- 30 Nisan 2009
- 1.224
- 9
- 41
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.961
Kizlar nasilsiniz, champagne ne isi bahsettigin ofis; didem ve mavideli merak ediyorum cocuk vs bize de haber verin, hatun_kvn cok guzel yazmissin ben de hep okurum, nadir yazarim ve denizk icin yazdiklarina da tumuyle katiliyor ve destekliyorum, belkemigi oldu forumun sagolsun, keske eskiler de yazsa eskiden duzenli yazanlar daha coktu hatirliyorsunuzdur. Benim esim de Avrupa'da simdi, subat 15'de donecek, 7 aylik olana kadar yanina gidicem bakalim ziyarete.
Şu an işteyim ve eşimin salı sabahı gideceği haberi geldi.. Çalışmıyorum zaten artık... Sizde her seferinde ciğerlerinizi patlayacak gibi hissettiniz mi? Her gidişinde daha da güçsüz oluyorum artık.. Yetişmeyenler, telafi edilemeyenler için yakasına yapışasim geliyor, onun suçu olmadığını bilsem de... Sonra dedim ya, ciğerlerim şişiyor şişiyor, patlayacağım diyorum ama, aynı duruyorum.... Her gidişinde daha derine düşüyorum, ama belli edemiyorum...
Bitmeyecek galiba bu hisler hiç.. Hiç bizde mutlu, huzurlu ayrılış olmayacak...
Hıçkırıklar biz gemici eşlerinin boğazında birikip bizi yaşlandiracak durmadan...
Allah cümlemizin yardımcısı olsun arkadaşlar... Hamiş ve çocuklu olanlarımizin ise iki kat hatta iki yüz kat yardımcısı olsun...
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki eminim diğer arkadaşlarda aynı düşüncededir
Etraftaki insanlara hatta kendine bile alıştım artık diyorsun ama olmuyor olmuyor
İçin için ağlıyorsun keşke benim eşimde sabah işe gidip akşam gelse diyor insan, sonra hayat telaşı sıkıntılar, üzüntüler aklından uçup gidiyor bazen:44:
Umarım eşinin birdahaki gelişinde ertelenmiş, yetişilemeyen veya telefi edilemeyen ne varsa gerçekleşmesi dileğiyle, içini ferah tut canım
Benim için eşimin bu gidişi hamile olduğumdan olsa gerek çok ama çook zor olmuştu, şimdi kızımız doğduğu zaman daha mı zor olacak endişesi beni mahvediyorKendimi hep iyi yönde motive etmeye çalışıyorum kızımla ilgileneceğim zaman daha çabuk geçecek falan filan diyorum ama bilmiyorum yaşayıp göreceğiz... :44:
Eşim 15-20 güne bir aksilik olmazsa gelecek ve kısa bir iznin ardından Türkiye içi çalışan bir firmaya gitmeyi düşünüyor bize yakın olabilmek için, umarım planlarımız yolunda gider ve hakkımızda herşeyin hayırlısı olur inşallah
Şu an işteyim ve eşimin salı sabahı gideceği haberi geldi.. Çalışmıyorum zaten artık... Sizde her seferinde ciğerlerinizi patlayacak gibi hissettiniz mi? Her gidişinde daha da güçsüz oluyorum artık.. Yetişmeyenler, telafi edilemeyenler için yakasına yapışasim geliyor, onun suçu olmadığını bilsem de... Sonra dedim ya, ciğerlerim şişiyor şişiyor, patlayacağım diyorum ama, aynı duruyorum.... Her gidişinde daha derine düşüyorum, ama belli edemiyorum...
Hıçkırıklar biz gemici eşlerinin boğazında birikip bizi yaşlandiracak durmadan...
Allah cümlemizin yardımcısı olsun arkadaşlar... Hamiş ve çocuklu olanlarımizin ise iki kat hatta iki yüz kat yardımcısı olsun...
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki eminim diğer arkadaşlarda aynı düşüncededir
Etraftaki insanlara hatta kendine bile alıştım artık diyorsun ama olmuyor olmuyor
İçin için ağlıyorsun keşke benim eşimde sabah işe gidip akşam gelse diyor insan, sonra hayat telaşı sıkıntılar, üzüntüler aklından uçup gidiyor bazen:44:
Umarım eşinin birdahaki gelişinde ertelenmiş, yetişilemeyen veya telefi edilemeyen ne varsa gerçekleşmesi dileğiyle, içini ferah tut canım
Benim için eşimin bu gidişi hamile olduğumdan olsa gerek çok ama çook zor olmuştu, şimdi kızımız doğduğu zaman daha mı zor olacak endişesi beni mahvediyorKendimi hep iyi yönde motive etmeye çalışıyorum kızımla ilgileneceğim zaman daha çabuk geçecek falan filan diyorum ama bilmiyorum yaşayıp göreceğiz... :44:
Eşim 15-20 güne bir aksilik olmazsa gelecek ve kısa bir iznin ardından Türkiye içi çalışan bir firmaya gitmeyi düşünüyor bize yakın olabilmek için, umarım planlarımız yolunda gider ve hakkımızda herşeyin hayırlısı olur inşallah
çocuk olduğunda senin için daha kolay olacak kızınla vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksın günler haftaları haftalar ayları geçirecek ve takrar kavuşacaksınız
taakii kızın biraz büyüyüp babam nerde yada babamı özledim diyinceye kadar inşallah o vakte kadar eşin, eşlerimiz sabah gidip akşam gelebilecekleri bi işleri olur yada en azından haftada birde olsa evlerine gelebilecekleri
merak ettim canım hangi firmeye geçecek türkiye içi
amin canım amin
ne kadar güzel ifade etmişsin aynı hisleri yaşıyorum ve günü belli olduktan sonra içim hırsla doluyor bir anda haber gelsin ve hemen gitse diyorum o salı gününü beklemek çok daha yıpratıcı zaman hemen gelsede öksüz yetim herşeyin eksik oluyor
alışmış gibi yapsakta bu mümkün değil
vallahi mümkün değil... ve insanın o an yaşadığı duyguların tarifi de yok.. öfkeden tut da yetimliğe kadar... işin en acı yanı, etrafımıza da insanlar doluyor, allah eksik etmesin... ama bir yandan tüm onlar bile sana batıyor :))
Aynen canım küçükken çok hızlı geçecek ama bende büyüyüp babasını sorduğu zaman nasıl başa çıkacağım onu bilmiyorum işte
Eşimin şuan gitmeyi düşündüğü firmada yılda 72 gün izin varmış, 12 ay maaş, 6 ayda bir zam ayrıca kaptanlar ayda 4 kez falan evlerine gidiyorlarmış.(Bu duruma çok sevindim) İzmit tüpraş - İstanbul - İzmir Aliağa arası çalışıyorlarmış genelde. Bizde izmitte oturduğumuz için inşallah hep izmit çalışır diyorum Maaşlarının ne kadar olduğunu bilmiyoruz henüz ama yabancı bayraklı gemiye göre daha düşük tabi TL üzerinden veriyorlarmış ama hiç olmazsa 12 ay kesintisiz maaş olması çok daha güzel zaten 12 aylık ortalamada kafa kafaya denk gelir herhalde. :44:
Firma ismini burdan vermem ne kadar doğru bilemedim canım sana özel mesaj atıyorum
evet canım çok iyi o zaman tabi maaşta tatmin ederse
samsuna gelip giden bir sürü gemi var ama eşim diyorki şartlar çok sıkıntılı ve maaşlar şimdikinin dörtte biri ve öyle yıllık izin falan yok gemi samsuna gelince evine gelebilir hepsi bu ben olsun razıyım desemde eşim olmaz diyor aynı işi yapıp neden bu kadar maaşa tamam diyim diyor
rabbim gönlünüzdekini versin hayırlısıyla hem sizin hem isteyen herkesin hemde bizim
Kizlar nasilsiniz, champagne ne isi bahsettigin ofis; didem ve mavideli merak ediyorum cocuk vs bize de haber verin, hatun_kvn cok guzel yazmissin ben de hep okurum, nadir yazarim ve denizk icin yazdiklarina da tumuyle katiliyor ve destekliyorum, belkemigi oldu forumun sagolsun, keske eskiler de yazsa eskiden duzenli yazanlar daha coktu hatirliyorsunuzdur. Benim esim de Avrupa'da simdi, subat 15'de donecek, 7 aylik olana kadar yanina gidicem bakalim ziyarete.
sizde çevrenizdeki insanlara gideceğini söylemeyin biz son ana kadar bişey söylemiyoruz ailesine son gün gidip vedalaşıyor ilk zamanlar bizimde öyle olurdu gideceği belli olunca son gün kayın validede yemek yenecek tüm herkes toplanacak falan filan seramoni hiç sevmem ben böyle şeyleri insan duygularını yaşayamıyor
genelde yolcu etmeyede gitmem çünkü o zaman çok daha kötü oluyorum bildiğin depresyona giriyorum şimdi prensesimde var çok daha güçlü olmak zorundayım ben yine dayanamayıp ağlıyorum ama neyse
eşinle bu konuyu konuş seni anlayacaktır
hepimiz aynı hisleri fazlasıyla yaşıyoruz
valla bu tarifinle bir iki firma var bildigimbiriini coookkk iyi biliyorum.
bizde aşılama yaptırcagız bu ay ilaçlara başladım. 3 aralık kontr. varsonrada işlem yapılacak..heyecanım yok ama endişeliyim
valla kuzum harika bir fikir... şahsen ben sonuna kadar varımama eşim olmaz yani biliyorum... o pek kopamıyor anadan maalesef anada bu oğlun ayrı peşinden gidiyor... mesela öyle ki, biz evleneli 4 yıldan fazla oldu ve ben eşimi uğurlamaya da karşılamaya da giderim.. uğurlarken de gayet güler yüzlü olurum, evime girene kadar tabi... ama bunca zaman bir kez bile kayınvalidem olmadan karşılama ve uğurlamaya gidemedik.. öyle söyleyeyim yani.. eşim de çok istemiyor ama laf da geçirilmiyor.. e hassas konu ben de çok üsteleme diyorum ana yüreği diye kıyamıyorum.. ama yani o da gayet, ne demek ben olmayacağım modunda... bazen buna sinir de oluyorum ama bana düşmez bu konuda tavrı koymak tabi.. ben mesela aileme öncesinden söylemem söylesem de ailem arar vedalaşır son günleriniz rahatsız etmeyelim der.. ama karşı taraf öyle değil ne yazıkki.. bu yüzden bazen fazla hayatımda olduklarını seziyorum..
ayrıca tatlım ağlıyoruz işte elimizden başka birşey gelmiyor kiama dışa güçlü görünerek işte... prensler/prensesler sağolsun :)
hahahaaaa nerden tanıdın kuzum
bebiş haberleri gelir inşallaaaaahhhhh
benimkide calışmıştı bir ara öleee sefer atan firmada..tabii aynı firmamı bilmem ama coookk benziyor :)
bebek işimiz de yattı. benim öküz aşılma işlemine bir gun kala ben vazgectim dedi ve benim ilaçla büyümüş olgun 3 yumurtam ile ortada bıraktısebebi de şifozren paranoyak edepsiz ahlaksız ve terbiyesiz annesi ile anlaşamam mış. sanki yeni bişey ... :113:
bunu da atlatacagım (-z) . herşey normale dönecek.
ya işte buna kızıyorum... çok kızıyorum kuzum yaa... bu adamlar niye böyle analarının ağzına bakıyor? o analar yüzünden.. çünkü çocuklarını hayata değil kendilerine yetiştiriyorlar... bizler böyle olmayız inşallah... yeni birşey değildir elbette ve anasız olmaz diye birşey de yok.. onlar yokken nelere göğüs geriyoruz sanki hep analarla mı oluyor bu??? hepsi bi yana onlar bizim ailelerimizle anlaşamasalar biz bu tavrı mı yapıyoruz?? bu erkekleri bu kadar odun yapan ne yahu? şeytan diyor işte al o 3 yumurtayı kafasında kırbiz de yapıcı olmazsak hangi ilişki yürür acaba?