- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.981
Muhakkak tatlım... Zaten insanın zoruna giden onlar için katlandıklarımizi görmemeleri... Yada görüyorlarsa tepkisiz kalmaları... Onlar çok zor şartlarda çalışıyor bu çok doğru.. Ama biz burada insanların olduğu yerdeyiz diye hiçbirşey yaşamıyoruz sanki.. Öyle düşünüyorlar sanırım...
aynen canım eşin haklı tabikide hem aynı iş hemde çok az para tatmin etmez işleri gerçekten çok zor Allah yardımcıları olsun...
Eşimde türkiye içi çok yorucu olacak sık sık liman yükleme tahliye falan diyor ama işte bebek olunca işler değişiyor
Bakalım bir gelsin gemidende ne yapacağına karar verecek artık hakkımızda hepimiz için hayırlısı inşallah canım
valla kuzum harika bir fikir... şahsen ben sonuna kadar varımama eşim olmaz yani biliyorum... o pek kopamıyor anadan maalesef anada bu oğlun ayrı peşinden gidiyor... mesela öyle ki, biz evleneli 4 yıldan fazla oldu ve ben eşimi uğurlamaya da karşılamaya da giderim.. uğurlarken de gayet güler yüzlü olurum, evime girene kadar tabi... ama bunca zaman bir kez bile kayınvalidem olmadan karşılama ve uğurlamaya gidemedik.. öyle söyleyeyim yani.. eşim de çok istemiyor ama laf da geçirilmiyor.. e hassas konu ben de çok üsteleme diyorum ana yüreği diye kıyamıyorum.. ama yani o da gayet, ne demek ben olmayacağım modunda... bazen buna sinir de oluyorum ama bana düşmez bu konuda tavrı koymak tabi.. ben mesela aileme öncesinden söylemem söylesem de ailem arar vedalaşır son günleriniz rahatsız etmeyelim der.. ama karşı taraf öyle değil ne yazıkki.. bu yüzden bazen fazla hayatımda olduklarını seziyorum..
ayrıca tatlım ağlıyoruz işte elimizden başka birşey gelmiyor kiama dışa güçlü görünerek işte... prensler/prensesler sağolsun :)
hahahaaaa nerden tanıdın kuzum
bebiş haberleri gelir inşallaaaaahhhhh
benimkide calışmıştı bir ara öleee sefer atan firmada..tabii aynı firmamı bilmem ama coookk benziyor :)
bebek işimiz de yattı. benim öküz aşılma işlemine bir gun kala ben vazgectim dedi ve benim ilaçla büyümüş olgun 3 yumurtam ile ortada bıraktısebebi de şifozren paranoyak edepsiz ahlaksız ve terbiyesiz annesi ile anlaşamam mış. sanki yeni bişey ... :113:
ya işte buna kızıyorum... çok kızıyorum kuzum yaa... bu adamlar niye böyle analarının ağzına bakıyor? o analar yüzünden.. çünkü çocuklarını hayata değil kendilerine yetiştiriyorlar... bizler böyle olmayız inşallah... yeni birşey değildir elbette ve anasız olmaz diye birşey de yok.. onlar yokken nelere göğüs geriyoruz sanki hep analarla mı oluyor bu??? hepsi bi yana onlar bizim ailelerimizle anlaşamasalar biz bu tavrı mı yapıyoruz?? bu erkekleri bu kadar odun yapan ne yahu? şeytan diyor işte al o 3 yumurtayı kafasında kırbiz de yapıcı olmazsak hangi ilişki yürür acaba?
Merhaba denizlerden gelip eşlerine koşan deniz adamlarının sevgilileri,
Eşleri denizlerde çalışan, yılın büyük bölümünü eşlerinden uzakta ve hayatın yükünü de yanlız çeken kader arkadaşlarım var mı merak ettim...
Burada hem dertleşir hem de eşimizi/sevgilimizi kıskandığımız denizleri konuşurduk diye düşündüm.
umarım benim gibi denizden yar edinen başka "Barboros gelinleri" de vardır...Sevgilerimle...
eğer 2. kaptansa evet ona limanda çok iş düşer dışarı çıkması imkansız gibi bişey inşallah herşey yolunda gider canım
vardır her iştede bir hayır son anda böyle bir sebepten istemiyorum demesi çok acı ama yapacakta bişey yok
anasına kına gönderseydin canım anlardı belki
ağzına sağlık canım benim
eğer annesi senden önce geliyorsa o zaman evlenmeyecekti önceliğini değiştirmeye karar verdiki evlendi ailesinden çıktı kendisi aile olmaya karar verdi o zaman daha ne annesi onuda anlamış değilim kırmasın üzmesin yerini bilsin annesidir sonuçta bir tane daha yok
bence en büyük hata eşlerde onlara düşüyor ortayı bulma görevi
hem yanlız kal hem tüm hayatım evliliğin yükünü çek tek başına üstüne birde anneleriyle uğraş eee daha ne diyim rabbim bize güç versin bizde her işin altından kalkalım artık
ana yüreği diye bişey yok artık o oğlunu sana teslim etti işi bittizaten diğerlerinden çok daha farklı bir yaşantımız var bıraksında birbirinize doyun yani ben gerçi bu duruma gelinceye kadar çok şeyler atlattımda neyse artık çok şükür karıştırmam evime özelime kocama oğluysa oğlu yapacak bişey yok oğlu burdayken hergün rahatsız eder oğlu gider 4 ay kapımı çalmaz haftada 1 ben ararım oda aklına ne zaman gelirse o zaman arar sanki bu yanımdakini karnımdakini sokaktan buldum oğlu onunsa oğlundan olanlarda onun gelsin bi sahip çıksın tabi gelinden zırnık yok ona oğlu iyi besliyo ya ondan menfaat anneliği bizimkisinin yaptığı kusura bakmasın kimse öyle anne babada olmaz olsun lazım değil yani
ağzına sağlık canım benim
eğer annesi senden önce geliyorsa o zaman evlenmeyecekti önceliğini değiştirmeye karar verdiki evlendi ailesinden çıktı kendisi aile olmaya karar verdi o zaman daha ne annesi onuda anlamış değilim kırmasın üzmesin yerini bilsin annesidir sonuçta bir tane daha yok
bence en büyük hata eşlerde onlara düşüyor ortayı bulma görevi
hem yanlız kal hem tüm hayatım evliliğin yükünü çek tek başına üstüne birde anneleriyle uğraş eee daha ne diyim rabbim bize güç versin bizde her işin altından kalkalım artık
biz anası olmadıgı vakit eşimle iyiyiz. tartıştıgımız vakitler elbette oluyor ama anası varken herşeyimiz alt üst oluyor ve gercekten derinden sarsılıyoruz.
butun bu yaşadıklarım bir gün olumlu şekilde bana geri dönecegini umut ediyorum. dönmeyecekse her sene dedigim ve düşündügüm gibi boşanmak enn enn enn eeeenn muhteşem yol olacak.
https://www.change.org/tr/kampanyal...n-denizcilerinyıpranmahakkı-isggmd#supporters
Arkadaslar bu imza kamyasina denizcilerin yipranma haklarinin geri verilmesiyle ilgili. Destek olalim lutfen.
Hatun_kvn cok tesekkurler, hepimizin imza vermesi gereken bir linkmis. Hele o soldaki yorumlari okuyun kizlar, yorumlarinin en altinda ''diger nedenler'' yazan yere tiklayin daha da fazla yorum cikiyor, tam da bizim hep burada konustuklarimiz, okurken icim parcalandi, of of
Huhu ben geldim bir selam vereyim dedim sizlere
Nasılsınız kızlar, umarım herkes iyidir :)
Eşim haftaya geliyor inşallah. Dün İstanbul boğazından geçtiler. Rusya ve Romanya'ya gideceklermiş. Dönüşte İzmit Derince'de inecek gemiden. 24 Ağustos'ta gitmişti, nerdeyse 4 ay olacakGelsin artık yaww özledik onu kızım ve ben
şimdiden gözünüz aydın olsun tatlımmmm... bol bol hasret giderirsiniz inşallahhhh
Kızlaar selam
uzun zamandır yazmıyordum valla özledim:) sevgilimi gemiye gönderdim yine:/ 4 ay belki de 5 ay yok bühüüü
bana geçenlerde oradan fotoğraf yolladı..fotoğrafta parmağında yüzük gördüm.. Nişanlandıkta haberim mi yok acaba oldum:d
şuan içim içimi yiyor..soramıyorum telefonu da çekmiyor..parmağındaki yüzüğün anlamı ne acabaa
kızlaar öyle aklıma gelen kötü bir şey yapmaz dimiiii bühüüü