Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ben evimide, köpegimide, kocamıda özledim...

bugun dönüyorum haberini duyarsam cok mutlu olacagım...

veee sefkilime kavuştum dün:) çok özlemişim onuuuu:)herşey çok ama çok güzeldiiiii:)

darısı hepinizin başına inşallaaah:)

mutlu olamıyorum hala şirketten haber yokmuş. e haber gelmeyen şirketten ümit kesilmez demi

az kaldı diye kendimi kandırıyom... bir ay daha yatcaz kalkcaz bayram arifesinde yaadaa bayram sonra gelecek...daha da olmadı yılbaşında dogru kesin gelecek... :84::122:

hepimiz tam destek arkandayız kuzum hiç merak etme.. arkadaşın da dediği gibi basit birşeydir inşallah...bekliyoruz gelişmelerini

çok teşekkür ederim kızlar dün tüm gün drdaydım akşamda yorgun olduğum için hiç girmedim tahlil tetkik falan görünürde bişey yoktu ama yinede dr garantici olunca herşeye bakıldı yeni baştan çok şükür biz iyiyiz sadece hava bir anda soğuduğu için vucudum adapte olamamış üşütmüşüm biraz karın ağrım ondanmış yoksa prenses gayet mutlu mesut el salladı bana ve iri bir bebek olduğu içinde bu dönemde karnım fazlaca şişmiş hepsi bu

benim de ruh öküzüm geliyor sonunda bugün kızlaaaaaaaarrrrrr :118::118::119::119::119::116::116::116::111::111::111::103::103::103::103::87::87::87:
inşallah hepimiz için kavuşmalar/buluşmalar, sorunlarımızın çözüldüğü daha sıkı kenetlendiğimiz daha güçlü aile olduğumuz daha büyük bir aşka sahip olduğumuz buluşmalar olur....

darısı tüm bekleyenlere inşallah....dualarım sizlerle

ayyyyyyyyy ben bile ne çok heyecanlandım öyle sanki benim kocam geliyo

aminn rabbim tüm bekleyenleri kavuştursun

merhaba kızlar...

öncelikle eşine sevgılısıne ruh öküzüne kavuşanların gözü aydın olsun

bende eşime balkondan bakıyorum gemi açıkta yatıyor.oturdum balkona aldım kahvemi gemiye bakıyorum.ışıkları yandı şimdi.ama şükür rabbime yarın gorucem canımıniçini.ctesı sefere cıkıcaklar yarın ve cuma gecesı yanıbaşımda olucak.çok mutluyuz bebişimle çunku doktora gıtcez bebeğimizn cınsıyetını ogrenıcez

ben hala whatsuptan yazışıyorum öküzcügümle...bugun uc kuruş kazansaydı da evinde olsaydı modundayım... sefere gitmesi psikosu için iyi de olsa gittigi bölgeyi hiiç sevmiyomm hiçç

kazasız belasız sag saglim hepimizin eşi donsun..

senin adına çok sevindim
bakalım senin minik denizci prens mi prenses mi

senin adına çok sevindim
bakalım senin minik denizci prens mi prenses mi

tatlım doktorumuz %60 prens dedi ama yınede 1 ay sonra net söylüycem dedi.biz hiç şu olsun bu olsun demıyoruz.9 ay önce ilk bebeğimi kaybettım hamıleyken oyuzden rabbimin sağlıklı evlat vermesı için dua edıyoruz.
inşallah sende ve butun anne adayları yavrularımızı kucagımıza aldığımız gunu goruruz.

Canlarimmm ben mine kullanici adimi degistrdim tanidiklarim tanimadiklarim eslerine kavusan arkadaslarim hepiniz adina cok sevindimm hamis arkadasimm Allah sanada hayirlisiyla evladini kucagina almayi nasip etsinn :) ozooomm canimm cok sevindim kavusmaniza sonunda bitti gecti gozunaydin :) ben sizleri takip ediyorum uzaktan uzaktan hep mutlu olun insallah tez zamanda hepiniz sevdiklerinize kavusursunuz :))

deniz bugün dalgalı karanlık sevmiyorum bu halini sanki bana kötü bi haber getirecek gibi
ona emanet ettim sevgimi sevdiğimi
denizi hep herkesten farklı sevdim her sıkıldığımda ona koştum tüm derdimi ona açtım nerden bilirdimki yıllar sonra ona emanet edecektim sevdiğimi...
bugüne kadar iyi bir dostu bana...
bugüne kadar iyi bir yoldaştı bana...
şimdi birde sevdiğimi emanet ettim ona...
omuzlarında taşıdı sevdiğimi
sevdiğimi her yolladığımda söylerim ona
yıllardır herşeyimi sen bildin şimdide bilki o sana emanetim
bilki ben yüreğimdeki dertleri sana açtığım kadar kimseye açmadım
bilki artık yüreğim sana emanet
bir tek sana güvendim
ve yine sana güveniyorum
sevdiğimi yüreğimi emanetimini sağ salim bana teslim et

ilayda e.

hayırlısıyla inşallah zaten en önemlisi sağlıkla kucağımıza almak
o acıyı yaşamak gerçekten çok zor rabbim kimselere yaşatmasın sende sağlıkla kucağına al bebeğini aklınada kötü bişey getirme

slm kızlar
aşkım cuma sabah geldi 20 gün aradan sonra kısacık bile olsa kavuşmak çok iyi geldi
bu akşam uğurladık kızımla gayet normal karşıladı babasının gidişini hatta ben ağladıkça ağlama anne babam yine gelecek dedi
önceden olsa aşkımı uğurlar yatak döşek yatardım günlerce eve kimseyi almaz gitmezdimde biyerlere şimdi ağlamak bile yasak içim acıyor

ehhh pehh istanbul karmaşı yoruyor be adamı... seessiiiiizzzz vee sakinnnn sokagıma evcigime dönmeyi planlıyorum..bizimkinin de erken gelecegi yok gibi. kış için evime gider turşu kurar, konserve yaparım diyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…