Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Kızlaar selam

uzun zamandır yazmıyordum valla özledim:) sevgilimi gemiye gönderdim yine:/ 4 ay belki de 5 ay yok bühüüü:KK43:

bana geçenlerde oradan fotoğraf yolladı..fotoğrafta parmağında yüzük gördüm.. Nişanlandıkta haberim mi yok acaba oldum:d
şuan içim içimi yiyor..soramıyorum telefonu da çekmiyor..parmağındaki yüzüğün anlamı ne acabaa:KK43:
kızlaar öyle aklıma gelen kötü bir şey yapmaz dimiiii bühüüü

Tatlım bence de dedektif gibi sorma ama tatlı dille sor tabi.. ve umarız değildir tabi ki, ama ola ki kötü bir durum var arkadaşın da dediği gibi tavır koyarsın.. ama nişan değil, bazı erkekler sevgilisi varken yüzük takar. Ama tabi bunu sana söylememiş olması da garip.. onun dışında, mesela, eşimin bölümce yüzükleri vsrdı. O tarz birşey de olabilir..sonu açık bir durum yani sormak şart :) ama tatlı dille ya da çaktırmadan

merhaba mağrur/güçlü/sessiz/hıçkırıklı/sevinci büyük/özlemi dev denizci eşleri...

bir çoğumuz yeni yıla maalesef eşleri olmadan girerken, şanslı bir kısmımız da eşlerine sımsıkı sarılarak girecekler.. eşleri yanında olmayanlar için elbette daha zor olacak. kimi kabuğuna çekilecek kimi benim gibi nasıl üstünü örterim diye yollar arayacak.. ama aslında hepimiz biliyoruz ki ikisi de bal gibi aynı kapıya çıkacak...eşleri yanında olanlar ise, inşallah bu anlarını hatırlayarak sımsıkı sarılır sevdiklerine... bu sefer, o konuştuğumuz onca aksiliğe/kayın-mayın annelere inat açıktan sarılın sımsıkı sarılın eşlerinize... bunu en çok siz hakediyorsunuz çünkü!!! ve hep birlikte, sıkıntılarımızı dindirebildiğimiz, artık burada gülüşmelerden mutlu haberlerden bahsedebildiğimiz güzeeeelll bir 2014 gelsin bizlere.. her birimiz tek tek buna layığız.. ve gelin bu yıl sevgilerimizi/aşklarımızı/yuvalarımızı doya doya özgürce yaşayabilmek adına bir adımla başlayalım yıla... azıcık da olsa sevelim özlemli hüzün yanımızı... sevelim ki, en çok yorulan yanımız biraz da olsa güç toplasın kendine...

hepinize, şimdiden, sevdiklerinizle dolu, sağlıklı, mutlu, başarılı ve bol bereketli bir yıl diliyorum kızlarr... :KK34::KK34::KK34::KK54::KK54::KK54::KK54: :KK76::KK76::KK76::21::21::21: :KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::KK66::81::81::81:

merhaba mağrur/güçlü/sessiz/hıçkırıklı/sevinci büyük/özlemi dev denizci eşleri...

bir çoğumuz yeni yıla maalesef eşleri olmadan girerken, şanslı bir kısmımız da eşlerine sımsıkı sarılarak girecekler.. eşleri yanında olmayanlar için elbette daha zor olacak. kimi kabuğuna çekilecek kimi benim gibi nasıl üstünü örterim diye yollar arayacak.. ama aslında hepimiz biliyoruz ki ikisi de bal gibi aynı kapıya çıkacak...eşleri yanında olanlar ise, inşallah bu anlarını hatırlayarak sımsıkı sarılır sevdiklerine... bu sefer, o konuştuğumuz onca aksiliğe/kayın-mayın annelere inat açıktan sarılın sımsıkı sarılın eşlerinize... bunu en çok siz hakediyorsunuz çünkü!!! ve hep birlikte, sıkıntılarımızı dindirebildiğimiz, artık burada gülüşmelerden mutlu haberlerden bahsedebildiğimiz güzeeeelll bir 2014 gelsin bizlere.. her birimiz tek tek buna layığız.. ve gelin bu yıl sevgilerimizi/aşklarımızı/yuvalarımızı doya doya özgürce yaşayabilmek adına bir adımla başlayalım yıla... azıcık da olsa sevelim özlemli hüzün yanımızı... sevelim ki, en çok yorulan yanımız biraz da olsa güç toplasın kendine...

hepinize, şimdiden, sevdiklerinizle dolu, sağlıklı, mutlu, başarılı ve bol bereketli bir yıl diliyorum kızlarr... :KK34::KK34::KK34::KK54::KK54::KK54::KK54: :KK76::KK76::KK76::21::21::21: :KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::KK66::81::81::81:

Canım ne guzel yazmışsın ağzına sağlık :)
Bende senin gibi tüm denizci eşlerine sağlıklı mutlu özlemlerinin az oldugu nice guzel yıllar dilerim. Umarım yeni yılda hersey gonlunuzce olur, eşlerimizin yanımızda oldugu sureler dahada uzun, bizleri uzen mutsuz eden ne varsa coook uzakta olsun :KK16:
Ben yeni yıla esiyle girecek şanslılardanım :KK1: esim cumartesi gunu geldi nihayet :KK52:
Cok özlemisim 4 ay olmustu gideli...
Bu arada esim giderken olmayan karnım o dönünceye kadar iyice cıktı tabi 6 ayın icerisindeyiz esim beni gorunce direk karnıma baktı guldu:KK1::KK9:
babası karnıma kafasını koyup kızımızla konusmaya basladıgında oda sanki anlıyormus ve cevap veriyormus gibi tekmeledi beni:KK9:
Allah isteyen herkese versin inşallah. Tekrardan hepinize iyi yıllar diliyorum nice senelere kızlarrrrr sağlıkla mutlulukla inşallah :KK52::KK76:

mavidelisi cok guzel yazmissin. Buradaki herkesin kendinden birseyler bulacagi bir yazi olmus. Duygularimiza tercuman olmussun. Agzina saglik.
Ben de buradan herkese sevdikleriyle birlikte mutlu yillar diliyorum. 2014 yilinin herkese umut ettiklerini getirimesi dileklerimle...

mavidelisi cok guzel yazmissin. Buradaki herkesin kendinden birseyler bulacagi bir yazi olmus. Duygularimiza tercuman olmussun. Agzina saglik.
Ben de buradan herkese sevdikleriyle birlikte mutlu yillar diliyorum. 2014 yilinin herkese umut ettiklerini getirimesi dileklerimle...

Canım ne guzel yazmışsın ağzına sağlık :)
Bende senin gibi tüm denizci eşlerine sağlıklı mutlu özlemlerinin az oldugu nice guzel yıllar dilerim. Umarım yeni yılda hersey gonlunuzce olur, eşlerimizin yanımızda oldugu sureler dahada uzun, bizleri uzen mutsuz eden ne varsa coook uzakta olsun :KK16:
Ben yeni yıla esiyle girecek şanslılardanım :KK1: esim cumartesi gunu geldi nihayet :KK52:
Cok özlemisim 4 ay olmustu gideli...
Bu arada esim giderken olmayan karnım o dönünceye kadar iyice cıktı tabi 6 ayın icerisindeyiz esim beni gorunce direk karnıma baktı guldu:KK1::KK9:
babası karnıma kafasını koyup kızımızla konusmaya basladıgında oda sanki anlıyormus ve cevap veriyormus gibi tekmeledi beni:KK9:
Allah isteyen herkese versin inşallah. Tekrardan hepinize iyi yıllar diliyorum nice senelere kızlarrrrr sağlıkla mutlulukla inşallah :KK52::KK76:

ayyyyy süpermiiişşşş :KK16: ama bebiş de özlemiş tabi babasını heyecanlanıyor bıdık.... allah bozmasın saadetinizi tatlım :)

mutlu yıllaarr kızlarr

bende yeni yılı eşim olmadan karşıladım ve prensesim ateşler içindeydi benim için kötü bir geceydi çok şükür şimdi daha iyi ama korkuttu beni minnoş ve artık geri sayım başladı yaklaşık 10 gün sonra bizde kavuşmuş olacağız hayırlısıyla inşallah
sona yaklaşıyoruz 2. prenses ha geldi ha gelecek babası gelsinde bir an önce yanımızda olsun yani dimi

mutlu yıllaarr kızlarr

bende yeni yılı eşim olmadan karşıladım ve prensesim ateşler içindeydi benim için kötü bir geceydi çok şükür şimdi daha iyi ama korkuttu beni minnoş ve artık geri sayım başladı yaklaşık 10 gün sonra bizde kavuşmuş olacağız hayırlısıyla inşallah
sona yaklaşıyoruz 2. prenses ha geldi ha gelecek babası gelsinde bir an önce yanımızda olsun yani dimi

Canım çok geçmiş olsun, atlatmışsınız çok şükür bi daha olmasın inşallah:KK16:
Dogumuna az kalmış canım sezeryanmı olacak? Allah bi avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın prensesinizi:KK16:
Babasıda çabucak gelsin inşallah yanınıza :)

Canım çok geçmiş olsun, atlatmışsınız çok şükür bi daha olmasın inşallah:KK16:
Dogumuna az kalmış canım sezeryanmı olacak? Allah bi avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın prensesinizi:KK16:
Babasıda çabucak gelsin inşallah yanınıza :)

teşekkür ederim canım çok zor bir geceydi geçti gitti çok şükür
evet artık zaman azalıyor normal olacak inşallah aksilik olmazsa şimdilik sıkıntı yok bakalım hayırlısıyla babamız gelsinde sonrada minik prenses gelir inşallah

mutlu yıllaarr kızlarr

canım çok çok geçmiş olsuuunnn.... e artık minik kuşuna ve bebişinize kavuşmanın vakti gelmiş :KK16::KK16::KK16::KK16:
hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah... bizi de bilgilendirmeyi unutma amaaaa merak ederiz :KK52::KK52:

selam kızlar nasılsınız bakalım:)

benim eşimin gelmesine iki ay kaldı az diye avunuyorum işte:)

şu heykellere bakmanızı öneririm, heykeli dikilecek kadınlarız türkiye'de bi tane bile yok şaşırmadım, neyse.

hiçbirinin yüzünün gülmemesi de beni ayrıca hüzüne boğdu..

Mariners Wife - Denizci Esleri Icin

bende varımmmmm:KK54:

hoş gelmişsinnn

canım çok çok geçmiş olsuuunnn.... e artık minik kuşuna ve bebişinize kavuşmanın vakti gelmiş :KK16::KK16::KK16::KK16:
hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah... bizi de bilgilendirmeyi unutma amaaaa merak ederiz :KK52::KK52:

çok teşekkür ederim inşallah :nazar: tabikii sizleri haberdar etmek isterim ama tabi bilemiyorum o durumda nasıl olurum:KK37::KK37:

selam kızlar nasılsınız bakalım:)

benim eşimin gelmesine iki ay kaldı az diye avunuyorum işte:)

şu heykellere bakmanızı öneririm, heykeli dikilecek kadınlarız türkiye'de bi tane bile yok şaşırmadım, neyse.

hiçbirinin yüzünün gülmemesi de beni ayrıca hüzüne boğdu..

Mariners Wife - Denizci Esleri Icin

ahhh canım benim nasıl gülsün yüzümüz hasretle ayrılıkla geçiyor ömrümüz

Ne denizci eşiyim ne de sevgilisiyim. Ama çok sevdiğim birisi var(içeriği uzun) kendisi şuanda okuyor. Neden bilmiyorum ama staja çıkacağını düşündükçe kötü hissediyorum kendimi. Onun bunlardan haberi yok. Gerçekten eşiyle gidenlere çok imrendim. Keşke benimde şansım olsaydı onunla gidebilseydim. Allah hepinize sabır versin ve uzun yıllar mutluluk nasip etsin..

hoşbulduk nasılsınız bizde gün sayıyoruz 40 gunumuz kaldı kocacıga kavusmaya :KK52:

Hadi hsyırlısı canım azaltmışsın valla :) biz de arkaşlar işte iki ay kaldı vs avunuyoruz :)

Ne denizci eşiyim ne de sevgilisiyim. Ama çok sevdiğim birisi var(içeriği uzun) kendisi şuanda okuyor. Neden bilmiyorum ama staja çıkacağını düşündükçe kötü hissediyorum kendimi. Onun bunlardan haberi yok. Gerçekten eşiyle gidenlere çok imrendim. Keşke benimde şansım olsaydı onunla gidebilseydim. Allah hepinize sabır versin ve uzun yıllar mutluluk nasip etsin..

Nehircim senin için de hayırlısı olsun inşallah.. belki açılmak seçenek olabilir..

Bu arada beni bilen arkadaşlara duyru, bir hafta olmadı daha kayın mayın anneler ve kocaceğiz bi yandan çıldırttılar beni bi.. bayagi bayagi ipleri koparıyordum. Gittim destek almaya başladım. Anneye güzel bi konuşma yaptım bi duvara tosladı, pek kabul etmese de ve işine gelmese de :) bakalım sonrsında neler olacak.. eş ile de bilmiyorum nasılım az düşün diye mola verdi danışmancığım :)) oh mola işte valla iyi sanki :KK66:

Ben biraz burdaki konulara fransız kaldım, ama gerçekten sizlere çok imrendim :) Belki bir gün bende gerçekten denizci eşi yada sevgilisi olarak aranızda bulunabilirim :)

mavi delisi bende posta koydum kayın valideye zaten canım burnumda doğuma ne kaldı şunun şurasında adamın geleceğini öğrendiler
5 aydır ne arayan var ne soran 2 adım öötede oturuyorlar neymiş efendim 1 aydır hastaymışta bir türlü gelememiş yanlış anlama diyo gelmezsen gelme sanki bana gelecek bende bu karnımdakiyle yanımdakini sokaktan buldum dedim iyi yapmışım dimi ohh içimemi atsaydım dedim rahatladım
nerdeyse 1 ay olacak ama benim kocamın olanlardan haberi yok
artık gelince öğrenecek ama iyi mi olur kötü mü bakalım

mavi delisi bende posta koydum kayın valideye zaten canım burnumda doğuma ne kaldı şunun şurasında adamın geleceğini öğrendiler
5 aydır ne arayan var ne soran 2 adım öötede oturuyorlar neymiş efendim 1 aydır hastaymışta bir türlü gelememiş yanlış anlama diyo gelmezsen gelme sanki bana gelecek bende bu karnımdakiyle yanımdakini sokaktan buldum dedim iyi yapmışım dimi ohh içimemi atsaydım dedim rahatladım
nerdeyse 1 ay olacak ama benim kocamın olanlardan haberi yok
artık gelince öğrenecek ama iyi mi olur kötü mü bakalım

Hayırlısı tatlım ama sonuçta kocan da hoşlanmaz sanırım ilgilenmemelerinden.. çocukları söz konusu çünkü.. bizimkiler de eşim gidince haber ver haber ver moduna giriyor.. hoş bunu eşim için kimse benden istemse de yapıyorum ama geçen gün ikinci kez, bi arkadaşımdan eve dönerken kayın mayın annemin arayı "ne işin var bilmem kimle" muhabbetine döndü.. bende orada dellendim.. e eşimle de biraz sıkıntımız vardı, toptan patladım yani :/ sonradan ama eşim anlattı beni arayıp bunudiyen anne, benden önce eşimi aramış, evde yok vs diye.. eşim de demiş şuraya gitti yolda geliyo.. ama anne ona da ne yapacak orada vs demiş, eşim de gidecek tabi arkadaşı, benimde haberim var üstelik siz niye karışıyorsunuz demiş.. tabi bunu hazmedemeyen anne beni aramış.. tövbe ya rabbim ya.. çok safmışım hakikaten anne bildim ama bu sayede bir iki buna benzer şey öğrendim.. şimdi öyle güvenmiyorum valla.. eşime de tüm dediklerimi tek tek anlattım. Allahtan birşey demedi hatta bir de "anneme artık bunu demek gerekiyordu iyi oldu" falan dedi.. ama biraz da sıra onda.. daha bu yeni tepkileri böyle.. hoş benim yerime anne ile o konuşsaydı, anne ikinci dakikada ağlamaya başlar, eşim de kıyamazdı. Ama ben ona fırsatvermedim valla.. anne hanım, eşine ve diğer oğluna naz geçiremiyor, eşim ve ben aman aile diyoruz diye tepemize çıkıyor resmen.. çok üzüldüm çok.. ben anne bildim cidden ama kadın arkada başkaymış.. hoş gittiğim doktor da dedi.. sen olmayan aile yerine koymaya çLışıyorsun onların da kız çocuk özlemi varmış ama sen gerçekte onların kızı değilsin ve onlar gerçekte senin annen baban değil bir noktadan sonra oğullarının eşisin jnutma dedi.. çok doğruymuş çok......

X