yazamiyordum.artik yazmaya karar verdim.KIZLAR ESI ILE GMIYE SEFERE CIKAN VARMI ARANIZDA??? HANGU SIRKETLERDE ESLERE IZIN VAR NASIL OGRENE BILIRIM YARDIMCI OLUN LUTFENN :KK43:(((

kimyasallara gitmen zor. arkas en kolay yolcu alan firmaymış. kimi firma ise gemici ehliyeti olan eşleri kabul ediyor.
benim net bildigim ise : gemici ehliyeti gerektiği

Kizlar uzun zamandir girmedim daha once yazmstm tavsiyeler falan almistim. Az once gelen mesajla havalara uctum diyebilrm ay sonuna dogru erkek arkadasim geliyo sizlerlede paylasayim dedim 5 ayin sonunda kavusucm sevdgime darisi sizin basiniza kendinize iyi bakin :)

Dün yazamadım ama unutmadım da :)

Dünyanın en emekçi kadınlarından biriyiz bizler de... İkili bir hayata sevdiği adamlar için göğüs germeye çalışan, içi en yaralı, dışı en güçlü kadınlardanız... Hergün kadınlar günü de olsa biliyorum ki sevdicekleriniz yokken tadı da olmaz.. Ama bunu da en çok hakedenlerdeniz... Kadınlar günümüz kutlu olsun canlarım..:nazar::nazar::nazar::nazar:

X