- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #7.001
Kızlaar selam
uzun zamandır yazmıyordum valla özledim:) sevgilimi gemiye gönderdim yine:/ 4 ay belki de 5 ay yok bühüüü
bana geçenlerde oradan fotoğraf yolladı..fotoğrafta parmağında yüzük gördüm.. Nişanlandıkta haberim mi yok acaba oldum:d
şuan içim içimi yiyor..soramıyorum telefonu da çekmiyor..parmağındaki yüzüğün anlamı ne acabaa
kızlaar öyle aklıma gelen kötü bir şey yapmaz dimiiii bühüüü
merhaba mağrur/güçlü/sessiz/hıçkırıklı/sevinci büyük/özlemi dev denizci eşleri...
bir çoğumuz yeni yıla maalesef eşleri olmadan girerken, şanslı bir kısmımız da eşlerine sımsıkı sarılarak girecekler.. eşleri yanında olmayanlar için elbette daha zor olacak. kimi kabuğuna çekilecek kimi benim gibi nasıl üstünü örterim diye yollar arayacak.. ama aslında hepimiz biliyoruz ki ikisi de bal gibi aynı kapıya çıkacak...eşleri yanında olanlar ise, inşallah bu anlarını hatırlayarak sımsıkı sarılır sevdiklerine... bu sefer, o konuştuğumuz onca aksiliğe/kayın-mayın annelere inat açıktan sarılın sımsıkı sarılın eşlerinize... bunu en çok siz hakediyorsunuz çünkü!!! ve hep birlikte, sıkıntılarımızı dindirebildiğimiz, artık burada gülüşmelerden mutlu haberlerden bahsedebildiğimiz güzeeeelll bir 2014 gelsin bizlere.. her birimiz tek tek buna layığız.. ve gelin bu yıl sevgilerimizi/aşklarımızı/yuvalarımızı doya doya özgürce yaşayabilmek adına bir adımla başlayalım yıla... azıcık da olsa sevelim özlemli hüzün yanımızı... sevelim ki, en çok yorulan yanımız biraz da olsa güç toplasın kendine...
hepinize, şimdiden, sevdiklerinizle dolu, sağlıklı, mutlu, başarılı ve bol bereketli bir yıl diliyorum kızlarr...:81::81::81:
Canım ne guzel yazmışsın ağzına sağlık :)
Bende senin gibi tüm denizci eşlerine sağlıklı mutlu özlemlerinin az oldugu nice guzel yıllar dilerim. Umarım yeni yılda hersey gonlunuzce olur, eşlerimizin yanımızda oldugu sureler dahada uzun, bizleri uzen mutsuz eden ne varsa coook uzakta olsun
Ben yeni yıla esiyle girecek şanslılardanımesim cumartesi gunu geldi nihayet
Cok özlemisim 4 ay olmustu gideli...
Bu arada esim giderken olmayan karnım o dönünceye kadar iyice cıktı tabi 6 ayın icerisindeyiz esim beni gorunce direk karnıma baktı guldu
babası karnıma kafasını koyup kızımızla konusmaya basladıgında oda sanki anlıyormus ve cevap veriyormus gibi tekmeledi beni
Allah isteyen herkese versin inşallah. Tekrardan hepinize iyi yıllar diliyorum nice senelere kızlarrrrr sağlıkla mutlulukla inşallah
mutlu yıllaarr kızlarr
bende yeni yılı eşim olmadan karşıladım ve prensesim ateşler içindeydi benim için kötü bir geceydi çok şükür şimdi daha iyi ama korkuttu beni minnoş ve artık geri sayım başladı yaklaşık 10 gün sonra bizde kavuşmuş olacağız hayırlısıyla inşallah
sona yaklaşıyoruz 2. prenses ha geldi ha gelecek babası gelsinde bir an önce yanımızda olsun yani dimi
Canım çok geçmiş olsun, atlatmışsınız çok şükür bi daha olmasın inşallah
Dogumuna az kalmış canım sezeryanmı olacak? Allah bi avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın prensesinizi
Babasıda çabucak gelsin inşallah yanınıza :)
mutlu yıllaarr kızlarr
bende yeni yılı eşim olmadan karşıladım ve prensesim ateşler içindeydi benim için kötü bir geceydi çok şükür şimdi daha iyi ama korkuttu beni minnoş ve artık geri sayım başladı yaklaşık 10 gün sonra bizde kavuşmuş olacağız hayırlısıyla inşallah
sona yaklaşıyoruz 2. prenses ha geldi ha gelecek babası gelsinde bir an önce yanımızda olsun yani dimi
merhaba hoşgeldin deva2
bende varımmmmm
canım çok çok geçmiş olsuuunnn.... e artık minik kuşuna ve bebişinize kavuşmanın vakti gelmiş
hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah... bizi de bilgilendirmeyi unutma amaaaa merak ederiz
selam kızlar nasılsınız bakalım:)
benim eşimin gelmesine iki ay kaldı az diye avunuyorum işte:)
şu heykellere bakmanızı öneririm, heykeli dikilecek kadınlarız türkiye'de bi tane bile yok şaşırmadım, neyse.
hiçbirinin yüzünün gülmemesi de beni ayrıca hüzüne boğdu..
Mariners Wife - Denizci Esleri Icin
hoşbulduk nasılsınız bizde gün sayıyoruz 40 gunumuz kaldı kocacıga kavusmaya
Ne denizci eşiyim ne de sevgilisiyim. Ama çok sevdiğim birisi var(içeriği uzun) kendisi şuanda okuyor. Neden bilmiyorum ama staja çıkacağını düşündükçe kötü hissediyorum kendimi. Onun bunlardan haberi yok. Gerçekten eşiyle gidenlere çok imrendim. Keşke benimde şansım olsaydı onunla gidebilseydim. Allah hepinize sabır versin ve uzun yıllar mutluluk nasip etsin..
mavi delisi bende posta koydum kayın valideye zaten canım burnumda doğuma ne kaldı şunun şurasında adamın geleceğini öğrendiler
5 aydır ne arayan var ne soran 2 adım öötede oturuyorlar neymiş efendim 1 aydır hastaymışta bir türlü gelememiş yanlış anlama diyo gelmezsen gelme sanki bana gelecek bende bu karnımdakiyle yanımdakini sokaktan buldum dedim iyi yapmışım dimi ohh içimemi atsaydım dedim rahatladım
nerdeyse 1 ay olacak ama benim kocamın olanlardan haberi yok
artık gelince öğrenecek ama iyi mi olur kötü mü bakalım