- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #7.041
Merhabalar
Sana ilk önerim herkese kulaklarını kapa hatta ver cevaplarını mesela her limanda sevgilisi var diyene 4 ayda bir karaya iniyor sizinkiler hep karada de gitsin )) ben öyle yapmaya çalışıyorum gerçi çok şükür çevremdeki insanlar yapan gözünün önündede yapar yorumunu yapıyorlar saolsunlar
Emin ol evlenince daha rahat olcaksın en azından karada hep yanında olacak ama o yokken herşey çok sıkıcı saçma oluyor. kesinlikle kendi ailenden kopmamalısın çünkü eşin yokken tek sığınağın kendi ailen olacak mümkün olduğu kadar ailenin yakınında ev tut ve eşinin ailesiylede mesafeni hep koru. Bu isteğinide sevgiline yavaş yavaş nedenleriyle anlat bence.
Aşk olarak denizciyle evlilik bambaşka denilmez ama insanın sevdiğiyle evlenmesi bambaşka bişey bide denizci olup bu kadar hasret çekince aşkın hiç bitmez en son 6ay karadaydı eşim tüm çevrem soruyodu sıkılmadınmı hep yanyana hep evde olmasından diye ben onu uyurken bile özlerken....
İletişim isteyince oluyor bence en azından haftada bir gemi telefonundan aramasını söyle limanlardada en azından mesajlaşın internet alsın isterseniz olur merak etme.
Denizden kopmalarının pek kolay olduğunu sanmıyorum bu deniz aşkından çok kendi mesleklerini yapma isteği ve maaş. Ama hepimizin umudu işte bir gün bırakmaları ben biraz yatrım ve iş yeri açmayı düşünüyorum umarım iyi bir şeyler yapabilirimde eşimde bırakır denizi diye ben eşime derim ben seni seçtiğimde sen mesleğini çoktan seçmiştin bile yapcak pek bişey yok ama aklımızı kullanırsak elbet karaya geçerler
Evlenmeden iyi düşün çok zor bir yola başlıyorsun acılı sancılı ama bir o kadarda güzel bi yol... Ben çok düşünemedim napsam diye çünkü çok seviyordum ve onsuz yapamazdım evlenmeliydim ama nasıl yapcam nasıl dayancam diye çok düşündüm ve nasıl dayanıyorum onsuzluğa bilmiyorum...
ALLAH yardımcın olsun cnm hepimizin...
Bence seviyorsan herşeyin üstesinden gelirsin çok zor burda yaşanılanları bende okudum ama işte bu yürek işi ama bence sende yapabilirsin çok sevdiğine göre :) Ben denizci eşi yada sevgiliside değilim. Benim çok farklı bir bağım var bu konuyla canım sıkıldıkça girip bu konuyu okuyorum. Gerçek sevgiyi yaşıyor çoğu, çok zor ama olsun bence çokda saygı duyulacak bişey :)
:) saygi duyuyorum ama denizden sogudum artik, seviyorum ustesinden geliriz diye umuyorum bakalim kismet :) senin denizcilge olan bagini cok merak ettim :)