- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.941
Amin canım inşallah tüm isteyenleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesajınızı okuduğumda kendi çocukluğum geldi aklıma.
herkesin babası akşamları işten gelir çocuğunun elini tutar birlikte evlerine giderlerdi.
biz(kardeşlerim ve ben)her akşam kendimiz dönerdik sokaktan eve.birgün hiç unutmam deli gibi ağlamıştım bahçede kapının
önünde.bende babamı istiyorum,herkesin babası akşam geliyo benimki niye yok diye.
denizci eşleri başta annem olmak üzere,saygı duyulası insanlarsınız.Allah hepinizi eşlerinize sağlıkla kavuştursun.
ahh ahh n_o_d aynen valla... Bende babasız büyüyen bi kız çocuğu olarak 4 yıllık evli olsam da, bu duyguları yaşadığım için, eşim karaya geçmeden çocuk düşünmüyordum... Eşim de benden dolayı anlayışla karşılıyordu.. Ama işte 4 yıl geçti eşim karaya geçemedi.. Onlar için de kolay değil tabiki.. Yaşim da 30 a dayanınca, çocuk için eli taşın altına koyma vakti gelmiş oldu... Ama hala çok düşünüyorum... Ben de benzer duygularla çok ağladım.. Babalar günü hep ağlardim... Bayramlar okul törenleri vs vs... Bir çocuk için baba, onu koruyan güçlü kanatları geren sıcak insan gibi.. Şimdi çocuk istesem de çok soruyorum kendime, o çocuğa mi yazık edeceğim, bile bile yapmak garip gibi... Ama işte, herkesin bir kaderi, bir yaşayış biçimi var.. Çocuklarımızın da öyle... Ve yine de şanslılar ki, babaları hayatta ve onlar için çabalıyor... Bu bile çok çok gurur duyulası... Ama en gerçeği işte, allah denizci eşlerine hele hele aynı zamanda anne olanlarına büyük sabırlar güçler versin... Gücümüz de olmazsa biz bir hiç oluruz çünkü...
Uzunca bir aradan sonra herkese selamlar Nasılsınız bakalım?
Eşim aralık ayının ortası gibi gelecek inşallah ama tabi heran herşey oluyor tarih değişiyor alışığız bu durumlara
Eşim giderken 1,5 aylık hamileydim şimdi 4. ayımı dolduracağım. O geldiği zaman ise neredeyse 5-5,5 ay olacak...
İlk defa onu beklemek bu kadar heyecanlı geçiyor Geldiği zaman karnımı hiç olmadığı kadar büyümüş görecek
Önümüzdeki Cuma doktor kontrolümüz var kısmetse bebeğimizin cinsiyeti netleşecek inşallah :44:
Kızlar nasılsınız ses soluk çıkmıyor hiç kimseden yoksa herkes eşleriyle seferemi çıktı
Bugün benimde doktor kontrolüm vardı
Bebeğimizin cinsiyetinin kız olduğu kesinleşti geçen aydan doktorumuz kıza benziyor demişti ama ben iyice netleşsin öyle söylerim demiştim
Bebeğin sağlığı ile ilgilide detaylı ultrason muayenesi yapıldı herşey normal ilerliyor, olması gerektiği haftadaki gibi büyüyor bebeğimiz
Rabbim gönlümüze göre verdi Allah sağ salim o günlere ulaştırsın inşallah tüm anne baba adaylarını
Kızımı kucağıma alacağım günleri iple çekiyorum
Babamız seferde olduğu için bu güzel anda yanımızda yoktu maalesef
Ama haberi verdiğimde her ne kadar kız olacağını az-çok biliyor olsakta kesinleştiği için çok çok mutlu oldu. Onun o sesindeki mutluluk ve heyecan içimdeki burukluğu aldı götürdü birden
sizin için çok sevindim allah analı babalı büyütsün:)))
selaaammm... benim ki geldi. yaklaşık 1 aylık gecikmeyle...
Canım seni cok iyi anliyorum, daha dogrusu buradaki herkes anliyordur. Insanin bogazina dugumleniyor nefes. Cok uzuluyorsun. Zaman sanki onun gelmesini beklemekle geciyor. O gelinceye kadar zaman onun gelmesini beklemekle geciyor sanki. Ama sonra onun uzakta olduğunu kabulleniyorsun. Kendin onun olmadigi zamanda yalniz bir yasam kuruyorsun kendine. O gelince de onunla yasama alisiyorsun bir haftada. Bu surecte zamani gelince evine gelecegi icin sukrediyorsun. Sagligi yerinde, Allah kimseye muhtac etmiyor diye sukrediyorsun. Benim su ana kadarki yasamim boyle. "Ama sonra" dan sonraki asamadayim. Galiba beynim mutsuz olmamak icin boyle bir cozum buldu. Cocugumuz yok daha. Bir gun hamile olursam onun tabi ki yanimda olmasini isterim. Ama insan bir sure uğraşıp olmayinca anne olmak daha agir basiyor. Cunku karada is icin bekleyince yillar geciyor. Ama cok cok uzun yillar yok onumde. Hayat akip gidiyor. Ben eskiden esimin gitmesini hic istemezdim. Ona cok baski yapardim burada is kurmasi veya ise girmedi konusunda. Ama zaman icinde anladim ki o benim zorumla hareket ediyor. Sonradan biraktim bunu. Ne yaparsa kendi istesin, bunun icin kendi ugrassin istedim. Kendimi, herseyi zamanin akisina biraktim. Herhalde bu zamanla kendiliginden olan birsey, olsun isteyince olmuyor.naber kızlarr nasılsınız bakalım bayagdır yazmıyordum özledim sizi
allah hepinizi saglıkla eşinize kavuştursun inşallahhh,
benim eşim de gideli 2,5 ay oldu cookk özlüyorum kafamda binlerce soru işareti yine,, nasıl gececek bu zamanlar gecse de geri gelmeyecek cok üzülüyorum,
bir yandan mantıklı bakmaya calışıyorum sonucta evde dura dura cok sıkılmıştı su an mesleğini yaptıgı için mutlu, para da kazanıyor borçlarımızı kapatıyoruz ama hayat bomboş geliyor anlamsız ev bomboş..sürekli bi uğraş buluyoruz, işe gidip geliyorum, geziyorum ama içimde hep bi kendimi avutma cabası var yaptıgım hiçbirsey zevk vermemeye baslıyor,
geldiğinde tekrar cocuk deneyeceğiz giderse napıcam hamileliğimi yalnız gecirmek istemıyorum cocuk doğduktan sonra hele hiç yalnız kalmak istemiyorum,
gecenlerde isyan ettim zaten, bidahaki sefer sen de gel dedi ama bi kereliğine gemiye gidip işimden ayrılcam bu da cözüm olmayacak.
sanırım tek caremiz burada iyi bi iş bulması ama onlarında biliosunuz geliri cok az, o kadar bunaldım ki anlatamam, her telden yazdım zaten bi çırpıda :)
Kızlar nasılsınız ses soluk çıkmıyor hiç kimseden yoksa herkes eşleriyle seferemi çıktı
Bugün benimde doktor kontrolüm vardı
Bebeğimizin cinsiyetinin kız olduğu kesinleşti geçen aydan doktorumuz kıza benziyor demişti ama ben iyice netleşsin öyle söylerim demiştim
Bebeğin sağlığı ile ilgilide detaylı ultrason muayenesi yapıldı herşey normal ilerliyor, olması gerektiği haftadaki gibi büyüyor bebeğimiz
Rabbim gönlümüze göre verdi Allah sağ salim o günlere ulaştırsın inşallah tüm anne baba adaylarını
Kızımı kucağıma alacağım günleri iple çekiyorum
Babamız seferde olduğu için bu güzel anda yanımızda yoktu maalesef
Ama haberi verdiğimde her ne kadar kız olacağını az-çok biliyor olsakta kesinleştiği için çok çok mutlu oldu. Onun o sesindeki mutluluk ve heyecan içimdeki burukluğu aldı götürdü birden
1 ay neki şükür sağlıkla kavuşmuşsun aşkına sımsıkı sarıl hiiç bırakma gözün aydın arkadaşım darısı tüm bekleyenlerin başınaselaaammm... benim ki geldi. yaklaşık 1 aylık gecikmeyle...
Canım seni cok iyi anliyorum, daha dogrusu buradaki herkes anliyordur. Insanin bogazina dugumleniyor nefes. Cok uzuluyorsun. Zaman sanki onun gelmesini beklemekle geciyor. O gelinceye kadar zaman onun gelmesini beklemekle geciyor sanki. Ama sonra onun uzakta olduğunu kabulleniyorsun. Kendin onun olmadigi zamanda yalniz bir yasam kuruyorsun kendine. O gelince de onunla yasama alisiyorsun bir haftada. Bu surecte zamani gelince evine gelecegi icin sukrediyorsun. Sagligi yerinde, Allah kimseye muhtac etmiyor diye sukrediyorsun. Benim su ana kadarki yasamim boyle. "Ama sonra" dan sonraki asamadayim. Galiba beynim mutsuz olmamak icin boyle bir cozum buldu. Cocugumuz yok daha. Bir gun hamile olursam onun tabi ki yanimda olmasini isterim. Ama insan bir sure uğraşıp olmayinca anne olmak daha agir basiyor. Cunku karada is icin bekleyince yillar geciyor. Ama cok cok uzun yillar yok onumde. Hayat akip gidiyor. Ben eskiden esimin gitmesini hic istemezdim. Ona cok baski yapardim burada is kurmasi veya ise girmedi konusunda. Ama zaman icinde anladim ki o benim zorumla hareket ediyor. Sonradan biraktim bunu. Ne yaparsa kendi istesin, bunun icin kendi ugrassin istedim. Kendimi, herseyi zamanin akisina biraktim. Herhalde bu zamanla kendiliginden olan birsey, olsun isteyince olmuyor.
Kardesim bugun soruyor sıkılmiyor musun evde yalniz diye soruyor, ki calisiyorum. Aksama kadar evde de degilim. Dedim ugras buluyorum, boyle boyle vakit geçiyor.
Boyle iste benim yasamim da. O yuzden bunlari hepimiz yasiyoruz. Yalniz degilsin.
Bir de buradan denizk kendi adima cok tesekkur ediyorum. Ben 2009 yilindan beri buraya girer okurum. Eskiden daha fazla yazardim. Su anda yazmasam da mutlaka okuyorum. denizk benim siteye girmeye basladigim o yillardan beri hep girer ve yazar. Birakmaz burayi. Asla habersiz birakmaz. Ben daha cok psikolojik durumuma gore yazarim. Ama o cok duzenli giremese bile mutlaka arada yazar. Kendi adima ona tesekkur ediyorum. Tesekkurler denizk.
denizk canim pek yaptigim birsey yok extra. Hafta ici okul ev. Hafta sonu da genelde bir yerlere gidiyorum evde sıkılmayim diye. 2 yil bitmek uzere evleneli. Çocuk icin ugrasiyoruz bakalim. O surecler biraz yipratici. Onun disinda hamd olsun Allah'a iyiyiz. Boyle iste zaman birseylerin peşinden kosarken akıp gidiyor.
Canım seni cok iyi anliyorum, daha dogrusu buradaki herkes anliyordur. Insanin bogazina dugumleniyor nefes. Cok uzuluyorsun. Zaman sanki onun gelmesini beklemekle geciyor. O gelinceye kadar zaman onun gelmesini beklemekle geciyor sanki. Ama sonra onun uzakta olduğunu kabulleniyorsun. Kendin onun olmadigi zamanda yalniz bir yasam kuruyorsun kendine. O gelince de onunla yasama alisiyorsun bir haftada. Bu surecte zamani gelince evine gelecegi icin sukrediyorsun. Sagligi yerinde, Allah kimseye muhtac etmiyor diye sukrediyorsun. Benim su ana kadarki yasamim boyle. "Ama sonra" dan sonraki asamadayim. Galiba beynim mutsuz olmamak icin boyle bir cozum buldu. Cocugumuz yok daha. Bir gun hamile olursam onun tabi ki yanimda olmasini isterim. Ama insan bir sure uğraşıp olmayinca anne olmak daha agir basiyor. Cunku karada is icin bekleyince yillar geciyor. Ama cok cok uzun yillar yok onumde. Hayat akip gidiyor. Ben eskiden esimin gitmesini hic istemezdim. Ona cok baski yapardim burada is kurmasi veya ise girmedi konusunda. Ama zaman icinde anladim ki o benim zorumla hareket ediyor. Sonradan biraktim bunu. Ne yaparsa kendi istesin, bunun icin kendi ugrassin istedim. Kendimi, herseyi zamanin akisina biraktim. Herhalde bu zamanla kendiliginden olan birsey, olsun isteyince olmuyor.
Kardesim bugun soruyor sıkılmiyor musun evde yalniz diye soruyor, ki calisiyorum. Aksama kadar evde de degilim. Dedim ugras buluyorum, boyle boyle vakit geçiyor.
Boyle iste benim yasamim da. O yuzden bunlari hepimiz yasiyoruz. Yalniz degilsin.