- 30 Nisan 2009
- 1.224
- 9
- 41
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.881
canım ben akademisyen olduğum için zaten bizde dönem içinde izin almak yasak... eylülün ikinci haftasını da dil döke döke alabilmiştim :S bir ihtimal şimdi rapor alabilirim ama bilmiyorum bakalım..
ayy kuzum inşallah kavuşursunuz en kısa zamanda... sağlıkla mutlulukla aşkla hem de çekirdek aile olarak
Denizk'cim canııımmmm aramıza bi bızdık daha geliyor deseneeeesağlıkla kucağına al güle güle büyütün inşallah...
Kesin bizimkiler ayni firmada. Hamileligin 10. haftasindayim ne gelen var ne giden. Sozde 5. en gec 6. haftada inecekti. Ne demirden kurtulabiliyorlar ne yerine gelecek 2.nin problemleri bitiyo. En sonunda ben gidiyorum Tr'ye ama ne fayda gitti butun yaz..
nerelerde bizim kızlarburalar boş kalmış
eşim gideli 2 hafta doldu eve gelmeden başka gemiye geçecekmiş pazar günü izmitte olacaklarmış tersanede başka gemi varmış oraya geçecekmiş bizimde yanına gitmemizi istiyor ama ben kendime hiç güvenemiyorum uçakla bile olsa yolculuk şu anda istediğim en son şey acaba haksızlıkmı yapıyorum prensesimle aşkıma ne dersiniz
eşim gideli 2 hafta doldu eve gelmeden başka gemiye geçecekmiş pazar günü izmitte olacaklarmış tersanede başka gemi varmış oraya geçecekmiş bizimde yanına gitmemizi istiyor ama ben kendime hiç güvenemiyorum uçakla bile olsa yolculuk şu anda istediğim en son şey acaba haksızlıkmı yapıyorum prensesimle aşkıma ne dersiniz
Evett denizkk, bence kesinlikle haksizlik olur, sen kizini 2 gun gormesen nasil ozlersin kimbilir dusunama hamile hamile zor olur haklisin oteliyle ugras, yolculuguyla ugras, tek basina hamile hamile cantayla cocukla ugras, zaten cocukla bi yere gitmek tantana; kizi gondersen olmuyor mu kardeslerinle vs. ya da biri gelsin seninle. Dusunsene ne kadar inemicek gemiden bi daha --
kesinlikle gitmelisiniz...
yanıma yardım etsin diye abla kardeş birini alırdım, atlardım ucaga hoppp yanına...
valla denemeye değer bence de...
yapmayın kızlar :18: çok huzursuz oldum şimdi ben samsundayım sabiha gökçene inmeliyim uçakla gidersem zaten çok iyi hissetmiyorum sürekli yatıyorum hamilelikten ötürü kızımda öyle sakin oturan bir çocuk değil fazlasıyla hareketli yanıma alabileceğim kimsem yok herkes işte sabah gidip akşam geliyorlar kimden yardım alabilirim en fazla hava alanına kadar eşlik edebilirler sonrası bana kalmış uçaktaki sıkıntılar indikten sonraki işler ve eşime ulaşana kadar yani sabiha gökçenden izmite kadar hatta tersaneye kadar belkide kendi başıma hamile yanına 29 aylık bebek ve aynı zamanda birde valizle siz düşünün nasıl olurdu
emin ol ona sarılınca iyiki gelmişim dersin bencede gitmelisin yada ben olsam gitmiştim :)
yapmayın kızlar :18: çok huzursuz oldum şimdi ben samsundayım sabiha gökçene inmeliyim uçakla gidersem zaten çok iyi hissetmiyorum sürekli yatıyorum hamilelikten ötürü kızımda öyle sakin oturan bir çocuk değil fazlasıyla hareketli yanıma alabileceğim kimsem yok herkes işte sabah gidip akşam geliyorlar kimden yardım alabilirim en fazla hava alanına kadar eşlik edebilirler sonrası bana kalmış uçaktaki sıkıntılar indikten sonraki işler ve eşime ulaşana kadar yani sabiha gökçenden izmite kadar hatta tersaneye kadar belkide kendi başıma hamile yanına 29 aylık bebek ve aynı zamanda birde valizle siz düşünün nasıl olurdu
kesinlikle eminim bunaama geçekten şu anda böyle bir yolculuğa hazır değilim sadece 1 gün görebilmek için 12 saat gidip 10 saat görüp 12 saat yol çekip geri gelmişliğim var benim ama o zaman tek başımaydım valiz elimde gemi nerde ben oraya giderdim hiçte sıkıntılanmazdım ama şimdi aynı durumda değilim
hem zaten az önce tekrar konuştuk geminin tersanede kalma süresi uzayabilirmiş kesinleştiğinde eşim gelecekbu durumda biraz olsun rahatladım biz gidemesekte o gelecek hem belkide birlikte gemiye gidebiliriz sefere çıkana kadar sonra biz döneriz kızımla
kesinlikle eminim bunaama geçekten şu anda böyle bir yolculuğa hazır değilim sadece 1 gün görebilmek için 12 saat gidip 10 saat görüp 12 saat yol çekip geri gelmişliğim var benim ama o zaman tek başımaydım valiz elimde gemi nerde ben oraya giderdim hiçte sıkıntılanmazdım ama şimdi aynı durumda değilim
hem zaten az önce tekrar konuştuk geminin tersanede kalma süresi uzayabilirmiş kesinleştiğinde eşim gelecekbu durumda biraz olsun rahatladım biz gidemesekte o gelecek hem belkide birlikte gemiye gidebiliriz sefere çıkana kadar sonra biz döneriz kızımla
adınıza sevindim umarım istediğiniz gibi olur canım
he yaa kargo paketi gibi gemi nereye biz oraya...
sabihadan tuzlaya gitmek cok kolay. iniyon taksiye biniyon hoop 15 dk sonra tuzladasın.
gebeyken zor olabilir tabi ama eger eşin samsuna gelemese bile istanbulda olursa seni alandan alır. sen gelmeden otel ayarlar.
sana sadece ucaga binmek kalır. buyuk konuşmayayım ama düşük tehlikem yoksa, normal gebelik halsizlikleri ise yaşadıklarım ben giderdim gibi geliyor bana
tabii ist. geminin kalkışı hemen olmayacaksaeşinin gelip gitmesi daha kolay. yukarıda yazdıklarım eger gelemezse diye.
elbette onu görmeye değer ama şu da bir gerçek ki kendi durumunu en iyi sen biliyorsun.. ve maalsef hiçbirşey sağlığınddan daha önemli değil tatlım.. üstelik düşünmen ve daha da önce düşünmen gereken 2 can daha var.. eğer iyi hissetmiyorsan, bu sağlığına iyi gelmeyecekse elbette kendini zorlamanın da bir anlamı yok.. çünkü eşin, herşeyden önce üçünüzün sağlıklı, iyi, huzurlu olmasını ister.. ve bu görev de o yokken senin görevin.. o yüzden elbette ki sağlığından önemli değil.. zaten elinden geldiğince imkanını zorlayacağından hiç şüphem bile yok çünkü
çok teşekkür ederim arkadaşım beni bizi ancak bu kadar iyi anlatabilirdinçünkü gerçekten gitmeyi istememek söz konusu bile olamaz ama kendimi son günlerde çok daha kötü hissediyorum umarım sıkıntı yoktur yarın ilk işim drma gitmek olacak
bizi de korkutma denizkbize de güzel haberlerini hemen ver e mi... inşallah hiç bir sorun yoktur kuzum.. :26::26:
benim şu an güce ve desteğe ihtiyacım var aman siz korkmayın
aslında çok ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı şimdiye çoktan gitmiştim hastaneye
sadece birazcık huzursuzum gidip bebeğimi görmek istiyorum iyi olduğunu bilmek istiyorum hepsi bu daha önce hissetmediğim kadar gergin karnım bebeğimmi bir anda büyüdü yoksa aski bir durummu var ona bakmak istediğim için gideceğim
benim şu an güce ve desteğe ihtiyacım var aman siz korkmayın
aslında çok ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı şimdiye çoktan gitmiştim hastaneye
sadece birazcık huzursuzum gidip bebeğimi görmek istiyorum iyi olduğunu bilmek istiyorum hepsi bu daha önce hissetmediğim kadar gergin karnım bebeğimmi bir anda büyüdü yoksa aski bir durummu var ona bakmak istediğim için gideceğim